3 Dagen Masterminden met like minded ondernemers

In oktober is het weer zover:

Dan vertrek ik met een kleine groep (max 7) ondernemers voor een onvergetelijke ervaring naar Madeira.

In deze fase van je ondernemerschap weet je hoe het werkt:

Het klopt, of het klopt niet.

Als het klopt, voel je nu heerlijke mastermind vibes in je lijf tekeer gaan die niet kunnen wachten om:

Can you feel it? Dan is Mastermind Vibes jouw place to be!

Het klopt niet als je op zoek bent naar:

Allemaal ook heel gaaf, maar niet wat we hier doen. In deze mastermind gaan we een stap verder. Je wordt uitgenodigd om een stuk van jezelf aan te spreken dat nu nog grotendeels ligt te slapen.

Als gevorderd ondernemer weet je namelijk intussen wel hoe het allemaal zit en moet. Je hebt al flink geïnvesteerd in groei, zowel voor je bedrijf als in jezelf. Bijvoorbeeld door het lezen van boeken, het volgen van diverse cursussen, seminars bezoeken en coachingstrajecten volgen.

Je bent nu op een punt gekomen dat je wel wilt doorgroeien, maar geen behoefte hebt aan een zoveelste training of coach traject. Een toffe mastermind met gelijkgestemde ondernemers is dan een uitkomst.

“Bij likeminded ondernemers zijn is geen luxe, maar noodzaak. Je komt op ideeën waar je zelf nooit aan hebt gedacht.”
Miriam Vree-van Straaten
“Ondernemen is eenzaam. Ik had gewoon heel erg de behoefte om met andere gelijkgestemden op een heel heerlijk eiland te zijn.”
Rachel Levi
"Ik ben eigenlijk niet zo’n groepsmens, maar door de zorgvuldige selectie die Mirjam heeft gedaan, had ik daar helemaal geen last van in deze mastermind. Ik voelde me veilig en vertrouwd."
Judith Nieuwpoort

Twee garanties

Misschien ben je al eens onderdeel geweest van een mastermind. Dan weet je dat er twee voorwaarden zijn van een goede mastermind: een zorgvuldige voorselectie van de groep en een krachtige facilitator tijdens de mastermind.

Ik kan je deze twee garanties geven: vooraf doe ik een uitgebreide selectieprocedure en tijdens de mastermind sta ik garant voor een sterke leiding. Aan de belangrijkste voorwaarden van een goede mastermind wordt dus voldaan.

Maar tijdens deze mastermind ga ik een stap verder en voeg ik 4 extra ingrediënten toe. Daardoor ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring waar je jaren later nog steeds op terugkijkt als een ‘voor’ en ‘na’ Mastermind Vibes:

Iconische locatie

Alleen in een omgeving waar alles klopt, kom je in de juiste mastermind vibes. Daarom is mijn mastermind op een iconische locatie. Je bent te gast op een heerlijk eiland in een epische villa waarin alleen de beste versie van jezelf weerspiegeld wordt.

Kleine groep

Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en ruimte is voor iedere deelnemer, komen we samen in een kleine groep (max 7 deelnemers). Tegelijkertijd is dit aantal meer dan genoeg om de kracht van de groep te ervaren.

Duidelijk format

Een duidelijk kader geeft richting. Daarom werk ik met een beproefde mastermind methode. Omdat het format van de mastermind voor elke deelnemer duidelijk is, is er binnen het kader veel ruimte voor enerzijds rijke diepgang en anderzijds keiharde fun.

Volledig ontzorgd

Tijdens de mastermind dagen ben je verzekerd van gezonde vegetarische maaltijden bereid door een privé kok. Met speciale diëten wordt rekening gehouden. Ook bieden we je tijdens de mastermind een taxi service van en naar je verblijf geregeld. Je wordt volledig ontzorgd, zodat jij als deelnemer maar 1 focus hebt tijdens de mastermind en dat is: groei.

“Een geweldige ervaring om in zo’n vreselijk luxe omgeving te zijn en gewoon helemaal verwend te worden.”
Marja Boxhoorn
“Het succes van deze mastermind is de combi van een hele goede inhoud met supergoede begeleiding vanuit Mirjam en dat op een plek die alleen al magie is.”
Karin Kasius

Jij als ondernemer weet wat het je oplevert om te investeren in connecten met likeminded ondernemers: je krijgt toegang tot een oneindig netwerk, creatieve breinen en goede vibes.

Waardoor je persoonlijke inzichten, nieuwe vriendschappen voor het leven en zakelijke connecties krijgt die onbetaalbaar zijn.

“Ik merkte hoe gaaf het is als je met een groep samen bent die het allemaal vanaf een andere kant bekijkt en daar weer andere, verfrissende adviezen over heeft.”
Hilde Radt
“In ondernemersland zitten we in een soort bubble, deze groep was compleet daarbuiten samengesteld. Ik kende de deelnemers niet van te voren. Spannend vooraf, maar uiteindelijk bleek het heel erg fijn om input te krijgen buiten mijn eigen cirkel.”
Cheryl Porcelijn
“Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je toch echt verder, dat is deze week wel weer bewezen. ik gun je echt heel erg een groep zoals ik deze heb ervaren afgelopen week.”
Rachel Levi

Ben jij een ondernemer met een grenzeloze ambitie en heerlijke happy vibes?

Sta je op het punt van 1 van de volgende groeistappen:

Wil je daarin leren van andere, doorgewinterde ondernemers?

Sta je open om je eigen kennis en ervaring te delen?

Wil je andere ondernemers buiten je eigen ‘bubble’ en netwerk ontmoeten?

Dan ben jij een dikke vette match voor deze mastermind vibes!

Dit krijg je:

Voor vertrek krijg je dit om je Mastermind Vibes alvast te activeren:

“Het was vanaf de allereerste minuut en eigenlijk al voordat de mastermind begon een super warm bad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een geweldig team dat mee was wat ons allemaal echt heeft ondersteund.”
Rachel Levi
“Ik ben echt onder de indruk van deze mastermind. Het niveau wat het had, wat er is neergezet en wat het me heeft opgeleverd.”
Hilde Radt

Bestemming:

Madeira! Een zonovergoten eiland op 4 uurtjes vliegen van Nederland.

Dit gaan we doen:

Eind van de ochtend word je opgehaald bij je verblijf, zodat je het begin van de ochtend lekker voor jezelf hebt. Er wordt door een privékok dagelijks gezonde maaltijden voor je gekookt en aan alles gedacht, zodat je tijdens de mastermind echt helemaal lekker kunt chillen, waarde kunt opslurpen en je volledig kunt overgeven aan de mastermind vibes.

* Voor je vliegticket en verblijf geven we je opties die je uiteindelijk zelf boekt, zodat je je reis helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Bijvoorbeeld lekker een paar dagen eerder komen of langer blijven, zodat je de rest van het prachtige eiland kunt verkennen.

Wij zorgen elke ochtend + avond voor vervoer van je hotel naar de villa tijdens de mastermind als je kiest voor verblijf in 1 van de 3 hotels (zie FAQ onderaan deze pagina) die wij vast voor je selecteerden.

Waar en Wanneer?

Een prachtige villa op het zonovergoten eiland Madeira

Locatie

Prachtige villa op Madeira

Datum

3 dagen in de periode 5 t/m 12 oktober 2022 (definitieve data volgt z.s.m.)

Temperatuur

21°C

Jouw investering

3500 euro

Good to know: Er zijn in max. 7 plekken. Graag geef ik je 500 euro commitment cadeau als je je uiterlijk 15 mei definitief aanmeldt. Jij geeft mij jouw vertrouwen en daar wil ik je graag voor bedanken. Je investering is dan 3000 euro in plaats van 3500 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW.

“Succes verzekerd!”
Karin Kasius
“Het was echt elke euro meer dan waard!”
Rachel Levi
“Het heeft by far al mijn verwachtingen overtroffen.”
Marja Boxhoorn

Wat zeggen de deelnemers zelf?

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

FAQ

Retourticket Madeira ongeveer 300 euro.

Verblijf kun je zo gek maken als je zelf wilt, we selecteerden 3 hotels in de omgeving voor je:

Albatroz Beach & Yacht Club (800)

Vila Gale Santa Cruz (400)

Santa cruz village hotel (200)

Ticket en verblijf regel je zelf, zodat je je reis helemaal naar eigen wens kunt samenstellen, bijvoorbeeld lekker een paar dagen eerder komen of langer blijven, zodat je de rest van het eiland kunt verkennen. Of misschien wil je iemand meenemen.

Kies je uit 1 van onderstaande hotels? Dan zorgen wij elke ochtend + avond voor vervoer van je hotel naar de villa tijdens de mastermind. Dit zijn de hotels die wij vast voor je selecteerden:

Albatroz Beach & Yacht Club (800)

Vila Gale Santa Cruz (400)

Santa cruz village hotel (200)

Tijdens de 3 masterminddagen wordt er door een privékok lunch en diner voor ons gekookt. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met jouw dieetwensen. Graag voor de reis aan ons doorgeven.

Als je verblijft bij 1 van de door ons geselecteerde hotels, halen we je elke mastermind ochtend op en brengen we je elke mastermind avond na het diner weer terug. Wil je liever op eigen gelegenheid komen en gaan, dan kan dat natuurlijk ook, er rijden taxi’s en ubers op Madeira.

Dit zijn de 3 door ons geselecteerde hotels:

Albatroz Beach & Yacht Club (800)

Vila Gale Santa Cruz (400)

Santa cruz village hotel (200)

Daar kan ik kort over zijn: nee die zijn er niet. Natuurlijk is het idee van de mastermind dat we bij elkaar komen, elkaar ontmoeten en tijd met elkaar doorbrengen. Maar waarschijnlijk is een jouw belangrijkste reden om te ondernemen om lekker je vrijheid te hebben en dat uitgangspunt geldt uiteraard ook tijdens de mastermind.

Zeker niet! Uit de praktijk blijkt dat ik veel aanvragen van vrouwen krijg, maar mannen zijn meer dan welkom, dus aarzel niet en meld je aan!

In de villa masterminden we, je verblijft elders. Dit is om je de tijd en gelegenheid te geven om alles wat we tijdens de masterminddagen bespreken en doen ruimte te geven, zodat het niet alleen bij praten en plannen maken blijft, maar je ook de kans hebt om in je eigen ‘space’ door te denken en acties uit te zetten. Tijdens de vorige mastermind bleek dat de deelnemers deze eigen tijd erg waardeerden en gebruikten om af te schakelen/ processen.

  1. Je vult de vragenlijst in
  2. Uit de vragenlijst wordt een selectie gemaakt
  3. Als er een match is, plannen we een gesprek
  4. Als er geen match is, krijg je dat te horen via e-mail
  5. Als er een match is, bepalen we samen na het gesprek of er een definitieve match is
  6. Je meldt je aan en wordt onderdeel van een unieke ervaring op madeira