Nicole van het Bolscher – Van burn-out manager naar marktleider in vitaliteit

Van burn-out manager naar marktleider in vitaliteit. In deze podcast hoor je hoe inmiddels directeur Nicole van het Bolscher dat voor elkaar krijgt.

Als HR-manager kreeg zij twintig jaar geleden een burn-out. Nu is zij directeur van MARK Academy voor Levenskunst, marktleider in het opleiden van vitaliteitscoaches in Nederland. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen? Wat heeft ze anders gedaan dan anderen? Wat kunnen we leren van haar exponentiële groei vorig jaar?

In de podcast deelt Nicole heel open en eerlijk inzichten, obstakels en successen over twintig jaar ondernemen. Ook vertelt ze over haar grote missie. Deze podcast moet je echt luisteren als je voelt dat je lichaam signalen geeft dat je te hard bezig bent. Want Nicole heeft ook een burn-out gehad en hoe is ze daarmee omgegaan? En hoe heeft ze vervolgens zo’n succesvol bedrijf opgebouwd? Denk jij als ondernemer weleens: “ik kap ermee”? Of: “hoe houd ik het?”

Nicole heeft meerdere malen op zo’n punt gestaan in het ondernemerschap. Toch vond ze telkens weer energie om door te gaan. Beluister de podcast zeker als je wilt weten hoe ze dat deed. Ze vertelt bijvoorbeeld over het moment dat ze niet meer kon pinnen bij de kassa. En nu heeft ze een bedrijf met personeel. Ze is van 3 naar 30 groepen per jaar gegroeid in één jaar. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen? Wat zijn volgens haar essentiële ingrediënten van een gezond bedrijf?

Laat je ons weten wat je belangrijkste inzicht was na het beluisteren van het interview? Tof! Beluister de podcast via de podcast app op je telefoon.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *