3 Dagen Masterminden met like minded ondernemers

“Stel, je kunt op korte termijn mee naar een zonnig paradijsje om met een toffe kleine groep likeminded people een paar dagen vol inspiratie te masterminden en genieten aan de rand van het zwembad...”

Dit schreef ik een week geleden en het aantal reacties was overweldigend! Meer dan 50 positieve reacties en er werden uiteindelijk meer dan 30 vragenlijsten ingevuld, onder andere door jou! Uit die 30 maakte ik een lijst met 18 hele toffe mensen waarvan ik het heel gaaf zou vinden als ze mee zouden gaan. Een van die personen ben jij.

Je bent op de lijst van 18 terecht gekomen omdat je:

Wat mij betreft ben jij een dikke vette match voor deze mastermind om bovenstaande redenen. Uiteindelijk is er plek voor 10 masterminders. 6 van de 10 plekken zijn inmiddels gevuld met hele mooie mensen!

Als je de vragenlijst hebt ingevuld en je deze pagina leest, is het nu aan jou om te bepalen:

Het klopt, of het klopt niet.

Als het klopt, voel je nu heerlijke mastermind vibes in je lijf tekeer gaan die niet kunnen wachten om:

Mastermind vibes 2000x500

Een goede mastermind valt of staat met de selectie. Je kunt van mij op aan dat als jij als 1 van de 18 lucky ones de link van deze pagina hebt ontvangen, jij precies past in de groep. En de groep perfect past bij jou.

Een greep uit deze groep van 18:

  • Online ondernemer die onlangs haar bedrijf verkocht
  • 10 jaar+ ondernemer met opleidingsinstituut, sinds Corona ook online
  • Meerdere ondernemers met internationale ambities
  • Experts op diverse vlakken met meerdere jaren ervaring

Het moment is nu aangebroken: de deuren om deel uit te maken van deze bijzondere mastermind zijn nu voor je geopend!

Dit krijg je:

Dit is het niet:

We gaan tijdens deze mastermind geen doelen stellen, plannen maken of in een kring mediteren. Ook gaaf, maar niet wat we hier doen.

In deze mastermind gaan we een stap verder. Je wordt uitgedaagd om een stuk van jezelf aan te spreken dat nu nog grotendeels ligt te slapen. Daarvoor gaan we géén ‘uit je comfortzone’-oefeningen doen, die ken je inmiddels wel en zet je misschien zelf ook in met jouw klanten.

Als je op het punt staat waar jij staat als ondernemer weet je wat het je oplevert om te investeren in connecten met likeminded ondernemers: je krijgt toegang tot een oneindig netwerk, creatieve breinen en goede vibes.

Waardoor je persoonlijke inzichten, nieuwe vriendschappen voor het leven en zakelijke connecties krijgt die onbetaalbaar zijn.

Bestemming:

Madeira! Een zonovergoten eiland op 4 uurtjes vliegen van Nederland.

Dit gaan we doen:

Ik heb deze prachtige villa gehuurd waar je drie dagen meer dan welkom bent! Eind van de ochtend word je verwacht, zodat je de ochtenden lekker voor jezelf hebt. Er wordt door een privékok een heerlijke gezonde lunch & diner voor je bereid, zodat je drie dagen ook echt helemaal lekker kunt chillen en je kunt overgeven aan de mastermind vibes.

* Ticket en verblijf regel je zelf, zodat je je reis helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, bijvoorbeeld lekker een paar dagen eerder komen of langer blijven, zodat je de rest van het prachtige eiland kunt verkennen.

Wij zorgen elke ochtend + avond voor vervoer van je hotel naar de villa tijdens de mastermind als je kiest voor verblijf in 1 van de 6 hotels (zie FAQ onderaan deze pagina) die wij vast voor je selecteerden.

Waar en Wanneer?

Een prachtige villa op het zonovergoten eiland Madeira

Locatie

Prachtige villa op Madeira

Datum

11 maart – 13 maart 2022

Temperatuur

20°C

Jouw investering

2500 euro

Graag geef ik je 500 euro commitment cadeau als je je uiterlijk woensdag 26 januari definitief aanmeldt via onderstaande button. Jij geeft mij jouw vertrouwen en daar wil ik je graag voor bedanken. Je investering is dan 2000 euro in plaats van 2500 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW.

Good to know: Er zijn in totaal 10 plekken. De link van deze pagina gaat naar in totaal 18 personen.

Redenen van 3 van de deelnemers die zich inmiddels inschreven:

Karin Kasius

"Jep, I'm in! Door jouw voorselectie weet ik zeker dat er heel veel waarde meegaat en daarnaast weet ik dat jij kei veel waarde biedt. Dat gaf voor mij de doorslag, ik kan niet wachten!"

"I'm in! Super leuk initiatief Mirjam! Ook dat Marleen en Esmée meegaan. Eindelijk weer eens iets om écht naar uit te kijken!"

"Whaaa I'm in! Spannend, maar supertof. Een mastermind stond dit jaar op mijn doelenlijstje en toen kwam deze kans voorbij. Het lijkt me heel fijn om te connecten met de andere deelnemers tijdens de mastermind."

Bonus

Een aantal jaren geleden organiseerde ik een event voor klanten op het strand. Top fotografe Marleen Sahetapy was erbij en als cadeautje voor mijn klanten vroeg ik haar een portretfoto van iedereen te maken. Nét toen ze de foto’s maakte, kwam er een roze/ oranjegloed door de zon. De foto’s werden prachtig en waren de dagen erna overal op social media te zijn.

Ook tijdens de Mastermind zal Marleen aanwezig zijn om foto’s te maken voor mijn beeldbank. De villa waar we zitten is natuurlijk een prachtige plek voor toffe kiekjes: een zonovergoten terras, mooi buitenzwembad en een fotogeniek uitzicht op zee. Daarom geef ik jou als deelnemer aan deze mastermind heel graag een exclusief door Marleen gemaakte portretfoto op een door jou gekozen plek bij de villa cadeau!

Extra

Wil je tijdens de mastermind een mini-shoot met top fotografe Marleen en de getalenteerde videografe Esmee? Dan hebben ze an offer you can’t refuse: klik hier om er alles over te weten te komen!

FAQ

Retourticket Madeira ongeveer 300 euro.

Verblijf kun je zo gek maken als je zelf wilt, we selecteerden 6 hotels in de omgeving voor je:

Casas do baleiro
White Waters Hotel
Albatros Beach and Yachtclub
Estacada Apartments
Santa Cruz Village Hotel
Vila Gale Santa Cruz

Madeira hoort bij Portugal. We zijn erachter gekomen dat Madeira de Corona maatregelen super transparant en goed gereguleerd heeft. Als je besluit om mee te gaan, krijg je van ons een stappenplan in het Nederlands met 5 stappen die in het kort hierop neerkomen:

1) Je maakt een speciaal toeristendocument aan voor Madeira.
2) Je kies je reizigerstype (=toerist).
2) Je vult je reisgegevens in.
3) Je voegt je Covid-documenten toe.
4) Je krijg je QR-code.

Dit zijn de huidige inreis vereisten voor Portugal: Ook als je gevaccineerd bent, moet je een Covid test doen voor vertrek. Als je een herstelbewijs hebt van corona (180 dagen) hoeft je je niet te laten testen vooraf. Voor iedereen geldt: Een PCR test mag 72 uur voor vertrek afgenomen worden, een Rapid Anti Gen test mag 48 uur van tevoren afgenomen worden.

Nogmaals: als je je inschrijft, krijg je het uitgebreide stappenplan van ons en als je er niet uitkomt, helpen we je als je er niet uitkomt. Maar: het is echt allemaal heel Jip en Janneke geregeld.

Super vervelend allereerst! Daar zit niemand op te wachten, inclusief jijzelf natuurlijk. Tegelijkertijd vind ik het wel goed om hier van te voren over te hebben met elkaar, want ja, het kan voorkomen natuurlijk.

Als je je deelname hebt bevestigd en je vanwege een positieve Corona test niet kunt deelnemen, krijg je je deelnamegeld gewoon terug minus 500 euro, omdat we je plekje niet meer aan iemand anders kunnen geven. Ik ga ervan uit dat je dat vanuit ondernemersperspectief begrijpt.

Stel dat ik ziek word, dan krijg je je deelnamebedrag geheel terug. Reis en verblijf die je geboekt hebt, zijn voor eigen rekening.

Ticket en verblijf regel je zelf, zodat je je reis helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, bijvoorbeeld lekker een paar dagen eerder komen of langer blijven, zodat je de rest van het eiland kunt verkennen. Wij zorgen elke ochtend + avond voor vervoer van je hotel naar de villa tijdens de mastermind als je kiest voor verblijf in 1 van de 6 hotels die wij vast voor je selecteerden:

Casas do baleiro
White Waters Hotel
Albatros Beach and Yachtclub
Estacada Apartments
Santa Cruz Village Hotel
Vila Gale Santa Cruz

Tijdens de 3 masterminddagen wordt er door een privékok lunch en diner voor ons gekookt. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met jouw dieetwensen. Graag voor de reis aan ons doorgeven.

Als je verblijft bij 1 van de door ons geselecteerde hotels, halen we je elke mastermind ochtend op en brengen we je elke mastermind avond na het diner weer terug. Wil je liever op eigen gelegenheid komen en gaan, dan kan dat natuurlijk ook, er rijden taxi’s en ubers op Madeira.

Dit zijn de 6 door ons geselecteerde hotels:
Casas do baleiro
White Waters Hotel
Albatros Beach and Yachtclub
Estacada Apartments
Santa Cruz Village Hotel
Vila Gale Santa Cruz

Daar kan ik kort over zijn: nee die zijn er niet. Natuurlijk is het idee van de mastermind dat we bij elkaar komen, elkaar ontmoeten en tijd met elkaar doorbrengen. Maar waarschijnlijk is een jouw belangrijkste reden om te ondernemen om lekker je vrijheid te hebben en dat uitgangspunt geldt uiteraard ook tijdens de mastermind.