YES! Het allereerste Nederlandstalige magazine over podcasten is uit:
Podcast Masters Magazine!

Boordevol podcast inspiratie voor ambitieuze podcast makers en podcast makers in spé.

In het magazine lees je persoonlijke verhalen achter grote podcasts van onder andere radio dj Giel Beelen en succesvolle ondernemers Kim Munnecom en Thijs Lindhout. Giel:“Als ik moet kiezen tussen radiomaken en podcasten, kies ik absoluut voor podcasten.”

Ben je een podcast maker, maar vraag je je af hoe je meer luisteraars krijgt? Lees dan zeker het interview met Dolly Heuveling van Beek. Zij tikte met haar meditatie podcast inmiddels meer dan een miljoen downloads aan.

Maar ook als je je eigen podcast wilt starten en nog niet zo goed weet waar je moet beginnen, vind je in dit magazine meer dan genoeg inspiratie en concrete tips: bijvoorbeeld een kant-en-klaar stappenplan hoe je nu eindelijk je eigen podcast start in vier simpele stappen.

Nu zonder verzendkosten

Denk jij ook dat het niet mogelijk is om geld te verdienen met podcasten? Dan ben je niet de enige: vaak wordt aangenomen dat er geen droog brood te verdienen valt met een eigen podcast. In de rubriek “Wat schuift dat?!” lees je 5 verhalen van podcast power ladies die direct of indirect geld  verdienen met hun podcast. En daar heb je niet eens honderden of duizenden luisteraars voor nodig!

Online ondernemer Simone Levie is openhartig in haar column: “Eerlijk gezegd vind ik podcasten spannend.” En: “De meeste ondernemers gedragen zich net als ik. Lui. Weerstand. Bang voor het grote succes.”

Heb je gebrek aan inspiratie voor nieuwe afleveringen? De 10 Podcast Fun Tips geven je gegarandeerd nieuwe ideeën om jouw podcast avonturen vol gas te vervolgen!

Marketing strateeg Anne Quaars geeft je tips hoe je jouw eigen onderscheidende podcast maakt, ook in een overvolle markt: “De kansen liggen voor het oprapen. Voice staat nog maar aan het begin. Denk als een artiest. Juist als je dat niet bent!”

Wil jij dit gloednieuwe ruim 80 pagina’s tellende bommetje podcast inspiratie op je deurmat ontvangen? Dat kan!

Nu zonder verzendkosten