Mijn plannen met Eelco de Boer

Mijn plannen met Eelco de Boer

Vandaag eens iets compleet anders in mijn blog…

Deze blog zit al een tijdje in de pen, maar ik kon er nog niet de juiste woorden voor vinden.

Nu ben ik er echt voor gaan zitten en dat resulteerde in dit blog.

Lang verhaal kort: ik ga heel open met je zijn over iets wat ik al een tijdje weet, maar wat ik dus nog niet zo goed onder woorden kon brengen.

Mijn intentie is je aan het denken te zetten.

Je een manier aanreiken die heel anders is dan je wellicht gewend bent (want dat was het voor mij ook).

Zodat ook jij deze manier leert kennen en op een heel eenvoudige manier gaat inzetten in jouw business.

Hier komtie:

Misschien volg je me al langer, misschien pas sinds kort.

De laatste tijd krijg ik dagelijks te horen: “Mirjam, ik zie je zo vaak voorbij komen!” en “Mirjam, het gaat zo goed met jou!”

Heel eerlijk?

Klopt.

En niet door heel hard te werken, maar door 1 ding te doen wat compleet anders is dan ik om me heen ZZP’ers zie doen.

En, nogmaals, ik ga heel eerlijk met je zijn: dit deed ik zelf ook altijd zo.

Wat deed ik dan precies:

  • Het hele land doorcruisen onderweg naar klanten (nogal tijdrovend)
  • 1:1 sales gesprekken voeren (eveneens tijdrovend + frustrerend bij een zoveelste “nee, ik ga het toch zelf proberen”)
  • Heel veel aanwezig zijn op social media (zeker de helft van mijn klanten kwam via social media)

Kortom: veel werken, husselen en keihard salesen om mijn rekeningen te kunnen betalen was mijn dagelijkse werk. Overigens geen probleem voor mij: targets halen is my middle name, maar toch: ik checkte voor ik ging afrekenen bij de kassa altijd wel even gauw mijn actuele saldo of ik mijn boodschappen kon betalen…

Als ik het zou samenvatten, kom ik uit op twee woorden.

Keihard werken.

Tot begin dit jaar.

Ik was bij het Voor altijd Vrij Seminar van Eelco de Boer, en alhoewel het de zoveelste keer was dat ik bij een seminar van Eelco was, klikte er ‘iets’.

Of noem het ‘de knop’ waar je begin deze mail over las.

Samen te vatten in drie woorden.

Leven van internet.

Nogmaals, ik kende Eelco al wel langere tijd: ik luister zijn podcasts al jaren ‘braaf’ en schreef driftig mee tijdens zijn seminars.

Maar toch…

Ik was, mwjah…

Hoe zal ik het omschrijven…

Ja.

Eigenwijs.

Want ik ben gewend om keihard te werken.

Ik werk vanaf mijn veertiende in de horeca.

Vijf gulden (jaja, het gulden tijdperk) verdiende ik per uur.

En voor dat geld was ik gewend om keihard te buffelen om ervoor te zorgen dat alle tafeltjes bediend werden en ik mijn geld waard was.

Van de horeca switchte ik naar toerisme en van toerisme naar de krant.

Altijd keihard werken.

Targets halen.

Opleidingen volgen om nog meer kennis op te doen (vlak na de geboorte van mijn dochter deed ik er 19 in 3 jaar tijd, dit is een waargebeurd verhaal).

Hard werken om vooruit te komen.

Duwen.

Forceren.

Kop uitsteken.

Op mijn bek gaan.

Worstelen.

En weer bovenkomen (ik ben een Zeeuwse 😉)

Lang verhaal kort: hard werken.

Toen ontmoette ik Eelco.

Zijn idee sprak me aan.

Hij had het over vrijheid, een belangrijke kernwaarde van mij.

Daarom was ik aanvankelijk voor mezelf begonnen.

Maar het in de praktijk brengen…

Daarin bleek ik een ‘tough cookie’.

Want ik bleef doen wat ik deed.

Niet door de benen onder mijn lijf vandaan rennen om alle tafeltjes van eten en drinken te voorzien.

Maar door te socializen op social media, te husselen om nieuwe klanten te vinden en kilometers te vreten door heel Nederland.

Ik vertelde het al eerder.

Begin dit jaar is er een ‘knop’ omgegaan.

Naast mijn 1:1 klanten, besloot ik ‘Leven van internet’ nu eindelijk serieus te nemen.

Ik startte met het geven van online Podcast Masterclasses.

Dit heeft mijn business en daarmee mijn leven compleet op z’n kop gezet.

RESULTATEN VOOR MIJN KLANTEN

Het belangrijkste wat het Leven van internet me heeft gegeven, zijn de goede resultaten van mijn klanten. De online training die ik geef, heeft ervoor gezorgd dat mooie ondernemers eindelijk hun eigen podcast zijn gestart, terwijl ze die al zo lang uitstelden. Deze resultaten geven mij ongelofelijk veel plezier en power om op deze ingeslagen weg door te gaan.

RESULTATEN VOOR MIJ

In een maand tijd deed ik 10k+ met het geven van mijn Masterclass, zonder dat ik daarvoor de deur uit hoefde, mijn agenda werd bepaald door sales gesprekken of ik gefrustreerd was omdat ik weer een social media post moest schrijven, terwijl ik geen inspiratie had.

RUST

Nu zijn we vanwege de Corona maatregelen natuurlijk allemaal veel meer thuis, maar doordat ik geld verdien via het internet, HOEF ik ook niet meer persé op pad (ik doe het nog wel voor heel toffe klanten, maar dat is omdat ik het zo nu en dan gewoon echt te leuk vind 😊)

STRESS

Het stresslevel van mijn werk is eigenlijk gedaald naar 0, ik voel me echt vrij en wat ik zelf ook erg belangrijk vind, ik kan de hele tijd doen wat ik leuk vind om te doen! Zoals Eelco het ook wel noemt: “Poen met je Passie”. Zonder tijdrovende files en energievretende activiteiten. Sterker nog, ik betrapte mezelf er pasgeleden op dat ik meer lege dan volle plekken in mijn agenda zag 😊

De afgelopen tijd heb ik vaak de vraag gekregen van mijn klanten, maar ook van familie en vrienden hoe het nu komt dat ze me continu voorbij zien komen, het zo goed met me gaat en en hoe ik dit precies heb gedaan. Ik vind het heel leuk om hierover te vertellen, want ik gun dit iedereen. Maar meestal verwijs ik ze gewoon naar Eelco, hij is hier een absolute “master” in en kan het vele malen beter uitleggen dan ik.

Omdat ik deze vraag zo vaak kreeg heb ik een poosje geleden de stoute schoenen aangetrokken en aan Eelco gevraagd of hij mijn volgers en klanten niet zou willen helpen om ook succesvol te worden dankzij het internet en ik ben super excited, want dit leek hem superleuk om te doen!

Dat heeft erin geresulteerd dat jij, omdat je me op welke manier dan ook volgt, aanstaande vrijdag om 10 uur bij een speciaal voor mijn volgers georganiseerde “Leven van Internet Masterclass” kunt zijn.

Dit is wat je gaat leren tijdens deze bijzondere masterclass:

  • Wat de #1 manier is om ook te gaan “Leven van Internet” (dit heeft alles voor mij veranderd, Eelco noemt dit “Het Ideale Verdienmodel”)
  • Welke stappen er voor nodig zijn om succesvol te worden dankzij internet
  • Hoe je “passief inkomen” kunt gaan opbouwen (ongeacht de situatie waar je je nu in begeeft en of je nu in “passief” gelooft of niet à ik zelf was in ieder geval altijd erg sceptisch over het begrip “passief”inkomen, ook dan is deze Masterclass zeker interessant voor je)

Daar stopt het echter niet. Naast dat je moet weten wat je “Ideale Verdienmodel” is, zijn er ook een aantal “GameChangers” die je moet begrijpen, wil je succesvol online zijn. Eelco heeft 19 Game changers geïdentificeerd en ook deze zal hij onthullen. Het wordt echt heel waardevol.

Aanmelden doe je door op deze link te klikken

En wat ik helemaal geweldig vind, is dat Eelco ook besloten heeft om elke deelnemer aan de Masterclass te belonen met een aantal bijzondere e-books & bonussen.

Zo ontvang je na het live webinar ook toegang tot de E-books “19 GameChangers”, de 23 regels van “Nieuwe Ondernemers” en 66 “MasterMoves Mindsets”.

Allemaal superwaardevol en ik ben enorm dankbaar dat Eelco dit voor jou wil organiseren!

[De Masterclass is helaas al geweest]

De “Leven van Internet Masterclass” is volledig gratis en je kunt je eenvoudig registreren door even op dit linkje te klikken.

De Masterclass vindt aanstaande vrijdag plaats om 10 uur via deze link

Klik hier om je even aan te melden voor de “Leven van Internet” Masterclass

Ik kijk er naar uit!

En nogmaals: deelnemen aan het webinar van Eelco is helemaal gratis. Er zit extreem veel waarde in over Leven van Internet en je gaat in heel korte tijd ontdekken wat ik ontdekte toen ik begin dit jaar bij zijn seminar was. Schrijf je even in en je doet helemaal gratis mee.

Geef een reactie