Podcast Masters Sprint

In 3 weken je eigen podcast: van idee tot knallende lancering

Wanneer

Van maandag 9 oktober tot en met vrijdag 27 oktober, elke dag een training met Q&A of een incheckmoment.

Wat gaat er gebeuren

Natuurlijk kun je met behulp van de Academy je eigen podcast starten en al een heleboel Podcast Masters zijn op deze manier hun eigen podcast begonnen. Van 9 t/m 27 oktober bieden we 3 weken lang een extra service aan in de vorm van de Podcast Masters Sprint. 

Tijdens deze Sprint checken we in ieder geval elke dag met elkaar in, waarbij je modules om te maken en een opdracht krijgt voor die dag. Daarnaast zijn er elke week 2 óf 3 calls, in de vorm van een training met aansluitend een uur Q&A over verschillende onderwerpen. 

De Sprint is hetzelfde opgebouwd als de Academy, zodat je alles goed terug kan vinden. Week 1 van de sprint gaat over: Bedenk. Week 2 gaat over: Creëer. Week 3 gaat over: Lanceer.  

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE SPRINT 

Van ons kun je een volledig commitment verwachten om jou tijdens deze drie weken optimaal te helpen en ondersteunen om je podcast te starten. Wij kijken alle drie gigantisch uit naar alle Podcast Masters die tijdens deze periode echt (eindelijk) hun eigen podcast starten! 

Als deelnemer aan de Podcast Masters Sprint heb je eenzelfde commitment. Voordat de Sprint start, deel je je lanceringsdatum tijdens de eerste call!  

Tijdens de Sprint naar die lanceringsdatum toe. Door dit commitment van jou als Sprint-deelnemer, werken we met een enthousiaste en dedicated like-minded groep Sprinters en dat is natuurlijk super motiverend voor de rest van de groep. Dus: als je besluit om mee te sprinten, ga je er ook echt voor! 

Voorbereiding

Tijdens de Sprint helpen we je met alle thema’s rondom podcasten die je maar kunt bedenken. Deze thema’s vind je allemaal in de modules en lessen terug in de Academy. Omdat je elke dag een (deel van een) module krijgt die je kan doornemen met daarbij een passende opdracht, kan je alles later ook goed terugvinden. Uiteraard is het handig dat wanneer jij al weet waar jou hickups liggen, je je hierin verdiept – zodat je gerichte vragen kan stellen tijdens de Q&A die daarover gaat.  

Vragen

Vragen tijdens de Sprint kun je stellen tijdens de Q&A die volgt na de training die je tijdens de Sprint-weken krijgt. Tussendoor kun je natuurlijk ook je vragen stellen in de Community:

Inhoudelijke vragen

Technische vragen

Wil je specifiek feedback van 1 van de experts tijdens de Sprint? Tag ons dan even in je bericht, want dan krijgen wij een seintje.

Experts tijdens de Sprint

Mirjam Hegger: Podcast Expert

Tijdens de Sprint zal zij trainingen en Q&A’s verzorgen over onder meer de thema’s: structuur, intro/ outro (inhoudelijk), je eerste 3 afleveringen, lanceren, promoten en verdienen met je podcast.

Matthijs Quaars: Technisch Podcast Expert

Tijdens de Sprint zal hij trainingen en Q&A’s verzorgen over onder meer de thema’s: opnemen, editen en publiceren van je podcast.

Sander Hegger: Technisch Podcast Expert

Tijdens de Sprint zal hij trainingen en Q&A’s verzorgen over onder meer de thema’s: apparatuur keuze, editen en podcasts hosts voor je podcast.

Anne: Klant geluksdeskundige

Tijdens de Sprint zal Anne vaak de incheckmomenten met je doen en veel ondersteuning bieden bij de sessies.