Overleven in een overvolle markt met Debbie van Weelden

Debbie van Weelden is de founder van de meukvrije huidverzorgingslijn Loïs Lee Skinfood. In dit interview vertelt ze de ondernemersreis met Loïs Lee die drie jaar geleden op een zonnig terrasje startte vanuit een brandend verlangen. Van idee naar crowdfunding, naar succesvol bedrijf en internationaal huidverzorgingsimperium. En dat in de overvolle beauty markt.

In het interview doet ze de oproep: “de beste ideeën liggen op het kerkhof. Als je iets echt wilt, ga het gewoon doen.” Met Loïs Lee bewijst Debbie dat er geen ingewikkelde procedures met investeerders en banken aan te pas hoeven te komen, want Loïs Lee is ontstaan vanuit crowdfunding.

Debbie kreeg in 2005 een motorongeluk waardoor zij geen mild meer heeft en daardoor een onderdeel van haar afweersysteem mist. Daardoor ging ze zich verdiepen in gezonde leefstijl, onder andere in gezonde voeding. Daardoor voelde zij zich veel beter. Maar toen ze zich verdiepte in wat we op onze huid smeren, schrok ze. Met Loïs Lee is het haar missie om een Clean Beauty Revolution op gang te brengen.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/7uekhn/_19_Overleven_in_een_overvolle_markt_met_Debbie_van_Weelden.mp3″ title=”#20 Overleven in een overvolle markt met Debbie van Weelden” ]

Het bericht Overleven in een overvolle markt met Debbie van Weelden verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *