MASTERCLASS
MASTERS

Mijn complete cursus en al mijn kant-en-klare templates om je eigen winstgevende online masterclass te maken, lanceren en oneindig op te schalen

De exacte Blueprint waarmee ik ruim 1 miljoen euro online verkopen realiseerde.

Je hebt enorm veel kennis en ervaringen opgedaan.
Je wil graag meer mensen bereiken. Met dat wat je weet.
Dat wat je kunt. En dat waarmee jij je levens kunt veranderen.

Je ziet het voor je:

Er is alleen continu 1 ding wat je maar niet uit je hoofd krijgt...

"Hoe dan?!"

Vragen die je ‘puzzelen’. Want ja, je wil heel graag groeien. Je wil meer mensen tegelijk helpen. Zodat je meer tijd overhoudt. Zodat je niet meer afhankelijk bent van een werk- of opdrachtgever. Zodat je energie en middelen hebt om hele leuke dingen te doen.

Maar…

De eerste stap die jij nu te zetten hebt:

Het creëren van een 'conversie raket'

Waarmee je je potentiële klant van passieve lead of volger leidt naar een enthousiaste koop:

Zo ziet jouw 'conversie raket' eruit:

Dit is precies wat het geven van een waardevolle online masterclass voor je doet. Je helpt een passieve volger op een super toffe manier, namelijk door het delen van je kennis. Vervolgens nodig je ‘m uit voor een vervolgstap. Zonder ellenlange ‘over-mij’ verhalen. Of pusherige pitch.

Grote kans dat je je online masterclass allang ‘in je hoofd’ hebt. Maar het lukt je maar niet om de tijd te vinden om een echt goede, winstgevende masterclass te maken. Of je hebt zelfs al masterclasses gegeven. Maar de resultaten bleven uit. Waardoor je de handdoek in de ring gooide.

Het is tijd voor een definitieve ommekeer in je inkomsten en gevoel van vrijheid die je nu ervaart.

MASTERCLASS
MASTERS

Word met mijn persoonlijke hulp een masterclass master waarmee je definitief byebye zegt tegen 1:1 salescalls en pusherige verkooptrucs die niet bij je passen

Dit is wat mijn klanten zeggen:

“Ik was in het wilde aan het rondschieten, ik had niet echt een strategie. Met Mirjam heb ik een strategie uitgestippeld en daardoor kan ik nu rondkomen van mijn bedrijf. Dat kon ik voorheen niet.”

Debby Ixchel - Spaans Taaldocent

“Dankzij het traject met Mirjam weet ik hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten in plaats van uurtje/ factuurtje. Mijn bedrijf is uitgegroeid tot een platform waar ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer.”

Rianne Dekker - Eigenaar Horse in Mind

“Ik wilde van praktijk naar opleiding groeien en dat is gelukt. Het resultaat was dat al tijdens het traject mijn opleidingsgroep direct vol zat. Nu, 3 jaar later, staat mijn opleiding als een huis waarin ik meerdere groepen per jaar draai.”

Ingrid Raven - Eigenaar Kijk in de Praktijk

"Eenmaal een Masterclass Master,
altijd een Masterclass Master"

Geen one trick pony

Krijg de gouden formule waarmee je voor altijd uit de rat-race stapt van klanten helpen, 1 op 1 werken en brandjes blussen. Deze skills geven je voor de rest van je ondernemerscarrière een definitieve voorsprong waardoor je nooit meer zonder klanten zit.

ZEG MAAR BYEBYE TEGEN UURTJE FACTUURTJE EN IN OPDRACHT WERKEN!

Mijn naam is Mirjam Hegger

De afgelopen jaren gaf ik honderden online webinars, online events en audio masterclasses met als resultaat inmiddels meer dan een miljoen online verkopen met mijn Money Making Masterclass Methode.

Masterclass masters quote 1

“Mirjam maakt iets los bij mij, ze duwt op de juiste pijnpunten en ze raakt op één of andere snaar waardoor je werkelijk een stap gaat zetten. Ik vind haar warm, integer en heel bewust aanwezig.”

DIDIER DEBOCK -
EIGENAAR SPORTSTUDIO FIT RESET

Masterclass masters quote 1

“Mirjam helpt mij groots denken en kan me lekker motiveren en inspireren. Ze is van enorme betekenis in mijn groei.”

MARIANNE HEEMSKERK -
EIGENAAR SPRAAKMAKEND MARIANNE

Masterclass masters quote 1

“Het unieke aan Mirjam is dat ze echt tijd neemt. Ik voel me geen nummer. Daardoor heb ik een geheel eigen concept neergezet wat helemaal bij mij past.”

EVY VAES -
EIGENAAR DIËTISTENPRAKTIJK VAES

Masterclass masters quote 1

“Mirjams jarenlange ervaring en ballenbak-kennis maken haar een hele goede coach. Ze laat je niet zwemmen, maar geeft concreet en persoonlijk advies.”

JANNEKE DE KLER -
DICHTER

Masterclass masters quote 1

“Mirjam is down to earth, eerlijk, open en kan goed verwoorden / vragen stellen die dingen verhelderen. De kracht om te versimpelen vind ik echt sterk aan Mirjam.”

JOSIEN WESTVEER -
EIGENAAR BOERDERIJ OPVANG LUTTELGEEST

Dit is wat je krijgt als masterclass master:

Opschaalbaar aanbod

Heb je een opschaalbaar aanbod waarmee je minimaal dubbel zoveel klanten tegelijk kunt helpen, waardoor je definitief byebye zegt tegen 1:1 of in opdracht werken.

Waterdicht systeem

Weet je hoe je nu en in de toekomst klanten krijgt en bindt, waardoor je nooit meer zonder omzet zit. Je hebt een slim systeem gecreëerd om klanten te krijgen + converteren.

Easy verkopen

Ben je eindelijk af van angst en schaamte op het krijgen van hele toffe (nieuwe) klanten. Verkopen blijk je opeens heel leuk te zijn, je deelt simpelweg je waarde waarmee je de leukste klanten aantrekt.

Mijn masterclasses leverden mij inmiddels ruim een miljoen euro online verkopen op.

En geloof me, als je me vijf jaar geleden had gezegd dat ik de 1 miljoen euro (!) grens binnen een paar jaar zou passeren, had ik je waarschijnlijk glazig aangekeken. Ik dacht dan dat ik vooral heel veel uren extra zou moeten werken en altijd maar bezig zou zijn met verkopen.

Het tegenovergestelde is realiteit. Ik realiseerde dit resultaat namelijk niet met heel veel doen. En ook niet met pushy verkoop ’trucjes’.

Het grootste deel van dit miljoen behaalde ik met:

Zonder continu te moeten lanceren.
Zonder continu te ‘hangen’ op social media.
Zonder dingen te doen die niet bij me passen.

Tot nu toe heb ik de exacte Blueprint van mijn money making masterclass methode waarmee ik vorig jaar de 1 miljoen euro online verkopen grens passeerde, alleen gedeeld met mijn exclusieve business klanten.

Het is nu tijd om nog veel meer ondernemers te helpen met het geven van waardevolle + winstgevende masterclasses, zodat ook zij een oneindig schaalbaar conversie raket neerzetten.

Daarom bundel ik al mijn masterclass geheimen nu in 1 compleet programma waarin je niet alleen al mijn praktische templates voor je eigen online masterclass kant-en-klaar krijgt, maar ook de gehele strategie die mij naar een miljoen euro online verkopen brachten gewoon lekker makkelijk uitgelegd, zodat je het alleen even hoeft te copy-pasten voor je eigen masterclass.

Easy does it!

Dit leer je:

1.

Prepare

Je leert alle stappen die nodig zijn om tot de ingrediënten te komen van een Money Making Mastersclass:

2.

Create

Je leert hoe je van de ingrediënten een masterclass maakt zodat je deelnemers enthousiast worden en je product kopen.

3.

Launch

Je leert hoe je op een makkelijke manier veel mensen in je masterclass krijgt zodat jij super veel kan verkopen.

Compleet online programma

Masterclass masters is super praktisch en compleet programma waarmee je je masterclass en daarmee je gehele business naar een volgend niveau brengt.

Ben jij een (aanstormend) Masterclass Master? Dan is dit je profiel:

Als je je ook nog eens hierin herkent, past masterclass masters perfect:

In het bijzonder geschikt voor specialisten, zoals: fysiotherapeuten, boekhouders, coaches, logopedisten, architecten, adviseurs, psychologen en trainers.

Inmiddels heb ik honderden ondernemers mogen helpen.

Ik weet daarom exact wie ik wel en niet kan helpen. Masterclass Masters is niet voor iedereen. Daarom raad ik je af om mee te doen als je je hierin herkent:

Schrijf je zeker in als je je hierin herkent:

Even op een rijtje:

Masterclass
Masters

Premium

Nu van € 1.000 Nu

395 euro

Masterclass
Masters

VIP

Nu van € 2.000 Nu

895 euro

* BONUS *

Maar dit is nog niet alles. Je krijgt ook:

Technische Toolbox t.w.v. 495 euro

Stap voor stap uitleg over de techniek van het geven van masterclasses, zoals: welke webinar software kan ik het beste gebruiken, hoe maak ik een masterclass aan, hoe maak ik een presentatie voor mijn masterclass, hoe maak ik een inschrijfpagina voor mijn masterclass (incl aftelklok).

Review Bundle t.w.v. 495 euro

5 exclusieve Masterclass Reviews van mijn klanten Annerieke, Cheryl, Hester, Marion en Nadine die mijn klanten inmiddels duizenden euro’s opleverden

Opname van de Money Making Masterclass t.w.v. 97 euro

Met de opname de masterclasses van 18 april en 8 mei kan je kan je al direct aan de slag zodat je direct al van jouw masterclass een money making masterclass maakt.

Veelgestelde vragen