Podcasten

Met impact.

Als je wilt weten hoe je met jouw unieke stem en visie nu eindelijk jouw expert plek claimt en klanten aantrekt waar jij blij van wordt.

Boek Mirjam Hegger Podcasten voor ondernemers

Nieuw: Mijn boek

Succesvol

Podcasten

Voor ondernemers

- in 4 simpele stappen -

Hét boek voor ondernemers die impact willen maken, razend snel willen starten, groeien en geld willen verdienen met hun eigen podcast. Gegarandeerd zonder technisch gedoe.

Podcast Stappenplan

Stap voor stap een compleet podcast fundament.

Masterclass Podcasten voor Ondernemers

Ontdek mijn methode waarmee je met podcasten op een easy manier nieuwe klanten krijgt.

Podcast Academy

Start je eigen podcast en krijg (meer) klanten en opdrachten waar jij blij van wordt

Gratis.PODCAST

STAPPENPLAN.

Stap voor stap een compleet podcast fundament, ook als je podcast idee nog vaag is, je nog niet precies weet wat je moet vertellen, je opziet tegen technische shizzle en je afvraagt of er wel iemand op jouw podcast zit te wachten.

WAAROM

PODCASTEN?

Sterke stijging

Geen andere markt in de media stijgt zo hard als de podcast markt. In 2019 luisterde 5 miljoen Nederlanders een podcast en dit jaar zal dat aantal weer hoger zijn. De advertentie inkomsten van een podcast stijgen momenteel met meer dan 20% per jaar.

RUIMTE

Wereldwijd zijn er 500 miljoen blogging sites, 31 miljoen You Tube kanalen en op dit moment zijn er in Nederland nog maar 5.971 verschillende podcasts. Ruimte genoeg dus voor jouw eigen onderscheidende podcast.

88% luistert aflevering helemaal

Een podcast luisteraar ervaart de band met de maker als heel persoonlijk en luistert doelbewust, loyaal en vol aandacht naar een podcast. Maar liefst 85% van de luisteraars luistert een aflevering helemaal. Een overgroot deel van de luisteraars (88%) luistert de meeste of alle afleveringen van 1 podcast show.

Specialistische content

Er is in een podcast ruimte voor specialistische content over jouw specifieke expertise. Hiermee kan jouw bedrijf unieke, relevante én waardevolle content maken voor jouw specifieke doelgroep en jij kunt je als ondernemer uniek als expert in jouw niche profileren. Met een podcast kun je dus echt jouw niche aanspreken.

Goede podcast maken is laagdrempelig

Een goede podcast is op een laagdrempelige manier te maken en er zijn podcasts in alle soorten en maten. Er zijn talloze manieren om voor jouw bedrijf een waardevolle en onderscheidende podcast te maken, van Q&A’s tot interviews, van monologen tot hoorspelen, het kan allemaal.

Gratis Masterclass

Podcasten voor ondernemers.

ONTDEK

Schrijf je in voor mijn volgende Masterclass:

NICE TO

MEET YOU!

Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast maker en liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik wekelijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap.

Inmiddels maakte ik meer dan 100 afleveringen, stond mijn podcast meteen op nummer 1 in de categorie business en werden mijn podcasts meer dan 200.000 maal gedownload.

Daarnaast verzorg ik podcasts van bedrijven, waaronder de podcast van winst.nl.

Ook begeleid ik bedrijven om hun eigen podcast succesvol te (her) starten, zoals Rachel Levi, Anke Verbruggen, Elma Maaskant en Deams. En geef ik masterclasses aan bedrijven.

VOOR MIJN EIGEN PODCAST

SPRAK IK O.A. MET DEZE ONDERNEMERS.

LUISTER NU MIJN LAATSTE

PODCAST AFLEVERING.

WIL JE

meer?

Wil jij ook je eigen podcast starten, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of zie je op tegen de technische shizzle?

Download dan nu helemaal gratis mijn Podcast Stappenplan.

Stap voor stap krijg je een compleet podcast fundament, ook als je podcast idee nog vaag is, je nog niet precies weet wat je moet vertellen of je afvraagt of er wel iemand op jouw podcast zit te wachten.

Ik hou ook niet van spam, ik ga zorgvuldig met je gegevens om 🙂