Speciale

Actie

Podcast Academy

Kickstart.

Start je eigen nummer 1 podcast binnen 3 weken

Zelfs zonder honderden luisteraars of technische kennis

Vergroot je bereik, expert status en impact met je eigen podcast

deelnemers gingen je voor
0
Google reviews
0
uit 5 ⭐
0

"Ik wil een groter bereik door het starten van een eigen podcast, maar waar begin ik?"

"Ik wil mijn kennis en inspiratie delen in een podcast, maar hoe krijg ik dat technisch voor elkaar?"

"Ik wil als dé expert gezien worden in mijn vakgebied, maar hoe kan dat in een podcast?"

Ontdek een simpele manier:

Ben je helemaal klaar met dit soort praktijken:

Stel dat er een manier is om wél gezien en gevraagd te worden als dé nummer 1 expert in jouw markt. Waarmee je in contact komt met een invloedrijk netwerk. En die je een trouwe fanbase geeft die ongeduldig zit te wachten op jouw kennis en inspiratie.

Bovendien is die manier:

Je hebt geen dure apparatuur nodig. Ook geen ‘old boys netwerk’. Noch coole editing skills. Of een dikke portemonnee. Geduld kun je ook overboord gooien.

Daarnaast is het een manier die nog bijna niemand in Nederland heeft ontdekt.

Terwijl iedereen over elkaar heen duikelt om zichtbaar te zijn op social media, zich blauw betaalt aan advertenties of zich dagen, weken en maanden achtereen opsluit om te zwoegen op een boek, zit jij als je deze manier hebt ontdekt, lekker relaxed in je eigen ruimte of buiten te praten and… that’s it!

Ben je klaar:

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Want jij bent op dit moment nog 1 van de weinige in Nederland en Vlaanderen die deze manier gaat ontdekken:

Het starten van jouw eigen succesvolle podcast.

Dit zijn de feiten waar ondernemers op dit moment van watertanden:

Er zijn volgens de laatste telling 5.971 Nederlandstalige podcastst, nog geen 6.000 dus

Vergelijk dat eens met de miljoenen Facebook, Instagram en YouTube accounts waar ondernemers zich verdringen om te adverteren voor absurde bedragen.

85% van de podcast luisteraars luistert je aflevering helemaal tot het einde

Vergelijk dat eens met de miljoenen Facebook, Instagram en YouTube accounts waar ondernemers zich verdringen om voor nog geen 3% van hun volgers zichtbaar te zijn op hun tijdlijn. Of te adverteren voor absurde bedragen.

Een podcast luisteraar luistert gemiddeld maar liefst 45 minuten naar een podcast

En dat in een tijd waar we de dag al swipend en scrollend doorbrengen op zoek naar meer informatie, nog meer entertainment en vooral... nog meer afleiding. Het overtuigen van een lezer, luisteraar of klant om bij je terug te komen kost een bedrijf duizenden, miljoenen, zo niet miljarden euro’s.

En nu is een eigen podcast eindelijk binnen handbereik, want in de Podcast Academy lanceer je in no-time jouw eigen succesvolle podcast.

Stap voor stap nemen wij je aan de hand, ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen of als je (net als 99% van de andere deelnemers) geen technisch wonder bent.

Als je nu start met de Podcast Academy Kickstart :

Zet je stap voor je stap je eigen podcast neer met onze hulp

Lanceer je je eigen nummer 1 podcast

Krijg je trouwe luisteraars en fans

ZONDER continu in Youtube te spitten - ZONDER een saaie opleiding te volgen - ZONDER alles alleen te doen

Met de Podcast Academy Kickstart lanceer je in 3 simpele stappen je eigen podcast:

1. Bedenk je podcast

De blauwdruk van jouw nummer 1 podcast (inclusief Geheime Lanceerstrategie om direct op nummer 1 te komen).

2. Creëer je podcast

Bewezen stappenplannen en praktische how to-video’s waarmee je je eigen intro, outro en afleveringen opneemt. Gegarandeerd zonder technisch gedoe!

3. Lanceer je podcast

Je lanceert eenvoudig je podcast op de populaire podcast-platformen, zoals o.a. Spotify en YouTube én ontdekt mijn Geheime Lanceerstrategie waarmee je direct op nummer 1 komt in de podcast top 100.

En met onze hulp start ook jij in no-time je eigen nummer 1 podcast:

Kant-en-klare templates

Kant-en-klare templates die direct succes opleveren, zoals een simpele tool voor het maken van een scorende podcast titel + mailtemplate waarmee ik meer dan 50 top gasten strikte voor mijn eigen podcast

Online live ondersteuning

Persoonlijke feedback en hulp tijdens online sessies waarin je niet alleen al je vragen kunt stellen, maar ook kunt sparren met experts over je podcast, bijvoorbeeld je in- en outro laten horen

Podcast Masters Community

Connect met meer dan 1000 ambitieuze podcast enthousiastelingen in Nederland en België in jouw eigen persoonlijke leeromgeving

24/7 vragen stellen

Stel je vragen 24/7 in de community aan één van onze podcast specialisten waardoor je nooit onnodige vertraging oploopt en super snel je eigen podcast start

Stap-voor-stap video's

Stap voor stap krijg je de techniek te zien in super simpele video’s, zodat je ook als je geen technisch wonder bent heel makkelijk jouw eigen podcast start

GARANTIE

99% van de deelnemers aan de Academy hebben geen specifieke technische kennis. De techniek wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook jij als je geen technisch wonder bent, jouw eigen podcast start met onze hulp. Heb je toch vragen? Loop je vast? Wij staan voor je klaar! Online in de community waar je 24/7 met je vraag terecht kunt en experts voor je klaar staan om je heel praktisch te helpen. Ook helpen we je graag in 1 van de Q&A’s. Omdat onze podcast experts dagelijks technische vraagstukken oplossen, is jouw hick up makkelijk en snel verholpen. En kun je weer verder met dat waar jij goed in bent, zonder technisch gedoe!

Ben jij klaar om van jouw sluimerende podcast idee een Podcast Buzzz te maken waardoor jouw luisteraar wild enthousiast wordt om met jou in zee te gaan?!

“Bijna 3 jaar geleden opende ik de deuren van de Podcast Academy en inmiddels startten honderden Academy-deelnemers hun eigen podcast, fantastisch! Deelnemers die zich afvroegen: lukt het me technisch allemaal, gaan er wel mensen naar me luisteren en over welk onderwerp zal ik precies gaan podcasten. Maar ze zijn begonnen! En behaalden inmiddels fantastische resultaten.”

Marjon de Vroomen haalde meteen uit haar eerste aflevering 4 klanten ter waarde van ruim 10k:

Loes Heijmans kreeg meteen na haar eerste aflevering vragen van fabrikanten of zij betaald in haar podcast mochten:

Robin Seetz startte binnen een maand nadat hij in de Academy startte zijn eigen podcast:

En honden trainer Monique Bladder stond meteen op nummer 1 in de charts:

We zijn echt heel trots op de resultaten van onze klanten, want dit is waar we het voor doen! Inmiddels kregen we 161 Google reviews met een gemiddelde rating van 4,9 uit 5 sterren.

Jij kunt nu gebruik maken van een speciaal aanbod waarmee je ruim 60% korting krijgt op je deelname

Dit is wat je nu allemaal krijgt:

Investering

Je investering is nu tijdelijk geen 1.000 euro maar slechts 395 euro ex BTW!

Bovendien krijg je nu de volgende Bonussen cadeau:

Podcast Masters Sprint t.w.v. € 995

In 3 weken je eigen podcast online met de Sprint! In de Sprint word je elke dag meegenomen en staat binnen 3 weken jouw eigen podcast op alle populaire podcast-platformen, zoals Spotify en YouTube. Je krijgt persoonlijke hulp van onze podcast-professionals, waardoor je niet vastloopt en binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast staat!

Podcast Gast Expert Pack t.w.v. € 1.935

Bekijk meer dan 20 GastCalls in de ExpertPack t.w.v. € 1.935 met masterclasses over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, muziekrechten en SEO voor podcasten. Deze ExpertPack geeft jouw podcast-lancering de definitieve boost voor jouw eigen nummer 1 podcast!

Cash Bundle - Geld verdienen met je podcast t.w.v. € 595

Geef je podcast een cash-injectie met deze Cash Bundle! Ontdek alle geheimen over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen en krijg praktische casestudy's waarin je de beste tips krijgt van experts.

Twee maanden gratis hosting bij Springcast met een waarde die op kan lopen tot wel € 80

Als deelnemer aan de Podcast Academy Kickstart krijg je maar liefst 3 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast. Je krijgt 1 maand een proefabonnement en vervolgens krijg je nog 2 maanden gratis toegang als deelnemer aan de Podcast Academy Kickstart.

Geen 3 weken, maar maar liefst 4 maanden toegang tot de Podcast Academy Kickstart t.w.v. minimaal € 495

Je kunt je podcast al in 3 weken online hebben staan, maar om je de gelegenheid te geven het helemaal in je eigen tempo te doorlopen krijg je maar liefst 4 maanden toegang tot de gehele Podcast Academy Kickstart, incl. trainingen, live Q&A's, gastcalls én de online community met gelijkgestemden.

Waarom podcasten?

Sterke stijging

Steeds meer mensen luisteren naar podcasts en in de toekomst zal dit alleen maar toenemen. In 2019 luisterde 2,2 miljoen Nederlanders een podcast. Daarnaast stijgen de advertentie inkomsten van een podcast momenteel met meer dan 20% per jaar.

Ruimte

Wereldwijd zijn er 500 miljoen blogging sites, 31 miljoen You Tube kanalen en maar 800.000 podcast kanalen. Ruimte genoeg dus voor jouw eigen onderscheidende podcast.

Loyaal

Een podcast luisteraar ervaart de band met de maker als heel persoonlijk en luistert doelbewust, loyaal en vol aandacht naar een podcast. Maar liefst 85% van de luisteraars luistert een aflevering helemaal. Een overgroot deel van de luisteraars (88%) luistert de meeste of alle afleveringen van 1 podcast show.

Impact

Met je eigen podcast kun je een geheel eigen podium creëeren waarmee je je visie, kennis en inspiratie op een hele waardevolle manier kunt uitdragen. Daardoor trek je als vanzelf luisteraars die graag naar je luisteren en van je willen leren.

Sales

Met je podcast creëer je een trouwe fanbase van luisteraars die graag naar je luisteren en met je willen samenwerken. Je podcast is daarmee een natuurlijke sales tool, zonder te hoeven husslen, pushen of duur te adverteren.

Niche

Er is in een podcast ruimte voor specialistische content over jouw specifieke expertise. Hiermee kan jouw bedrijf unieke, relevante én waardevolle content maken voor jouw specifieke doelgroep en jij kunt je als ondernemer uniek als expert in jouw niche profileren. Met een podcast kun je dus echt jouw niche aanspreken

Laagdrempelig

Een goede podcast is op een laagdrempelige manier te maken en er zijn podcasts in alle soorten en maten. Er zijn talloze manieren om voor jouw bedrijf een waardevolle en onderscheidende podcast te maken, van Q&A’s tot interviews, van monologen tot hoorspelen, het kan allemaal.

Door mijn podcast draaide ik vorige maand een 6 figure launch.

De potentie van een eigen podcast is enorm. En de markt is nog lang niet verzadigd.

Van alle content die we maken, is onze podcast het minst tijdrovend.

Als ik moet kiezen tussen podcasten en radio kies ik voor podcasten.

Door het volgen van de Podcast Masters Academy zijn inmiddels honderden ondernemers hun eigen podcast gestart. Van artiest tot beleggingsspecialist en van opleidingsinstituut tot cosmeticabedrijf en leiderschapscoach:

Leuk je hier te ontmoeten, super gaaf dat je je eigen podcast wil starten! Mijn naam is Mirjam Hegger. Zelf startte ik mijn eerste podcast in 2016 en met mijn podcast bereikte ik inmiddels meer dan 200.000 luisteraars.

Het is mijn missie om een ware podcast-revolutie te ontketenen in Nederland en Vlaanderen. Dat doe ik door het uitgeven van het allereerste Podcast Magazine van Nederland en mijn nummer 1 boek ‘Succesvol podcasten voor ondernemers’. Ook organiseer ik jaarlijks het Podcast Summit met inspirerende podcast-makers zoals Giel Beelen, Angelique Houtveen, Igor Beuker en Zarayda Groenhart.

Daarnaast ben ik eigenaar van de Podcast Academy waarin ik samen met een team podcast-professionals mijn kennis en ervaring over podcasten doorgeef in een praktische hands-on training. Inmiddels kregen we meer dan 150 vijf-sterren reviews op Google van tevreden klanten.

Dat maakt me blij en trots, want dit is waar we elke dag ons bed voor uitkomen: het succes van onze klanten! Van tandarts tot hondentrainer en van koffiebrander tot financieel expert: de impact die zij maken met hun podcast is mijn + onze grote drijfveer in de Podcast Academy.

Ben jij klaar met uitstellen? Dan helpen wij jou heel graag om in 3 weken jouw eigen nummer 1 podcast neer te zetten!

Weet je nog niet precies waarover je wil gaan podcasten? Of zie je op tegen de techniek? Geloof me, na meer dan 1.000 podcast-makers in spé te hebben geholpen, zijn wij de experts om jou definitief over de drempel heen te helpen. Wij doen dit dagelijks en helpen je met liefde en aandacht super snel jouw eigen succesvolle podcast te lanceren.

Let’s do this together!

Anderen over Mirjam:

“Vorig jaar had ik een poging gedaan om met podcasten te beginnen. Maar het bleef bij een poging. Gelukkig kwam Mirjam op mijn pad. Mijn eerste podcast staat online en de volgende staan al klaar. Dankzij Mirjams duidelijke en waardevolle feedback weet ik nu hoe ik het moet doen en waar ik op moet letten."

“Mirjam heeft mij enorm geholpen met het verder ontwikkelen van mijn podcast. Haar unieke visie heeft mijn concept op zowel creatief als zakelijk vlak naar een hoger niveau getild. Mirjam heeft een scherp oog voor detail, en weet exact wat er nodig is om een podcast te vertalen naar een succesvol businessmodel. Ik kan je zeker aanraden om bij Mirjam aan te kloppen als jij je podcast op een professionele manier wilt neerzetten.”

"Ik had al een podcast, maar die lag stil, omdat ik niet zo goed wist welke kant ik ermee op wilde. Daarom klopte ik aan bij Mirjam. Wat Mirjam echt onderscheidt van anderen: ze is zonder pretenties. Ze wil écht dat jij goed uit de verf komt en stelt haar talenten ten dienste aan jouw missie en aan jouw verhaal. Heel bijzonder. Ik ken niemand die zó podcast-gek is als Mirjam en dat enthousiasme is absoluut aanstekelijk."

Reacties van andere Academy studenten:

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies bij de Podcast Academy Kickstart?

  • Je krijgt toegang tot de training van de Podcast Masters Academy met daarin drie modules waarin je talloze lessen, video’s, templates en stappenplannen vindt. Daarin wordt stap voor stap meegenomen in het opzetten van, uitbouwen van en geld verdienen met je podcast. Je hoeft het wiel dus niet meer zelf uit te vinden, dat hebben wij vast voor je gedaan.
  • Je krijgt toegang tot de actieve community van de Podcast Academy Kickstart waar je al je vragen kan stellen aan alle andere deelnemers én onze podcast experts. Heb je technische of inhoudelijke vragen? Twijfel je ergens over? Of wil je wat vieren? Naast onze podcast professionals kun je hiervoor terecht in onze actieve community waar honderden ambitieuze en enthousiaste podcast makers in spé met je meedenken en je supporten.
  • Wekelijks zijn er online groep sessies met onze podcast experts waarin je al je vragen kunt stellen en je persoonlijk wordt begeleid.

Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen voor staat. Wekelijks zijn er online sessies met onze podcast experts waar je kunt aansluiten en waarin je al je persoonlijke vragen kunt stellen, zoals welke podcast microfoon het best is of hoe je een goede podcast intro maakt. Wij staan voor je klaar!

Daarnaast krijg je toegang tot onze warme en actieve community van de Podcast Academy Kickstart met honderden ambitieuze en enthousiaste podcast makers (in spé) waar je al je vragen kan stellen aan alle andere deelnemers én onze podcast experts. Heb je technische of inhoudelijke vragen? Twijfel je ergens over? Of wil je wat vieren? Dat kan allemaal in de community.

  • Bekijk meer dan 20 GastCalls in de ExpertPack t.w.v. € 1.935 met masterclasses over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, muziekrechten en SEO voor podcasten. Deze ExpertPack geeft jouw podcast-lancering de definitieve boost voor jouw eigen nummer 1 podcast!
  • Cash Bundle – Geld verdienen met je Podcast t.w.v. € 595. Geef je podcast een cash-injectie met deze Cash Bundle! Ontdek alle geheimen over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen en krijg praktische casestudy’s waarin je de beste tips krijgt van experts.
  • In 3 weken je eigen podcast online met de Sprint! In de Sprint word je elke dag meegenomen en staat binnen 3 weken jouw eigen podcast op alle populaire podcast-platformen, zoals Spotify en YouTube. Je krijgt persoonlijke hulp van onze podcast-professionals, waardoor je niet vastloopt en binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast staat!
  • 2 maanden gratis hosting bij Springcast t.w.v.tot wel € 80. Als deelnemer aan de Podcast Academy Kickstart krijg je maar liefst 2 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast.

Bekijk meer dan 20 GastCalls in de ExpertPack t.w.v. € 1.935 met masterclasses over onderwerpen als: stemgebruik, storytelling, pakkende podcast titel, muziekrechten en SEO voor podcasten. Deze ExpertPack geeft jouw podcast-lancering de definitieve boost voor jouw eigen nummer 1 podcast!

In 3 weken je eigen podcast online met de Sprint! In de Sprint word je elke dag meegenomen en staat binnen 3 weken jouw eigen podcast op alle populaire podcast-platformen, zoals Spotify en YouTube. Je krijgt persoonlijke hulp van onze podcast-professionals, waardoor je niet vastloopt en binnen 3 weken jouw nummer 1 podcast staat!

Geef je podcast een cash-injectie met deze Cash Bundle! Ontdek alle geheimen over geld verdienen met je podcast van populaire podcasters zoals Giel Beelen en krijg praktische casestudy’s waarin je de beste tips krijgt van experts.

Als deelnemer aan de Podcast Masters Academy krijg je maar liefst 2 maanden gratis hosting aangeboden bij de Nederlandse podcast host Springcast.

Als je je inschrijft voor de Podcast Academy Kickstart, krijg je direct toegang tot alle modules, lessen, video’s, templates en stappenplannen in de Academy, je kunt dus meteen starten! Je volgt de training in je eigen tempo en als je vragen hebt dan kan je deze altijd stellen in de community of in de live Q&A’s.

Als je nu start met de Academy krijg je maar liefst 4 maanden toegang tot de gehele Podcast Academy, incl. trainingen, live Q&A’s, de gastcalls én de online community met gelijkgestemden.

Als de 4 maanden voorbij zijn dan kan je voor een klein bedrag verlengen en blijf je gewoon toegang houden tot alles, zodat je alles in je eigen tempo uit kan voeren.

Ja hoor dat kan! Je schrijft je nu gewoon in en vervolgens stuur je een mailtje naar: support@mirjamhegger.nl (of je antwoord gewoon op een mailtje van ons) en je geeft aan wanneer je wilt starten. Je kunt tot 3 maanden later starten.

Ja zeker! We houden je bij de les. Er krijgt elke dag info + opdracht + video, maar dat betekent niet dat je er persé op een bepaald tijdstip bij hoeft te zijn. Je kunt alles nalezen en nakijken. Vragen stel je in de community, dus je loopt nooit vast, daar zorgen wij wel voor. Het is onze missie jou binnen drie weken te helpen je podcast te starten en we doen er alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Dus: schrijf je in en we nemen je mee!

Mocht je vraag er niet tussen staan, mail ons dan even op support@mirjamhegger.nl We helpen je graag en staan voor je klaar!