MASTERCLASS
MASTERS

Creëer binnen 1 week jouw eigen waardevolle en winstgevende online masterclass met mijn money making masterclass methode:

De exacte Blueprint waarmee ik ruim 1 miljoen euro online verkopen realiseerde.

Je hebt enorm veel kennis en ervaringen opgedaan.
Je wil graag meer mensen bereiken. Met dat wat je weet.
Dat wat je kunt. En dat waarmee jij je levens kunt veranderen.

Je ziet het voor je:

Er is alleen continu 1 ding wat je maar neit uit je hoofd krijgt...

"Hoe dan?!"

Vragen die je ‘puzzelen’. Want ja, je wil heel graag groeien. Je wil meer mensen tegelijk helpen. Zodat je meer tijd overhoudt. Zodat je niet meer afhankelijk bent van een werk- of opdrachtgever. Zodat je energie en middelen hebt om hele leuke dingen te doen.

Maar…

De eerste stap die jij nu te zetten hebt:

Het creëren van een 'conversie raket'

Waarmee je je potentiële klant van passieve lead of volger leidt naar een enthousiaste koop:

Zo ziet jouw 'conversie raket' eruit:

Dit is precies wat het geven van een waardevolle online masterclass voor je doet. Je helpt een passieve volger op een super toffe manier, namelijk door het delen van je kennis. Vervolgens nodig je ‘m uit voor een vervolgstap. Zonder ellenlange ‘over-mij’ verhalen. Of pusherige pitch.

Grote kans dat je je online masterclass allang ‘in je hoofd’ hebt. Maar het lukt je maar niet om de tijd te vinden om een echt goede, winstgevende masterclass te maken. Of je hebt zelfs al masterclasses gegeven. Maar de resultaten bleven uit. Waardoor je de handdoek in de ring gooide.

Het is tijd voor een definitieve ommekeer in je inkomsten en gevoel van vrijheid die je nu ervaart.

MASTERCLASS
MASTERS

Binnen 1 week oneindig opschaalbaar aanbod en terugkerende klanten door het geven van waardevolle en winstgevende online masterclasses

Dit is wat mijn klanten zeggen:

“Ik was in het wilde aan het rondschieten, ik had niet echt een strategie. Met Mirjam heb ik een strategie uitgestippeld en daardoor kan ik nu rondkomen van mijn bedrijf. Dat kon ik voorheen niet.”

Debby Ixchel - Spaans Taaldocent

“Dankzij het traject met Mirjam weet ik hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten in plaats van uurtje/ factuurtje. Mijn bedrijf is uitgegroeid tot een platform waar ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer.”

Rianne Dekker - Eigenaar Horse in Mind

“Ik wilde van praktijk naar opleiding groeien en dat is gelukt. Het resultaat was dat al tijdens het traject mijn opleidingsgroep direct vol zat. Nu, 3 jaar later, staat mijn opleiding als een huis waarin ik meerdere groepen per jaar draai.”

Ingrid Raven - Eigenaar Kijk in de Praktijk

WORD EEN MASTERCLASS MASTER EN CREËER IN 1 WEEK EEN SUPER WAARDEVOLLE MASTERCLASS WAARMEE JE JE AANBOD ONEINDIG VERKOOPT

We doen dit in een Sprint van een week (toegang tot de opnames heel 2024) waarna jouw eigen money making masterclass (eindelijk) definitief staat.

ZEG MAAR BYEBYE TEGEN UURTJE FACTUURTJE EN IN OPDRACHT WERKEN!

Zo gaan we het doen:

1.

Prepare

We leert alle stappen die nodig zijn om tot de ingrediënten te komen van een Money Making Masterscall:

2.

Create

Creëer jouw winnende masterclass zodat jouw ideale klant graag jouw producten koopt: 

3.

Launch

Wat is een masterclass zonder deelnemers? Ontdek hier hoe je ervoor zorgt dat je veel deelnemers voor je masterclass krijgt zodat je super veel verkoopt.

Alle hierbovenstaande onderdelen gaan we doen tijdens een live sprint in mei dit jaar. De training geef ik dagelijks live tijdens deze week. Na afloop van de sessies is er ruim de tijd om Mirjam vragen te stellen. Alles wordt opgenomen en verwerkt tot een complete training. Hier houd je heel 2024 toegang toe, dus alle tijd om jouw killer masterclass op te zetten. 

Dit is wat je krijgt:

1.

Lanceringstemplate

Het is tijd voor een nieuw elan in je bedrijf. Met dit template breng je je achterban op de hoogte en lanceer je je gloednieuwe masterclass met een knal.

2.

Honderduizend
euro ad copy

Deze teksten voor advertenties leverden me honderdduizenden euro’s omzet op. Voor het eerst deel ik mijn copy met de deelnemers van mijn programma.

3.

Conversie raket

Van kennismaking naar lead naar klant: met jouw online masterclass kun je geen 10, 100, maar duizenden potentiële klanten tegelijk bereiken én converteren.

4.

LEC-methode

Met de LEC-methode detecteren we het lek in je bedrijf. Daarna bouw je een waterdicht systeem om leads te krijgen, op te warmen en te converteren.

5.

Miljoen euro masterclass template

Dit format, de templates en de stappen hebben mij inmiddels 1 miljoen euro online verkopen opgeleverd. Ik deel voor het eerst de exacte templates met je en help ik je stap voor stap.

Dit leer je van mij:

Mijn naam is Mirjam Hegger. De afgelopen jaren gaf ik honderden online webinars, online events en audio masterclasses met als resultaat inmiddels meer dan een miljoen online verkopen met mijn Money Making Masterclass Methode.
Masterclass masters quote 1

“Mirjam maakt iets los bij mij, ze duwt op de juiste pijnpunten en ze raakt op één of andere snaar waardoor je werkelijk een stap gaat zetten. Ik vind haar warm, integer en heel bewust aanwezig.”

DIDIER DEBOCK -
EIGENAAR SPORTSTUDIO FIT RESET

Masterclass masters quote 1

“Mirjam helpt mij groots denken en kan me lekker motiveren en inspireren. Ze is van enorme betekenis in mijn groei.”

MARIANNE HEEMSKERK -
EIGENAAR SPRAAKMAKEND MARIANNE

Masterclass masters quote 1

“Het unieke aan Mirjam is dat ze echt tijd neemt. Ik voel me geen nummer. Daardoor heb ik een geheel eigen concept neergezet wat helemaal bij mij past.”

EVY VAES -
EIGENAAR DIËTISTENPRAKTIJK VAES

Masterclass masters quote 1

“Mirjams jarenlange ervaring en ballenbak-kennis maken haar een hele goede coach. Ze laat je niet zwemmen, maar geeft concreet en persoonlijk advies.”

JANNEKE DE KLER -
DICHTER

Masterclass masters quote 1

“Mirjam is down to earth, eerlijk, open en kan goed verwoorden / vragen stellen die dingen verhelderen. De kracht om te versimpelen vind ik echt sterk aan Mirjam.”

JOSIEN WESTVEER -
EIGENAAR BOERDERIJ OPVANG LUTTELGEEST

Dit is wat je krijgt als masterclass master:

Opschaalbaar aanbod

Heb je een opschaalbaar aanbod waarmee je minimaal dubbel zoveel klanten tegelijk kunt helpen, waardoor je definitief byebye zegt tegen 1:1 of in opdracht werken.

Waterdicht systeem

Weet je hoe je nu en in de toekomst klanten krijgt en bindt, waardoor je nooit meer zonder omzet zit. Je hebt een slim systeem gecreëerd om klanten te krijgen + converteren.

Easy verkopen

Ben je eindelijk af van angst en schaamte op het krijgen van hele toffe (nieuwe) klanten. Verkopen blijk je opeens heel leuk te zijn, je deelt simpelweg je waarde waarmee je de leukste klanten aantrekt.

Deze schakels leverden mij inmiddels ruim een miljoen euro online verkopen op.

En geloof me, als je me vijf jaar geleden had gezegd dat ik de 1 miljoen euro (!) grens binnen een paar jaar zou passeren, had ik je waarschijnlijk glazig aangekeken. Ik dacht dan dat ik vooral heel veel uren extra zou moeten werken en altijd maar bezig zou zijn met verkopen.

Het tegenovergestelde is realiteit. Ik realiseerde dit resultaat namelijk niet met heel veel doen. En ook niet met pushy verkoop ’trucjes’.

Het grootste deel van dit miljoen behaalde ik met:

Zonder continu te moeten lanceren.
Zonder continu te ‘hangen’ op social media.
Zonder dingen te doen die niet bij me passen.

Inmiddels mocht ik een aantal ondernemers succesvol helpen met mijn winstgevende money making masterclass methode.

Het is nu tijd om met nog veel meer bedrijven deze simpele en doeltreffende stappen te doorlopen waarmee ze een oneindig schaalbaar conversie raket neerzetten in een eenmalige pilot.

Daarom ben ik op zoek naar een aantal ambitieuze Masterclass Masters die een eigen money making masterclass willen creëren samen met mij in drie stappen:

Deze stappenn doorlopen we samen in de masterclass masters sprint

Masterclass
Masters

Sprint premium

Van € 1.000 Nu alleen vandaag

295 euro

Alleen geldig op donderdag 18 april

Masterclass
Masters

Sprint VIP

Van € 2.000 Nu alleen vandaag

995 euro

Alleen voor ondernemers die al een masterclass hebben

Alleen geldig op donderdag 18 april

Ben jij een (aanstormend) Masterclass Master? Dan is dit je profiel:

Ben jij een (aanstormend) Masterclass Master? Dan is dit je profiel:

Inmiddels heb ik honderden ondernemers mogen helpen.

Ik weet daarom exact wie ik wel en niet kan helpen. Masterclass Masters is niet voor iedereen. En ik match niet met iedereen. Daarom raad ik je af om mee te doen als je je hierin herkent:

Schrijf je zeker in als je je hierin herkent:

Veelgestelde vragen

FAQ Question 1

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ Question 2

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ Question 3

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.