Een 6-maanden groei-programma waarin niet alleen jouw podcast, maar ook jouw bedrijf exponentieel groeit met slimme online business strategieën

Je bent een ambitieuze podcast maker (to be) en wil het spel niet meer klein spelen.

Geen tijdrovende, amatieuristische hobby, maar een razend populaire podcast waarmee je niet alleen nieuwe luisteraars trekt, maar telkens terugkerende fans creëert die niet kunnen wachten op jouw volgende podcast aflevering, en in de rij staan ommet jou te werken.

Als ondernemer zie je kansen en ben je altijd op zoek naar specifieke kennis en de beste strategieën om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien. Je daarin geen concessies en gaat alleen voor de top.

Je hebt maar 1 doel: groei.

Kortom: winstgevende groei.

Je weet dat je dit met jouw eigen podcast bereikt en bent klaar voor de volgende stap!

"Your playing smart does not serve the world. Who are you not to be great?"

Marianne Williamson

Zelf startte ik in 2016 mijn eerste podcast.

Nu, zes jaar later, zie ik wat mijn podcast mij heeft opgeleverd:

 • Hele fijne nieuwe klanten
 • Een waardevol netwerk vol A-players
 • Up-to-date kennis
 • Een exponentieel groeiend bedrijf
 • Heel veel plezier en fun!

Toen ik startte, struinde ik uren YouTube en blogs af. Ik luisterde podcasts en kocht materialen waar ik niet altijd even blij mee was.

Het heeft me vele uren, dagen, en uiteindelijk maanden gekost voor mijn eerste afleveringen te horen waren en pas na maanden had ik een stabiel luisterpubliek opgebouwd die voor een hele snelle groei van mijn bedrijf heeft gezorgd.

Ik verdubbelde de afgelopen jaren telkens mijn omzet. Niet door veel te doen, maar juist 1 ding heel goed te doen. Lekker simpel! En winstgevend.

Al mijn kennis en expertise over zowel je podcast starten, luisteraars krijgen, verdienmodellen en mijn beste strategieën voor snelle bedrijfsgroei heb ik nu gebundeld in een uniek nieuw product die ik dit najaar voor het eerst als pilot aanbied.

Ben jij klaar voor exponentiële groei met je podcast én je business? Dan nodig ik je graag uit voor de volgende stap:

Next Level

Kickstart

Kies deze variant als je nog geen eigen podcast hebt

Next Level

Pro

Kies deze variant als je al wel een eigen podcast hebt

Dit najaar bied ik beide varianten van de Podcast Academy Business Edition voor het eerst in pilot-vorm aan.

Waarom een pilot?

Als je mij langer kent, weet je dat ik al mijn producten eerst in pilot-vorm aanbiedt. Dat betekent dat jij als 1 van de eerste deelnemers niet alleen een fikse korting krijgt, maar ook hele toffe extra’s. In ruil daarvoor geef jij mij feedback, zodat ik het programma kan verbeteren. Win-win dus!

Investering

Voor beide varianten van de Business Academy (Kickstart en Pro) zul je in de toekomst minimaal 4.000 euro betalen. Maar omdat dit de eerste keer is dat ik deze nieuwe producten aanbied, is de investering op dit moment 1.995 eenmalig of 332,50 in zes termijnen.

Ben je (oud-)klant in de Podcast Academy? Om je te bedanken voor je eerdere vertrouwen, krijg je bovenop de pilot-korting nog eens 500 euro korting.

Dit is wat je allemaal krijgt:

Toegang tot de Podcast Academy met daarin 4 modules voor exponentiële groei van je podcast t.w.v. 1000 euro

Persoonlijke strategische en technische hulp voor je podcast & business

Online live ondersteuning van enthousiaste en ervaren podcast- en business-professionals met persoonlijke feedback, zodat je niet vastloopt

Wekelijkse live online calls met Mirjam en haar team

Live dagen met Mirjam waardoor jouw podcast & business exponentieel groeit t.w.v. ruim 2000 euro

Community met honderden enthousiaste podcastmakers en ambitieuze ondernemers waarin je telkens weer nieuwe stappen zet

Toegang tot mijn business groei-programma de Switch met daarin 4 modules voor exponentiële groei t.w.v. 1000 euro

24/7 vragen stellen over podcasten & online business aan 1 van onze specialisten

Stap voor stap video's zodat technische shizzle voorgoed verleden tijd is, zowel voor je podcast als online business (to be)

Bonus 1

Opnames van het Podcast Summit Live van 4 oktober t.w.v. 197 euro

Bonus 2

Ticket voor het volgende Podcast Summit Live in 2023 t.w.v. 197 euro

Bonus 3

Podcast Masters Sprint t.w.v. € 995. Eind januari gaat er weer iets heel tofs gebeuren. Afgelopen september hebben we voor de vijfde keer voor klanten een Sprint georganiseerd waarin klanten dag voor dag worden meegenomen in het starten van hun eigen nummer 1 podcast. Eind januari kun jij bij een nieuwe Sprint zijn! Wij kijken daar als team alvast gigantisch naar uit.

Totale waarde van de Podcast Academy, Switch, Livedagen en alle extra’s: ruim 5.000 euro. Jij kunt nu meedoen met de pilot met een korting van meer dan 50% en je krijgt alle extra’s er gratis bij cadeau.

Voor wie is deze Next Level?

Word onderdeel van een groeiend aantal ambitieuze ondernemers met een eigen, razendsnel groeiende podcast die ze meer klanten, omzet en fun oplevert!

Je krijgt in deze Podcast & Business Next Level (eindelijk) een concreet plan met slimme strategieën om je podcast en business exponentieel te laten groeien. Je plannen blijven niet langer op de plank liggen, wij helpen je stap voor stap én tegelijkertijd razendsnel naar een succesvolle podcast & business die jou toffe klanten, mooie opdrachten en heel veel plezier opleveren. Zonder harder te werken, maar wel mét heel veel bezieling en fun.

Are you ready?

Hoe ziet het traject eruit?

Stap 1

Podcasten: Bedenk

In de eerste stap ‘bedenkt’ krijg je antwoord op al je vragen, zoals: Wat wordt precies het onderwerp in mijn podcast? Wie gaat er luisteren naar mijn podcast? Hoe blijf ik mijn luisteraars boeien? Waar begin ik überhaupt? Zodat je met een duidelijk plan van start gaat.

Ondernemen: Krachtige strategie

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere stappen in je business.

Stap 2

Podcasten: Live Dag

Ontdek in een live dag met Mirjam hoe jij je podcast naar een volgend niveau kunt tillen zodat het echt gaat bijdragen aan je business.

Ondernemen: Onweerstaanbaar aanbod

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen ‘nee’ meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Stap 3

Podcasten: Creëer

In deze tweede derde stap vind je alle stap voor stap video’s die je nodig hebt, zodat je gaat podcasten zonder technisch gedoe.

Ondernemen: Moeiteloos verkopen

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je ‘aan het verkopen bent’.

Stap 4

Podcasten: Lanceer

In deze vierde stap ontdek hoe je optimaal lanceert, gebaseerd op al mijn geheime inside informatie na 3 jaar zelf podcasten én de klanten die ik inmiddels geholpen heb met hun podcast.

Ondernemen: Live Dag

Ontdek van Mirjam de Next Level in het ondernemen. Er is ruimte genoeg om al jouw vragen persoonlijk aan Mirjam te stellen.

Stap 5

Podcasten: Verdien

Ontdek in deze vijfde stap hoe jij geld kan gaan verdienen met je podcast, zelfs zonder duizenden luisteraars.

Ondernemen: Winnende Mindset

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Stap 6

Podcasten en ondernemen: Next Level

En dan is het tijd van de Next Level. Mirjam daagt je uit om die extra stap te zetten, zowel voor je podcast als je onderneming.

“Het is ongelofelijk wat er is gebeurd sinds ik met de Switch ben begonnen, nu een paar maanden geleden.

De Switch heeft me de doorbraak gegeven waar ik allang tegenaan zat te hikken en die ik telkens uitstelde. Sinds ik de switch heb gemaakt, trek ik meer en meer ideale klanten aan. De samenwerking met hen stroomt moeiteloos, zo fijn!”

Maaike Knoester - Trainer-coach voor assistants Coreon

“Mijn groei na de start in het traject met Mirjam is in sneltreinvaart gegaan. Mijn verkopen zijn in een stroomversnelling gekomen, waardoor ik taken kon gaan uitbesteden en een team ben gaan bouwen. Bij aanvang van het traject had ik nooit verwacht dat ik dat in minder dan drie (!) maanden zou bereiken.

Serieus, als je twijfelt over een business traject met Mirjam, gewoon doen. Gun het jezelf om zo’n waardevolle investering te doen in je bedrijf. Het geeft zo’n enorme boost. Niet alleen op zakelijk vlak, maar als persoon zal je ook enorm groeien.”

Rachelle Blok - Eigenaar Leer E-mailmarketing

“Drie jaar geleden maakte ik met hulp van Mirjam de Switch van loondienst naar ondernemerschap. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding. Mijn omzet verdubbelde.

Mijn ‘hobby’ destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben
ik nog steeds heel dankbaar voor.”

Marjolein Mennes - Eigenaar Lieve Moeders

Reacties van klanten

“In het verleden heb ik diverse boeken geschreven en ondernemingen gehad. Media 2019 nam ik een sabbatical en begin 2022 kwam de Switch op mijn pad. Precies op het juiste moment. Door de Switch leer ik online ondernemen en stap voor stap ontdek ik hoe ik die impact concreet ga maken.”

Helena Naardenhove - Eigenaar meerdere bedrijven + auteur

“Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik de Switch bij je heb gevolgd. De lessen en tools in de Switch zijn van enorme waarde en ik heb daardoor stappen gezet die me eerder niet lukten. De Switch is voor mij een echte SWITCH geworden!”

Diana Castelijns - Eigenaar Anaïd

“Drie jaar geleden had ik een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding in mijn vakgebied starten. Ik klopte aan bij Mirjam.

Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerst opleidingsgroep startte en deze zat direct vol. Inmiddels zijn we drie jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Ik heb nu een bedrijf dat mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken.”

Ingrid Raven - Eigenaar Kijk in de Praktijk

Veelgestelde vragen

Je eigen podcast gecombineerd met slimme
online business strategieën zijn in deze snel veranderende tijd de manier om op een
degelijke, steady wijze de groei van je bedrijf te versnellen. Waar ondernemers om je heen kostbare tijd en middelen verspillen aan vluchtige social media kanalen, zorgt jouw podcast voor business groei op alle vlakken: een ongelimiteerd bereik, nieuwe waardevolle connecties en simpelweg meer klanten en omzet. Deze gouden combinatie ontdek je stap voor stap in de Podcast Academy Business Edition. Je leert van succesvol podcaster en online ondernemer Mirjam Hegger en haar team professionals alle geheimen en best practices uit de praktijk. Inclusief persoonlijke begeleiding, zodat je ook
daadwerkelijk de stappen zet die je nu al zo lang uitstelt.

Als jij all-in gaat voor exponentiële groei, zowel zakelijk als persoonlijk, maar ook als jij ambitieus, leergierig, enthousiast en ondernemend bent. En als je daarbij hulp wil van nummer 1 experts op het gebied van podcast- en business groei. Dan is dit Next Level-traject de ultieme match voor jouw groei. Let’s GO!

De Kickstart en Pro zijn beide varianten van de Podcast Academy Business Edition. Heb je al een eigen podcast? Kies dan voor de Pro variant. Heb je nog geen eigen podcast? Kies
dan voor de Kickstart variant. In beide varianten ben je verzekerd van kleine live-groepen en persoonlijke aandacht, we doen dit samen!

Inmiddels hielpen we meer dan 1.000 podcast-makers en ondernemers en vertellen onze klanten ons dat zowel de Podcast Academy als de Switch geschikt zijn voor starters, doorstarters en gevorderde podcasters en ondernemers. We zijn trots op onze meer dan honderd 5-sterren reviews op Google, dit is waar we het voor doen: jouw succes!

Je krijgt:

 • 6 maanden toegang tot de Podcast Academy
 • 6 maanden toegang tot het business programma de Switch
 • Wekelijks live online calls met Mirjam en haar team
 • Persoonlijke strategische en technische hulp voor je podcast & business
 • Live dag over podcasten
 • Live dag over business
 • Community met honderden enthousiaste podcastmakers en ambitieuze ondernemers waarin je telkens weer nieuwe stappen zet
 • Stap voor stap video’s zodat technische shizzle voorgoed verleden tijd is, zowel voor je podcast als online business (to be)
 • 24/7 vragen stellen over podcasten & online business aan 1 van onze specialisten

Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wekelijks zijn er online sessies met onze podcast en business experts waar je kunt aansluiten en waarin je al je persoonlijke vragen kunt stellen, zoals hoe je een verkooppagina maakt, welke podcast microfoon het best is of hoe je een goede podcast intro maakt. Wij staan voor je klaar!

Daarnaast krijg je toegang tot onze warme en actieve community over podcasten én ondernemen met honderden ambitieuze en enthousiaste ondernemers waar je al je vragen kan stellen aan alle andere deelnemers én onze experts. Heb je technische of inhoudelijke vragen? Twijfel je ergens over? Of wil je wat vieren? Dat kan allemaal in de community.

Zeker! Je krijgt toegang tot de opnames van het Podcast Summit Live van 4 oktober t.w.v. 197 euro. Bovendien krijgt je een ticket voor het volgende Podcast Summit Live in 2023 t.w.v. 197 euro.

Als je je inschrijft voor de Podcast Academy Business Edition, krijg je meteen toegang tot alle modules, lessen, video’s, templates en stappenplannen in de Academy, je kunt dus meteen starten! Je volgt de training in je eigen tempo en als je vragen hebt dan kan je deze altijd stellen in de community of in de live Q&A’s.

Je kunt je vervolgens ook inschrijven voor zowel de podcast als de business live dagen die het komende half jaar gepland worden.

Als je nu start met de Academy krijg je maar liefst 6 maanden toegang tot de gehele Podcast Academy Business Edition, incl. trainingen, live Q&A’s, de gastcalls én de online community met gelijkgestemden.

Als de 6 maanden voorbij zijn dan kan je voor een klein bedrag verlengen en blijf je gewoon toegang houden tot alles, zodat je alles in je eigen tempo uit kan voeren én je kan je weer inschrijven voor nog twee live dagen.