Next Level business mastermind voor gevestigde ondernemers

Hey, wat super leuk dat je hier bent! Dat betekent namelijk dat we contact hebben gehad over mijn gloednieuwe mastermind komend najaar: Mastermind Vibes Dutch Edition. Te gek dat je nieuwsgierig bent!

Voordat je verder leest: ik weet wat je belangrijkste vraag is. Namelijk: wie zit er nog meer in deze mastermind groep?! Snap ik. Weet dat deze pagina alleen gaat naar een selecte groep toffe ondernemers waarvan ik het heel gaaf zou vinden als ze deel uitmaken van de groep. Een van die personen ben jij.

Jij past perfect in deze mastermind omdat jij:

Wat mij betreft ben jij een dikke vette match voor deze mastermind om bovenstaande redenen.

Nu is het aan jou om te bepalen:

Het klopt, of het klopt niet.

Als het klopt, voel je nu heerlijke mastermind vibes in je lijf tekeer gaan die niet kunnen wachten om:

Can you feel it? Dan is Mastermind Vibes jouw place to be!

“Ik gun je heel erg een groep zoals ik deze heb ervaren tijdens deze mastermind.”
Rachel Levi
Eigenaar Huis van Verbeelding

Een goede mastermind valt of staat met de juiste selectie. Je kunt van mij op aan dat als jij de link naar deze pagina hebt ontvangen, jij precies past in de groep. En de groep perfect past bij jou.

Je wordt in deze mastermind omringd met ondernemers die staan voor de volgende groeistappen:

 • Opschalen
 • Bedrijf verkopen
 • Groter bereik
 • Nieuwe richting
 • Andere doelgroep
 • Meer CEO zijn in bedrijf
 • Internationaal gaan
 • Team uitbreiding
 • Meer vrijheid
 • Nieuwe positionering
 • Grotere impact

Het moment is nu aangebroken: de deuren om deel uit te maken van deze bijzondere mastermind zijn nu voor je geopend!

Dit krijg je:

Dit is het niet:

 • Een deepdive retreat met ingewikkelde therapiesessies
 • Ellenlange trainingsdagen met monologen van mij als goeroe
 • Uit-je-comfortzone-oefeningen, zoals het schrijven van je grafrede (been there, done it)
 • Springen van een cliff, afmattende workouts en ijsbaden
 • Moodboards maken om je mooiste leven te visualiseren


Allemaal ook heel gaaf, maar niet wat we hier doen. In deze mastermind gaan we een stap verder. Je wordt uitgenodigd om een stuk van jezelf aan te spreken dat nu nog grotendeels ligt te slapen. Daarvoor gaan we géén ‘uit je comfortzone’-oefeningen doen, die ken je inmiddels wel en zet je misschien zelf ook in met jouw klanten.

Als gevestigd ondernemer weet je namelijk intussen wel hoe het allemaal zit en moet. Je hebt al flink geïnvesteerd in groei, zowel voor je bedrijf als in jezelf. Bijvoorbeeld door het lezen van boeken, het volgen van diverse cursussen, seminars bezoeken en coachingstrajecten volgen.

Je bent nu op een punt gekomen dat je wel wilt doorgroeien, maar geen behoefte hebt aan een zoveelste training of coach traject.

Jij weet inmiddels wat het je oplevert om te investeren in connecten en uplevelen met likeminded ondernemers: je krijgt toegang tot een oneindig netwerk, creatieve breinen en goede vibes. Waardoor je persoonlijke inzichten, nieuwe vriendschappen voor het leven en zakelijke connecties krijgt die onbetaalbaar zijn.

“Bij likeminded ondernemers zijn is geen luxe, maar noodzaak. Je komt op ideeën waar je zelf nooit aan hebt gedacht.”
Miriam Vree van Straten
Eigenaar Horse Power Life Power

Twee garanties

Misschien ben je al eens onderdeel geweest van een mastermind. Dan weet je dat er twee voorwaarden zijn van een goede mastermind: een zorgvuldige voorselectie van de groep en een krachtige facilitator tijdens de mastermind.

Ik kan je deze twee garanties geven: vooraf doe ik een uitgebreide selectieprocedure en tijdens de mastermind sta ik garant voor een sterke leiding. Aan de belangrijkste voorwaarden van een goede mastermind wordt dus voldaan.

“Het succes van deze mastermind is de combi van een hele goede inhoud met supergoede begeleiding vanuit Mirjam.”
Karin Kasius
Eigenaar Pedicurepraktijk 'Jouw Voetafdruk'
Maar tijdens deze mastermind ga ik een stap verder en voeg ik 4 extra ingrediënten toe. Daardoor ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring waar je jaren later nog steeds op terugkijkt als een ‘voor’ en ‘na’ Mastermind Vibes:

Prachtige locatie

Alleen in een omgeving waar alles klopt, kom je in de juiste mastermind vibes. Daarom komen we bij elkaar op een prachtige, afgelegen locatie waar alle tijd en ruimte is om lekker te masterminden.

Kleine groep

Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en ruimte is voor iedere deelnemer, komen we samen in een kleine groep (max 10 deelnemers). Als ik het idee heb dat de groep te groot wordt om iedereen afzonderlijk genoeg waarde te geven, splits ik de groep op.

Duidelijk format

Een duidelijk kader geeft richting. Daarom werk ik met een beproefde mastermind methode. Omdat het format van de mastermind voor elke deelnemer duidelijk is, is er binnen het kader veel ruimte voor enerzijds rijke diepgang en anderzijds keiharde fun.

Lekker eten en drinken

Tijdens de mastermind dagen ben je verzekerd van lekker eten en drinken (gezonde vegetarische lunch + hapjes en drankjes bereid door de locatie). Met speciale diëten wordt rekening gehouden. Daardoor heb jij als deelnemer maar 1 focus tijdens de mastermind en dat is: groei.

“In ondernemersland zitten we in een soort bubble, deze groep was compleet daarbuiten samengesteld. Ik kende de deelnemers niet van te voren. Spannend vooraf, maar uiteindelijk bleek het heel erg fijn om input te krijgen buiten mijn eigen cirkel.”
Cheryl Porcelijn
Strategisch webdesigner

Jouw investering

3900 euro

Graag geef ik je 650 euro commitment cadeau als je je in juni definitief aanmeldt via onderstaande knop. Jij geeft mij jouw vertrouwen en daar wil ik je graag voor bedanken. Je investering is dan 3250 euro in plaats van 3900 euro. Je kunt ook in 4 termijnen betalen.

Alle bedragen zijn excl. BTW.

Bonus

Switch Programma

De Switch t.w.v. € 2000

Een jaar lang toegang tot De Switch-training in jouw persoonlijke leeromgeving waarin je met de Switch-methode jouw eigen doorbraken maakt.​

Een jaar lang Toegang tot de Switch-community waarin je 24/7 je vragen (ook technisch) kunt stellen aan specialisten op het gebied van strategie, online marketing en mindset.​

Een jaar lang toegang tot alle online sessie van De Switch met coachcalls, strategische marketing sessies en gastcalls.​

Met deze bonus ben je tijdens en na de mastermind dagen verzekerd van de juiste hulp en expertise, zodat jij jouw stappen versneld zet.

Daarnaast krijg je nog 2 toffe bonussen bij deze mastermind:

Bonus 1

Persoonlijke Analyse van jouw Website door webdesigner Cheryl Porcelijn t.w.v. € 499

Dat je website voor jou en je bedrijf moet werken, hoeft niet (technisch) ingewikkeld of tijdrovend te zijn.
Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Deze Bonus is zo waardevol dat je je investering als VIP’er er meteen uit haalt. Want Cheryl geeft deze Website Analyse van normaal 499 euro nu cadeau aan jouw als VIP-deelnemer, waarmee jij gegarandeerd je bedrijf laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Bonus 2

Live Mastermind met Mirjam t.w.v. 695 euro

Op 7 juli a.s. organiseer ik een Mastermind middag voor de Switch deelnemers. Graag nodig ik jou ook uit om hierbij aan te sluiten.

Onze locatie

Je bent tijdens de mastermind-dagen te gast op een prachtige afgelegen boerderij die niet te vinden is op Google maps (uiteraard krijg je een goede routebeschrijving 😉) in de gemeente Voorst – Gelderland. Ik wist niet dat zo’n plek mogelijk is in Nederland, maar het bewijs is er, want wij gaan er vier dagen masterminden!

De masterminddagen zijn: donderdag 15 september, vrijdag 14 oktober, donderdag 17 november, dinsdag 13 december. Alle Masterminddagen zijn van 9:30 tot 16:30 uur.

“Het heeft by far al mijn verwachtingen overtroffen.”
Marja Boxhoorn
Eigenaar van Autismecoach
“Het was echt elke euro meer dan waard!”
Rachel Levi
Eigenaar Huis van Verbeelding
“Succes verzekerd!”
Karin Kasius
Eigenaar Pedicurepraktijk 'Jouw Voetafdruk'

TIP! Verrijk je mastermind met een heerlijk verblijf in de Achterhoek. We hebben alvast wat fijne verblijfsmogelijkheden in de omgeving van de mastermind locatie voor je op een rijtje gezet:

Appartement in voorst (airbnb)

€85,- per nacht (minimaal 2 nachten)
€30 service&schoonmaakkosten
Meer informatie

Gastenverblijf de middelbeek in Voorst (airbnb)

€87,- per nacht (minimaal 2 nachten)
€52 service&schoonmaakkosten
Meer informatie

Gastsuite de Bongerd in Voorst, 3 slaapkamers (Airbnb)

€100 per nacht (minimaal 2 nachten)
€82 service&schoonmaakkosten
Meer informatie

Tiny house in Voorst

€60 per nacht (minimaal 2 nachten)
€48 service&schoonmaakkosten
Meer informatie

Woning in Empe (airbnb)

€85,- per nacht (minimaal 3 nachten)
€52 service&schoonmaakkosten
Meer informatie

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen

€100 per nacht
Meer informatie

Broederenklooster (Hotel) Zutphen

€175 per nacht
Meer informatie

Dit voorjaar organiseerde ik een mastermind met een groep toffe ondernemers op Madeira. In deze korte video’s delen de deelnemers hun ervaringen:

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen