Van Domineren naar Opschalen

Versnel je Inkomsten en Impact in de Domineer Mastermind!

Yes!

Dit is je kans om toegang te krijgen tot de splinternieuwe en unieke Domineer Mastermind - Ga voor groei en succes!

Het is duidelijk: als Domineer-deelnemer ben je klaar om de markt compleet te veroveren: vernieuwend, met meer impact, maar tegelijkertijd ook op een relaxte en ontspannen manier. Kortom, je staat te popelen om de Arena te betreden: sterk, verwachtingsvol en vol energie ben je er helemaal klaar voor.

Tegelijkertijd heb je ervaringen achter de rug:

 • je koos voor een doelgroep maar je hebt er je twijfels over
 • je investeerde in programma’s die je niet altijd verder hielpen
 • je zette een marketingstrategie in die niet paste

 

Ja, je wil graag groeien. Maar niet ten koste van alles. Je kent de gevolgen als je dat doet: weinig energie, een slecht humeur en te weinig klanten.

Hoe dan wel? Ontdek de kracht van de Domineer Mastermind!

Wat maakt een mastermind zo bijzonder? Laat je inspireren door een aantal mastermind-deelnemers:

"Het succes van een goede Mastermind is de combi van een hele goede inhoud met de supergoede begeleiding vanuit Mirjam."
Karin Kasius
Mede-eigenaar van Voetprofessionals
"Alleen ga je soms sneller, maar samen kom je toch echt verder. Ik gun je heel erg een groep zoals ik deze heb ervaren tijdens deze Mastermind."
Rachel Levi
Eigenaar Huis van Verbeelding
"Bij likeminded ondernemers zijn is geen luxe, maar noodzaak. Je komt op ideeën waar je zelf nooit aan hebt gedacht."
Miriam Vree-van Straaten
Eigenaar Horse Power Life Power

Deelnemer Miriam verwoordt het treffend in haar uitspraak, die mooi aansluit bij een bekend citaat: je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt.

Als ik terugkijk op mijn 12+ jaar ondernemerschap, zie ik een cruciaal verschil in de periode vóór- en nadat ik investeerde in kennis en advies van coaches + gelijkgestemde ondernemers met dezelfde ambitie en drive om te groeien. Belangrijkste verschil is een knik in mijn omzet-lijn:

De combinatie van next level coaching + een omgeving met likeminded ondernemers, dat is precies wat de Domineer Mastermind jou biedt:

De Domineer Mastermind is voor jou als:

Word onderdeel van de Domineer Mastermind en ontdek hoe je samen met gelijkgestemde ondernemers je potentieel krachtig verzilvert en je succes versnelt.

In de Domineer Mastermind zitten ondernemers die staan voor de volgende groeistappen:

Ben je klaar om samen met ambitieuze, gedreven en gelijkgestemde ondernemers te leren, terwijl ik zelf én mijn ervaren team experts en sparringpartners voor je zijn? Zodat jij versneld groeit naar meer inkomsten en impact?

Ben je bereid om je eigen kennis en ervaring te delen en andere ondernemers online of persoonlijk te ontmoeten, zonder dat het een gezapige netwerkbijeenkomst wordt? Zoek je bovendien een doortastende business coach met meer dan 10 jaar (online) ondernemerservaring en bewezen resultaten?

Als dat het geval is, dan ben jij de perfecte match voor mijn Domineer Mastermind!

De Domineer Mastermind is speciaal ontworpen voor ondernemers zoals jij:

 • Ondernemers met een bestaand bedrijf, aanbod en website
 • Quick starters die een vliegende start willen maken (zie FAQ voor meer uitleg)
 • Ondernemers die (deels) de overstap willen maken van uurtje-factuurtje naar fulltime onafhankelijk ondernemerschap
 • Ondernemers die hun ‘maar wat doen’-mentaliteit willen omzetten in een heldere, toekomstbestendige strategie
 • Ondernemers die (deels) willen overstappen van solopreneur naar een klein team
 • Ondernemers die willen leren van ambitieuze en enthousiaste gelijkgestemden onder begeleiding van een ervaren ondernemer (it’s me ☺️)
 • Ondernemers die uitdagingen en tegenslagen zien als kansen voor groei en vooruitgang
 • Ondernemers die klaar zijn voor hun volgende groeistap en bereid zijn om nieuwe dingen te proberen
 • Ondernemers die hun klantenbestand en verkoopcijfers willen verdubbelen en bereid zijn de benodigde stappen te zetten (ik help je daarbij 😉)

 

Hoewel dit veel punten lijken, weet ik precies wie ik het beste kan helpen en met wie ik de beste resultaten bereik. Daarom ben ik vanaf het begin duidelijk, zodat je meteen weet of de Domineer Mastermind bij jou past. Er zijn 2 varianten van de Domineer Mastermind, de Online en de Exclusive.

Ben je niet helemaal op het niveau van bovenstaande punten? Geen probleem! Als je wel staat te trappelen om een simpel en winstgevend bedrijf met grote impact op te bouwen, is de Online Versie van deze mastermind de perfecte optie voor jou.

Herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen? Top! Het kan zijn dat je nog niet helemaal daar bent, maar het belangrijkste is dat je bereid bent om te groeien en all-in te gaan. Met die mindset behaal je gegarandeerd succes in de Domineer Mastermind Exclusive en is de Exclusive variant dus dé perfecte match voor jou!

 

Next Level business programma voor onbegrensde groei in vrijheid, inkomsten en impact

Dit zijn de vraagstukken die je concreet voorbij ziet komen in de Domineer Mastermind:

Dit zijn de 2 opties van de Domineer Mastermind op een rijtje:

Logo - Domineer Mastermind Online - Kleur 800x234

Domineer Mastermind Online

-
150
119 Maandelijks
 • Toegang tot mijn online business platform De Switch met daarin video’s en werkboeken met mijn beste business strategieën voor exponentiële groei in omzet en impact.
 • Toegang tot Domineer Coachcalls met mij waarin jij telkens weer het volgende niveau bereikt om te domineren in jouw markt, als expert, in jouw doelgroep, content en... onbegrensd Domineren!
 • Elke week inchecken/ accountability + coachcalls met een Q&A, Samenwerkochtenden, Strategische marketingsessies of GastCall met expert: week na week groeien we samen!
 • Toegang tot een warme, enthousiaste en serieuze groep toffe ondernemers die net als jij maar 1 doel hebben: Domineer! Natuurlijk ben en ik/ mijn team ook in de community aanwezig voor al je vragen.
 • Rijk gevulde Toolbox met daarin praktische stap voor stap video's over o.a: Facebook adverteren, E-mail marketing, salespages, etc. Kortom: alles om online keihard te groeien!
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je een Ticket voor Domineer Live Mastermind dag met mij t.w.v. € 495 cadeau, Live Magic!
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je 2 maanden gratis. Dus je hebt een heel jaar toegang tot alles van Domineer Mastermind Online en je betaalt maar 10 maanden. Een cadeau t.w.v. € 138.
Logo - Domineer Mastermind Exlusive - Kleur 800x234

Domineer Mastermind Exclusive

LET OP: Maximaal 15 plekken beschikbaar
295
219 Maandelijks
 • Toegang tot mijn online business platform De Switch met daarin video’s en werkboeken met mijn beste business strategieën voor exponentiële groei in omzet en impact.
 • Toegang tot Domineer Coachcalls met mij waarin jij telkens weer het volgende niveau bereikt om te domineren in jouw markt, als expert, in jouw doelgroep, content en... onbegrensd Domineren!
 • Elke week inchecken/ accountability + coachcalls met een Q&A, Samenwerkochtenden, Strategische marketingsessies of GastCall met expert: week na week groeien we samen!
 • Toegang tot een warme, enthousiaste en serieuze groep toffe ondernemers die net als jij maar 1 doel hebben: Domineer! Natuurlijk ben en ik/ mijn team ook in de community aanwezig voor al je vragen.
 • Rijk gevulde Toolbox met daarin praktische stap voor stap video's over o.a: Facebook adverteren, E-mail marketing, salespages, etc. Kortom: alles om online keihard te groeien!
 • Ticket voor Domineer Live Mastermind Dag ter waarde van 495 euro, this is where the magic happens!
 • Individuele Persoonlijke coaching via WhatsApp: yes, jij krijgt mijn 06-nummer en kunt me elke week een vraag stellen in de Domineer WhatsApp groep. Ik neem een privé podcast voor je op om je vraag persoonlijk te beantwoorden.
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je een extra Domineer Live Mastermind dag met mij t.w.v. € 495 cadeau.
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je 2 maanden gratis. Dus je hebt een heel jaar toegang tot alles van Domineer Mastermind Exclusieve en je betaalt maar 10 maanden. Een cadeau t.w.v. € 238.

En dit is hoe we dat doen:

Yes, je ziet het goed hierboven, de Domineer-Mastermind is niet alleen een Mastermind. Vaak zie je dat er een business programma OF Mastermind wordt aangeboden. Maar deze Mastermind is inclusief mijn business programma de Switch. Dat betekent dat je niet alleen van de groep mede-masterminders leert, maar je altijd kunt terugvallen op de 5 Switch modules voor de basis én van mij als business coach + mijn team experts op het gebied van marketing, websites en techniek. De Domineer Mastermind is daarmee een one-stop-shop!

Maand 1 - Strategie

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere modules.

Maand 2 - Aanbod

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen 'nee' meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Maand 3 - Verkopen

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je 'aan het verkopen bent'.

Maand 4 - Mindset

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere modules.

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen ‘nee’ meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Opschalen

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je ‘aan het verkopen bent’.

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Waarom zou ik van jou willen leren?

De meeste mensen kennen mij als de podcast-expert van Nederland. Een titel die ik met trots draag, want podcasten is mijn lust en mijn leven, I just love it!

Wat niet veel mensen weten, is dat ik de afgelopen jaren duizenden ondernemers mocht helpen met niet alleen het starten van een eigen succesvolle podcast, maar ook met hun bedrijfsgroei: van schoonheidsspecialist tot boer en van marketingspecialist tot kunstenaar.

Eigen resultaten

Daarnaast groeide mijn eigen bedrijf razendsnel de afgelopen jaren, enkele resultaten:

 • Tevreden klanten (150+ 5-sterren Google-reviews)
 • Een prachtig groeiend bedrijf (300k+ omzet in 2022)
 • Veelgevraagd spreker op events, tv en in andere podcasts
 • Ontmoetingen met bijzondere mensen
 • Werken met alleen maar hele toffe klanten
 • Al 3 jaar een stabiel team met alleen maar A-players
 • Elke dag doen waar ik blij van word en energie van krijg (elke dag voelt als vakantie)
 • Privé verhuisde ik van de randstad naar een heerlijke plek in de Achterhoek
 • Mijn agenda is leger dan ooit tevoren, waardoor ik veel tijd heb om bijvoorbeeld 3x per week met mijn personal trainer ‘onder werktijd’ te sporten (waardoor ik me fitter en energieker voel dan ooit!)

Mirjam als business coach?

Naast podcasten, vind ik het geweldig om andere ondernemers te helpen met hun eigen (online) groei. Zoals ik net al vertelde, dat deed ik de afgelopen jaren regelmatig, maar dan achter de schermen. Daarom kennen de meeste mensen mij niet als business coach. Terwijl ik het ondernemerschap toch écht naast podcasten het allerleukste vind! Ik heb niet voor niets al vijf jaar mijn Hooked on Business over, je raadt het al, het ondernemerschap 😊

Waarom investeren in een Business Programma van Mirjam?

Als ondernemer vraag je je bij een investering natuurlijk allereerst af: haal ik de investering eruit? Ten tweede: waarom zou Mirjam mij kunnen helpen met business-groei? Ten derde: zijn ‘business groei’, ‘groter bereik’, ‘meer vrijheid’ en ‘grotere impact’ niet allemaal quick fixes of loze beloftes? Wat zijn de resultaten eigenlijk op de lange termijn voor mij als ondernemer?

Lange termijn resultaten

Misschien heb je de uitspraak ‘je bedrijf is zo succesvol als je klanten’ wel eens gehoord. Daarom heb ik oud-klanten Rachelle, Marjolein, Rianne en Ingrid gevraagd hun ervaringen te delen nu ze na drie jaar op ons business traject terugkijken. Wat hebben ze er eigenlijk uitgehaald? Wat zijn op lange termijn hun resultaten? Dit is wat ze zeggen:

"Alweer een paar jaar geleden volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik wilde op dat moment graag sneller gaan groeien met mijn bedrijf, maar ik had het idee dat ik niet verder kwam in het ondernemen. Ik had te weinig focus en wist niet goed welke keuzes ik moest maken. Ik had niemand om mee te sparren, had wel geïnvesteerd, maar daarbij niet altijd goede ervaringen gehad. Ik wist op dat moment gewoon niet goed welke richting ik precies op wilde met mijn bedrijf.

Mijn groei na de start in het traject is in sneltreinvaart gegaan. In korte tijd is in het traject voor mij glashelder geworden hoe ik mij het beste kan positioneren en wat ik wel en niet wil. Mijn product aanbod is een stuk duidelijker geworden. Het was voor mij toen een waardevol traject waarin ik echt heb geleerd hoe je nu vanuit een stevig fundament een bedrijf opzet. Daarvoor bleef ik hangen en had ik dagelijks last van uitstelgedrag en te weinig focus. In het traject hebben we bijvoorbeeld een challenge opgezet en een webinar en dat ging heel goed. Het persoonlijke contact vond ik vooral heel waardevol, daardoor had ik echt het idee dat ik er niet alleen voor sta.

Mijn verkopen zijn in een stroomversnelling gekomen, waardoor ik taken kon gaan uitbesteden en een team ben gaan bouwen. Bij aanvang van het traject had ik nooit verwacht dat ik dat in minder dan drie (!) maanden zou bereiken. Ik kon het zelf allemaal niet meer bijhouden wat er in zo’n korte tijd in gang was gezet, waardoor ik zoveel spannende en leuke dingen ben gaan doen!

Serieus, als je twijfelt over een business traject met Mirjam, gewoon doen. Gun het jezelf om zo'n waardevolle investering te doen in je bedrijf. Het geeft zo'n enorme boost. Niet alleen op zakelijk vlak, maar als persoon zal je ook enorm groeien."

Rachelle Blok
Eigenaar Leer E-mail Marketing
"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk

Garantie:

Inclusief Business Coaching

Vaak zie je een business programma OF mastermind. Deze Mastermind is inclusief mijn business programma de Switch. Dat betekent dat we niet alleen met de groep leren, maar je altijd kunt terugvallen op de 4 Switch modules voor de basis én van mij als business coach.

Bewezen resultaten

10+ jaar eigen ondernemerservaring en 5 jaar ervaring als business coach met bewezen resultaten.

Kleine groepen

Bij mij geen overvolle Zoom-sessies en grote zalen voor deze Mastermind, waardoor je gegarandeerd persoonlijke aandacht krijgt.

Geen shizzle en poespas

Mijn werkwijze: liefdevol direct. 'Tough love' noemen mijn klanten het ook wel. Bij mij geen Law of Attraction of ingewikkelde ochtendroutines: doen-doen-doen zonder jezelf voorbij te rennen, dat is waar ik je mee kan helpen.

Klanten over Mirjam

Marieke Jansen – Stiefouder coach: “Meest waardevolle in het traject vond ik het connecten met andere ondernemers. Mirjam is heel betrokken en bevlogen, echt commited aan de groep. Ze heeft verschillende ondernemingen gehad, waardoor ze veel ervaring en kennis heeft. En ze is een hele goede coach. Ik ben hierdoor nu een ondernemer en docent in plaats van docent en ondernemer.

Rianne Allard – Eigenaar Tekenworkouts: “Mirjam heeft altijd een ander, fris perspectief. Dat zorgt ervoor dat je aangezet wordt en nieuwe ideëen krijgt en dat is enorm waardevol. Meest waardevolle uit dit traject vind ik de connecties, wat ervoor heeft gezorgd dat ik hele grote stappen heb gezet die ik niet had gezet als ik niet in dit traject had gezeten. Dat is onbetaalbaar.

Debby Ixchel – Spaans Taaldocent: “De samenwerking met Mirjam heeft me veel meer gebracht dan ik van te voren had bedacht. Ik was in het wilde aan het rondschieten, ik had niet echt een strategie. Met Mirjam heb ik een strategie uitgestippeld en daardoor kan ik nu rondkomen van mijn bedrijf. Dat kon ik voorheen niet. Het meest waardevolle voor mij was het live samenkomen waardoor je elkaar steunt, aanmoedigt en versterkt.”

Maaike Knoester – Eigenaar van Coreon: “Mirjam laat je groots denken, maar je mag bij haar ook heel eerlijk zijn in waar je nu staat. Mirjam ziet per persoon heel goed wat die nodig heeft, geen . Mirjam laat je voelen: dit is wie je echt bent en daar mag je vol in shinen.

José Flaton – Eigenaar Flaton Coaching, Training & Advies: “Door de samenwerking met Mirjam sta ik veel steviger in mijn schoenen. Ik had het wel op een rijtje, maar durfde het niet naar buiten te brengen. Ik voel nu: ik ga vliegen! Ik heb mijn hele fundament neergezet, heb weggestreept wat niet waardevol is: keep it simple, zoals Mirjam altijd zegt. Mirjam is heel open, eerlijk en toegankelijk, waardoor je een betere ondernemer wordt.

Tess de Weerd – Eigenaar Learn English with Tess: “Ik heb heel veel kennis en advies gekregen, maar je wordt vrijgelaten om er je eigen ding te doen. Dankzij dit traject heb ik grote stappen gezet waar ik heel blij mee ben en trots op ben, zoals het opzeggen van mijn baan en volledig gaan voor mijn bedrijf.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Veelgestelde vragen

 • Toegang tot mijn online business platform De Switch met daarin video’s en werkboeken met mijn beste business strategieën voor exponentiële groei in omzet en impact.
 • Toegang tot Domineer Coachcalls met mij waarin jij telkens weer het volgende niveau bereikt om te domineren in jouw markt, als expert, in jouw doelgroep, content en… onbegrensd Domineren!
 • Elke week inchecken/ accountability + coachcalls met een Q&A, Samenwerkochtenden, Strategische marketingsessies of GastCall met expert: week na week groeien we samen!
 • Toegang tot een warme, enthousiaste en serieuze groep toffe ondernemers die net als jij maar 1 doel hebben: Domineer! Natuurlijk ben en ik/ mijn team ook in de community aanwezig voor al je vragen.
 • Rijk gevulde Toolbox met daarin praktische stap voor stap video’s over o.a: Facebook adverteren, E-mail marketing, salespages, etc. Kortom: alles om online keihard te groeien!
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je een extra Ticket voor Domineer Live Mastermind dag met mij t.w.v. € 495 cadeau, dat betekent 2x Live Magic!
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg 2 maanden toegang tot mijn business platform De Switch met daarop alle modules, video’s, lessen, maar ook Domineer Coachcalls en alle andere calls t.w.v. € 138 cadeau.
 • Toegang tot mijn online business platform De Switch met daarin video’s en werkboeken met mijn beste business strategieën voor exponentiële groei in omzet en impact.
 • Toegang tot Domineer Coachcalls met mij waarin jij telkens weer het volgende niveau bereikt om te domineren in jouw markt, als expert, in jouw doelgroep, content en… onbegrensd Domineren!
 • Elke week inchecken/ accountability + coachcalls met een Q&A, Samenwerkochtenden, Strategische marketingsessies of GastCall met expert: week na week groeien we samen!
 • Toegang tot een warme, enthousiaste en serieuze groep toffe ondernemers die net als jij maar 1 doel hebben: Domineer! Natuurlijk ben en ik/ mijn team ook in de community aanwezig voor al je vragen.
 • Rijk gevulde Toolbox met daarin praktische stap voor stap video’s over o.a: Facebook adverteren, E-mail marketing, salespages, etc. Kortom: alles om online keihard te groeien!
 • Ticket voor Domineer Live Mastermind Dag ter waarde van 495 euro, this is where the magic happens!
 • Individuele Persoonlijke coaching via WhatsApp: yes, jij krijgt mijn 06-nummer en kunt me elke week een vraag stellen in de Domineer WhatsApp groep. Ik neem een privé podcast voor je op om je vraag persoonlijk te beantwoorden.
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg je een extra Domineer Live Mastermind dag met mij t.w.v. € 495 cadeau.
 • BONUS: Bij een jaarinschrijving krijg 2 maanden toegang tot mijn business platform De Switch met daarop alle modules, video’s, lessen, maar ook Domineer Coachcalls en alle andere calls t.w.v. € 238 cadeau.

Zelf ben ik ruim 10 jaar ondernemer. Als ik kijk naar de belangrijkste ingrediënten van mijn groei de afgelopen jaren, dan zie ik dat ik sinds ik ben gaan investeren in mijn business groei, bijvoorbeeld door het aansluiten bij masterminds, ik sindsdien enorm ben gegroeid, jaar na jaar na jaar. Je ziet echt een knik in mijn omzet (opwaarts) sinds ik dat ben gaan doen. De giga groei aan connecties, kennis en vooral ook fun door het ontmoeten van inspirerende andere ondernemers, heeft me niet alleen heel veel groei, maar ook veel meer fun in het ondernemerschap opgeleverd. Zoals Mastermind deelnemer Rachel Levi op deze pagina ook zegt: “alleen ga je soms sneller, maar samen kom je toch echt verder.” Dus, als je het aan mij vraagt, is een Mastermind zeker een goede investering.

Je kunt elk moment opnieuw beginnen en de SWITCH bied je een krachtige boost om dat samen met mij te doen. Met mijn programma maak je uitzonderlijke en krachtige stappen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Daardoor krijg je structureel een groter bereik, meer impact en inkomsten krijgt, zonder harder te werken.

De reden waarom ik SWTICH heb ontwikkeld, is dat het mij ook is gelukt om de SWITCH te maken, en mijn complete Business Breakthrough Blueprint deel ik met je in SWITCH. Echt stap voor stap, zodat het super easy en vanzelfsprekend voor jou wordt om deze stappen ook te zetten. Als ik het kan, kun jij het zeker!

Ik zie veel masterminds om me heen en ik denk zelf dat het connecten met andere ondernemers je enorm veel groei kan opleveren. Ik denk zelfs dat het super slim is om je telkens weer met andere, nieuwe en inspirerende ondernemers te omringen. Deelname aan een andere Mastermind is dus geen contra-indicatie om met mijn Mastermind mee te doen, je gaat hele toffe nieuwe ondernemers leren kennen: je bent van harte welkom!

De Domineer-Mastermind is niet alleen een Mastermind. Vaak zie je dat er een business programma OF Mastermind wordt aangeboden. Maar deze Mastermind is inclusief mijn business programma de Switch. Dat betekent dat je niet alleen van de groep mede-masterminders leert, maar je altijd kunt terugvallen op de 4 Switch modules voor de basis én van mij als business coach + mijn team experts op het gebied van marketing, websites en techniek. De Domineer Mastermind is daarmee een one-stop-shop. Daarnaast vind ik en hoor ik ook van mijn gastsprekers, dat mijn klanten hele open, warme en leergierige ondernemers zijn. Ze denken in mogelijkheden, nemen hun verantwoordelijkheid, zijn enorm ambitieus en gedreven. Als je je hierin kunt vinden, heb je je club gevonden in de Domineer Mastermind.

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf. Ook als je binnenkort je bedrijf gaat starten dan is het aannemelijk dat je deze training voor je bedrijf hebt aangeschaft, dan is het volledig aftrekbaar, ook de BTW.

Inbegrepen in de Domineer Mastermind is toegang tot mijn business platform De Switch. Zolang je abonnement (maand of jaar) loopt, behoud je toegang tot dit platform, alle video’s, materialen en calls.

Nee. Omdat ik zie dat er ondernemers zijn die dit jaar geen omzet draaien, maar voorheen meerdere succesvolle bedrijven hebben gehad. Of ondernemers die dikke omzetten draaien, maar compleet ongelukkig zijn of geen winst overhouden. Als ik dan een omzetgrens (of eis) stel, vallen deze in potentie succesvolle ondernemers buiten de boot. Dat wil ik voorkomen. Leidend voor mij is je bereidheid om all-in te gaan en je eagerness om te leren. Ook bij de Exclusive Mastermind geldt dit. Ik zorg voor een goede match, dat heb ik keer op keer bewezen, dus daar kun je me in vertrouwen. If you are ready, I am ready 😊

Max 15 deelnemers voor de Exclusive Mastermind. Echter, mijn uitgangspunt in de Mastermind is jouw groei faciliteren. Als ik het idee heb dat de groep te groot wordt om iedereen afzonderlijk genoeg waarde te geven, splits ik de groep op. In het verleden is gebleken dat ik goed aanvoel wanneer dit noodzakelijk is. Voor de Domineer Mastermind Online is er geen max aantal deelnemers, omdat dit online is. Uit ervaring blijkt dat er in de Zoom-sessies zo’n 5-20 deelnemers zijn, uitzonderingen daargelaten.

Het is natuurlijk aan te raden om zo veel mogelijk sessies aanwezig te zijn. Maar de online sessies worden altijd opgenomen en die kun je in je eigen tijd terugkijken. Uit ervaring blijkt dat veel deelnemers dit doen, logisch ook, want natuurlijk kun je er niet altijd live bij zijn. Bovendien kan je je vraag van te voren je vraag insturen, waardoor je er de volle waarde uithaalt. We’ve got your back!

Dat ligt eraan of je interesse hebt in de Online of Exclusive Mastermind. De online calls zijn allemaal via Zoom. Dat betekent dat we je kunnen unmuten, zodat je ook echt persoonlijke aandacht krijgt. We denken met je mee en stellen je vragen, waardoor er echt persoonlijke aandacht is. Kies je bij de Online variant voor de jaaroptie, dan krijg je er 1 Domineer Live Mastermind dag bij. Kies je voor de Exclusive variant, dan krijg je ook 1 Domineer Live Mastermind dag. Daar zijn andere deelnemers, maar het zijn kleine groepen, max 15 deelnemers. Daarnaast is de belangrijkste extra persoonlijke aandacht via de Whatsapp Domineer groep waarin je elke week jouw persoonlijke vraag aan mij kunt voorleggen. Ik beantwoord je vraag, denk met je mee en neem een persoonlijke audio voor je op waar nodig. Wil je snelle stappen zetten? Dan raad ik je zeker aan om de Exclusive variant te overwegen. Daarnaast word je onderdeel van een fantastische groep like-minded ondernemers, geselecteerd door mij, die allemaal net als jij enthousiast zijn en ambitieus met maar 1 doel: groei! Om even aan te geven: je staat er echt niet alleen voor, we doen dit SAMEN. Hoe fijn is dat?!

Je krijgt direct toegang tot het online platform met daarin 4 modules met lessen en video’s, maar ook tot wekelijkse calls, samenwerkochtenden en gastcalls. Die directe toegang geldt zowel als je kiest voor de Online als de Exclusive variant. De persoonlijke coaching via Whatsapp (Exclusive variant) start per 1 april. Maar ook als Exclusive-klant krijg je direct toegang tot het online platform met daarin lessen, video’s en de wekelijkse calls + accountability.

Misschien vraag je je af of deze Mastermind wel geschikt is voor jou. Of heb je een andere vraag die er niet tussen staat. Stuur dan even een mailtje naar mirjam@mirjamhegger.nl en je krijgt z.s.m. antwoord.