Meer luisteraars voor mijn podcast – podcast review

Logo Podcast Masters Podcast

In deze podcast aflevering ga ik iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan in deze Podcast Masters Podcast, maar wat ik wel ontzettend leuk vind! Dat is namelijk het reviewen van een bestaande podcast, namelijk de How to become a beautiful bride podcast van make up artist Cynthia Veenman.

Cynthia doet haar en visagie onder andere voor dames die gaan trouwen en zij maakt hier dus ook een hele toffe podcast over. 

In deze podcast ontdek je welke 2 zaken me direct opvallen als ik haar podcast zie in Spotify. 

En welke strategie nog maar weinig podcast makers inzetten (gemiste kans).

Cynthia vond de review super waardevol en heeft meteen een aantal punten aangepakt. 

Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *