Mijn 7500 euro investering ging in rook op

Een paar jaar geleden investeerde ik 7.500 euro en betaalde het bedrag in 1x. Op internet zag het er allemaal lekker gelikt uit met vet veel positieve testimonials en grote beloftes. Ook in het echt viel het niet tegen: een professioneel bedrijfspand. Welwillende mensen. Alleen viel het kwartje pas toen de methode zoals was voorgespiegeld niet bleek te werken voor me. Vervolgens was er geen enkel gesprek en normaal menselijk contact mogelijk om te zoeken naar een oplossing. Die investering was dus uhm ja in rook opgegaan. Hoe kijk ik nu tegen deze investering aan? Heb ik spijt? Dit is aflevering 3 een reeks van in totaal 5 afleveringen rondom het thema: Investeren kun je leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *