Live dagen Easy Way Elite

Op deze pagina plan je jouw Elite livedagen. Als Elite-deelnemer krijg je elk kwartaal toegang tot een exclusieve Elite Livedag. Dat betekent dat je ieder jaar 4 Livedagen kunt inplannen. Weet je niet meer precies hoe het zat en tot hoeveel Livedagen je nog toegang heb? Geen probleem, mail even naar support@mirjamhegger.nl en wij kijken het voor je na.

We verzoeken je om al je Livedagen nu meteen voor je hele deelname-periode in te plannen en in je agenda te zetten, zodat zowel jijzelf als wij hiermee rekening kunnen houden. Op deze manier maak je echt tijd voor het werken aan in plaats van in je bedrijf en weet je komend jaar al welke dagen daarvoor gepland zijn.

Scroll naar beneden op deze pagina, kies de datum/ data van je Livedag (en) en plan direct definitief in. Let op: klik op het pijltje rechts om de volgende data van Livedagen te zien. We kijken er enorm naar uit!

Tijden

De livedagen zijn van 10-16 uur. Houd rekening met uitloop. Compleet verzorgd: vega lunch, drankjes en snacks inbegrepen. Heb je een dieet? Laat het nu direct weten via support@mirjamhegger.nl Uiterlijk 1 week voor de Livedag plaatsvindt doorgeven, dieetwensen die daarna worden doorgegeven kunnen we niet garanderen i.v.m. vooraf bestellen van de lunch, hoe spijtig ook.

Locatie

Floralaan 21B 7321 BA Apeldoorn De locatie ligt in een woonwijk. Gratis parkeren in de wijk. Ook goed bereikbaar met ov, de locatie ligt op 10 minuten lopen vanaf Apeldoorn CS. Of je neemt een ov-fiets.

LET OP

Livedagen zijn niet verplaatsbaar, uitgezonderd uitzonderlijke calamiteit, zoals flink ziek of overmacht openbaar vervoer. Ben je er een Livedag niet bij om een andere reden dan uitzonderlijke calamiteit, dan vervalt je Livedag, hoe vervelend ook. Hier wordt niet van afgeweken i.v.m. planning, huur, voorbereidingen en lunch.

Druk op de weg

Het is tegenwoordig erg druk op de Nederlandse wegen en de kans is groot dat dit een effect heeft op je reistijd, waardoor je te laat komt een Livedag. Super zonde natuurlijk, want een Livedag zit boordevol inspiratie en informatie + je komt samen met een prachtige groep mede-ondernemers. TIP: boek een overnachting (of twee 🙂 en maak er een lekker uitje van voor jezelf. Op die manier heb je ook nog eens tijd voor goede voorbereiding + verwerking. Wel zo relaxed!

Vragen of onduidelijkheden?

Voor alle logistieke of andere vragen graag even een mailtje naar Anne via support@mirjamhegger.nl Geen afzeggingen of vragen in app-groep of Mirjam persoonlijk. Mail even naar support@mirjamhegger.nl Blijf niet zitten met je vraag, maar kom even op de lijn bij ons, wij helpen je graag verder!