Ondernemen met een chronische ziekte – 10 voordelen

Ondernemen met een chronische ziekte heeft zo z’n voordelen. WAT?! Hoor ik je denken? Je gaat toch eerder dood, moet vaker naar het ziekenhuis en hebt kans op allerlei complicaties? Hoe kun je het dan hebben over voordelen?

Sinds mijn zeventiende heb ik een chronische ziekte: diabetes type 1. Ik heb een insuline pomp en heb dagelijks te maken met beperkingen. Maar ik zie ook kansen. Ik zie zelfs dat je als ondernemer een voorsprong hebt als je een chronische ziekte hebt. In deze aflevering hoor je die 10 voordelen.

Ik hoop dat deze aflevering jou inspireert om jouw chronische ziekte als een inspiratie en niet als een beperking te zien. Heel veel luisterplezier!

2 reacties

  1. Wat een mooie, open en eerlijke podcast. Zoveel herkenning. Zelf ook chronisch ziek en toch juist misschien daarom wel zzp er geworden. Er zijn idd veel voordelen die wij door schade en schande hebben geleerd. Levenslessen. Thuis werken geeft mij ook als voordeel dat ik van tijd tot tijd mijn rust pakken. Kun je niet zo makkelijk op kantoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *