Alle opnames van het

Podcast Summit - Female Edition.

Ontvang alle opnames van het Podcast Summit Female Edition 2021 overzichtelijk bij elkaar.

Wil jij:

Ontvang alle opnames van het Podcast Summit niet voor 100 euro maar voor slechts €47 excl. BTW

Deze inspirerende top vrouwelijke podcastmakers en rolmodellen waren te gast tijdens het Podcast Summit Female Edition 2021:

Dit aanbod geldt alleen nu en komt niet meer terug:

Speciaal voor jou als deelnemer van het Podcast Summit geen €50 maar voor

Slechts 25 euro excl. BTW

De gehele opbrengst gaat naar het goede doel:

Microkrediet voor moeders

De gehele opbrengst van de opnames van het Podcast Summit gaan naar Microkrediet voor Moeders (excl. de BTW).

Micromoeders is een organisatie die 100% op vrijwilligers draait. Dus 99% van de opbrengsten en giften gaat rechtstreeks naar het daadwerkelijke goede doel. Om dit te bewerkstelligen werken ze al jarenlang met (dezelfde) partners in Azie. Die kennen de vrouwen, de doelgroep heel goed en zorgen dat deze ook echt geholpen worden.

Het project dat gesteund wordt met de giften uit het Summit is in Laos. Ze gaan hier de armsten van de armsten helpen om financieel weerbaar te worden, door ze iets te geven waarmee ze inkomsten genereren door een eigen onderneming op te starten.

Met iedere €100,- kunnen ze 1 vrouw helpen. De vrouwen krijgen dan een training hoe ze hun onderneming opzetten en draaiende houden. Daarnaast krijgen ze middelen. Bij deze vrouwen is dat vaak een Big, Geit of naaimachine waarmee ze hun onderneming kunnen starten en inkomsten genereren.

Jouw Host Tijdens

het Podcast Summit Female Edition

Er valt me al een tijdje iets op als ik naar de Nederlandse podcast ranking kijk.

Ik zie in de top 10 een stoelendans van podcasts als: de Zelfspodcast, ManManMan de podcast en de Jortcast.

Prachtige podcasts.

Maar valt jou iets op als je bovenstaand rijtje ziet?

Juist: de top ranking van Nederlandse wordt gedomineerd door mannelijke podcast makers.

Laatst telde ik in de podcast top 100 dat er maar 16 (!) van de 100 podcast gemaakt worden door enkel vrouwen.

Het interessante is: in de praktijk zie ik zoveel vrouwelijk podcast talent. En alhoewel ik absoluut niet tegen mannelijke podcast makers ben, fascineert deze disbalans me: Waar zijn deze talentvolle vrouwelijke podcast makers in de top 100?

Met de Female Edition van het Podcast Summit wil ik hier voorgoed verandering in brengen. Ik vind dat het tijd is om hier voorgoed verandering in te brengen en de charts te laten bestormen door mooie, krachtige, bijzondere, anders dan andere en vooruitstrevende vrouwelijke podcast makers, want die zijn er namelijk in overvloed!

Deze editie is geen pamflet tegen mannelijke podcast makers, maar wel een uithangbord van toffe vrouwelijke podcast makers én vrouwelijke rolmodellen die vanwege hun werk of rol een krachtige boodschap hebben waardoor vrouwen geïnspireerd raken om ook hun eigen unieke stem te laten horen.

Zodat we elkaar kunnen informeren én vooral inspireren met mooie podcast verhalen. Leren van fouten. Geïnspireerd worden door successen. Zodat ook jij met volle inspiratie je eigen podcast (her) start!

Waanzinnig gaaf dat jij het tofste podcast feestje van 2020 gaat herbeleven, je bent van harte welkom, dus ontvang nu alle opnames van het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit!

Over mij

Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast maker en liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik wekelijks ondernemers en bedrijven over het ondernemerschap. Daarnaast startte ik onlangs mijn Podcast Masters Podcast waarin ik inspirerende podcast makers en experts interview.

Inmiddels maakte ik meer dan 150 afleveringen, sprak ik meer dan 50 gasten, stonden mijn beide podcasts meteen op nummer 1 in de podcast ranking en werd mijn Hooked on Business podcast meer dan 60.000 keer gedownload.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik anderen wilde helpen om ook een eigen succesvolle podcast te helpen starten. Daarom opende ik de deuren van mijn Podcast Masters Academy waarin ik inmiddels honderden podcast makers in spé help om hun eigen succesvolle podcast te starten.

Ik neem je graag mee in mijn podcast wereld! Laat je informeren en vooral inspireren wat podcasten voor jou kan betekenen, ik heet je van harte welkom tijdens het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit!

Dit Podcast Summit is voor jou als

je een eigen podcast wilt starten maar:

je al een eigen podcast hebt maar:

Rachel Levie

"Mirjam is een geweldige podcasthost. Haar interviews zijn 'spot on' en ze heeft een heerlijke stem om naar te luisteren. Maar bovenal is de kwaliteit heel hoog."

Anke Verbruggen

"Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk."

Jeanet Bathoorn

"Mirjam is op dit moment the-go-to-person als het gaat om het opzetten, maken en vermarkten van een podcast."

VeelGestelde Vragen

Interviews met inspirerende top vrouwelijke podcast makers en rolmoedellen. Over hoe het ze is gelukt om een succesvolle podcast te starten. Waar ze tegenaan zijn gelopen (zodat jij die fouten kunt voorkomen) maar ook wat lukte en hoe ze dat hebben gedaan (zodat jij dat kunt kopiëren 😊). Kortom: top adviezen van top experts.

Je schrijft je voor slechts €47 in voor de opnames van het Summit. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met alle info op het door jou opgegeven e-mail adres én een e-mail met je account gegevens waar je de opnames kunt bekijken als het jou uitkomt.

De lengte van de interviews varieert van zo’n 30 tot 75 minuten.

Believe me, je gaat tijdens dit Summit mega geïnspireerd worden over podcasten, dus ja! Je bent ook als je nog geen podcast hebt, dan krijg je heel veel waarde en inspiratie uit de opnames.

Als je wilt weten hoe je (meer) luisteraars krijgt en/ of geld kunt verdienen met je podcast, dan krijg je heel veel waarde en inspiratie uit de opnames.

Voor podcast makers in spé maar ook als je al een podcast hebt, ben je van harte welkom.