Meld je gratis aan!

Podcast Summit - Female Edition

Als je je aanmeldt voor dit Summit, krijg je ook gratis tips en inspiratie om je podcast een succes te maken. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

5-DAAGS

PODCAST SUMMIT.

Wist je dat er maar 16 podcasts in de podcast top 100 gemaakt worden door enkel vrouwelijke podcast makers? Time for change! Tijdens dit Podcast Summit Female Edition krijg je 5 dagen podcast inspiratie door vrouwelijke podcast makers en inspirerende rolmodellen, zodat jij jouw eigen podcast eindelijk (her) start. Let’s GO!
Minuten inspiratie
0
Inspirerende vrouwen
0
Kennis & Inspiratie
0 %

Je krijgt:

Inspirerende gasten

Deze inspirerende podcast makers en experts zijn te gast tijdens het Podcast Summit:

Het Podcast Summit is helemaal gratis en geheel online en je kunt dus gewoon vanuit kantoor of huis meedoen.

Jouw host

Tijdens het Podcast Summit 2021 Female Edition

Er valt me al een tijdje iets op als ik naar de Nederlandse podcast ranking kijk.

Ik zie in de top 10 een stoelendans van podcasts als: de Zelfspodcast, ManManMan de podcast en de Jortcast.

Prachtige podcasts.

Maar valt jou iets op als je bovenstaand rijtje ziet?

Juist: de top ranking van Nederlandse wordt gedomineerd door mannelijke podcast makers.

Laatst telde ik in de podcast top 100 dat er maar 16 (!) van de 100 podcast gemaakt worden door enkel vrouwen.

Het interessante is: in de praktijk zie ik zoveel vrouwelijk podcast talent. En alhoewel ik absoluut niet tegen mannelijke podcast makers ben, fascineert deze disbalans me: Waar zijn deze talentvolle vrouwelijke podcast makers in de top 100?

Met de Female Edition van het Podcast Summit wil ik hier voorgoed verandering in brengen. Ik vind dat het tijd is om hier voorgoed verandering in te brengen en de charts te laten bestormen door mooie, krachtige, bijzondere, anders dan andere en vooruitstrevende vrouwelijke podcast makers, want die zijn er namelijk in overvloed!

Deze editie is geen pamflet tegen mannelijke podcast makers, maar wel een uithangbord van toffe vrouwelijke podcast makers én vrouwelijke rolmodellen die vanwege hun werk of rol een krachtige boodschap hebben waardoor vrouwen geïnspireerd raken om ook hun eigen unieke stem te laten horen.

Zodat we elkaar kunnen informeren én vooral inspireren met mooie podcast verhalen. Leren van fouten. Geïnspireerd worden door successen. Zodat ook jij met volle inspiratie je eigen podcast (her) start!

Zorg dat je dit toffe podcast feestje niet mist, je bent van harte welkom, dus schrijf je nu in voor het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit!

Over mij

Mijn naam is Mirjam Hegger, podcast maker en liefhebber van het eerste uur. Met mijn eigen podcast Hooked on Business inspireer ik luisteraars over het ondernemerschap en in mijn andere podcast: Podcast Masters Podcast informeer en inspireer ik podcast makers (in spé).

Vorig jaar opende ik de deuren van de Podcast Masters Academy waarin ik samen met een team van professionals inmiddels honderden deelnemers leer om in vier stappen hun eigen podcast te maken, lanceren en er geld mee te verdienen: we helpen met technische hick ups, maar ook het kiezen van een pakkende titel en het maken van een toffe jingle. Wij leven podcasts!

Van tandarts, hondentrainer, pedicure tot marketingspecialist en opleidingscentrum, je kunt het zo gek niet bedenken of ze worden in de Academy geholpen om een eigen, unieke podcast neer te zetten én ervoor te zorgen dat er (meer) luisteraars komen.

Dit is waarom ik doe wat ik doe

Ik spreek dagelijks tientallen ondernemers met een wens om ‘ooit’ te podcasten. Bijvoorbeeld een tandarts die zijn kennis wil overdragen aan de volgende generatie. Een beleggingsadviseur die anderen wil helpen een vrijer leven te leiden. Een duurzaamheidsexpert die de wereld gezonder wil achterlaten. Een politiek activist met een positieve vibe. Een ex-kankerpatiënt die lotgenoten wil steunen. Een city marketeer met leuke must-visite-tips.

Allemaal unieke en waardevolle verhalen. Kennis. Inspiratie. Ervaringen. Fun. Gesprekken. Tips. Entertainment.

Die nu nog verborgen blijven voor zoveel anderen.

Want: “ik heb geen tijd”of “ik ben geen technisch wonder” of “ik weet niet waar ik moet beginnen”.

Allemaal redenen. Of zijn het excuses om je stem niet te laten horen?

Het is mijn missie om jou super praktisch en stap voor stap te helpen om de drempel wél over te gaan. Om die podcast eindelijk wél te maken. En jouw unieke stem te laten horen.

Daarom organiseer ik 19 tot en met 23 april het Podcast Summit Female Edition. Doe je mee?

Lees hier enkele ervaringen van het vorige Podcast Summit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Rachel Levie

"Mirjam is een geweldige podcasthost. Haar interviews zijn 'spot on' en ze heeft een heerlijke stem om naar te luisteren. Maar bovenal is de kwaliteit heel hoog."

Jeanet Bathoorn

"Mirjam is op dit moment the-go-to-person als het gaat om het opzetten, maken en vermarkten van een podcast."

VeelGestelde Vragen

Natuurlijk had ik veel geld kunnen vragen als je mee wilt doen, maar mijn wens om dit Summit voor een groot publiek toegankelijk te maken, is groter en daarom kun je gratis meedoen. Ondersteun je de missie van deze Female Edition? Lief! Nodig dan iedereen die je kent en voor wie je het Summit relevant vindt even uit door het simpelweg doorsturen van de link: podcastsummit.nl Mannen uiteraard ook welkom 😊 Dankjewel!

Interviews en panel gesprekken met inspirerende vrouwelijke podcast makers en rolmodellen. Over hoe het ze is gelukt om een succesvolle podcast te starten. Waar ze tegenaan zijn gelopen (zodat jij die fouten kunt voorkomen) maar ook wat lukte en hoe ze dat hebben gedaan (zodat jij dat kunt kopiëren 😊). Kortom: top adviezen van top experts.

Je schrijft je helemaal gratis in voor het Summit via podcastsummit.nl Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met alle info op het door jou opgegeven e-mail adres. Tijdens het Summit ontvang je elke dag een mail met het programma. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waarin je alle interviews kunt bijwonen.

De lengte van de interviews varieert van zo’n 30 tot 75 minuten.

Believe me, je gaat tijdens dit Summit mega geïnspireerd worden over podcasten, dus ja! Je bent ook als je nog geen podcast hebt, van harte welkom tijdens het Podcast Summit.

Als je wilt weten hoe je (meer) luisteraars krijgt en/ of geld kunt verdienen met je podcast, ben je van harte welkom tijdens het Podcast Summit.

Voor podcast makers in spé maar ook als je al een podcast hebt, ben je van harte welkom. Mannen en vrouwen zijn meer dan welkom!

Ben je er ook bij?