Podcast inspiratie.

Yes! Dat was een gave Podcast Party!

Op 22 april 2022 vond het Podcast Summit Live plaats met gasten als Giel Beelen, Dionne Slagter en Igor Beuker. Het Podcast Summit is speciaal voor ambitieuze podcast makers die hun eigen nummer 1 podcast succesvol willen (her-)starten.

Unieke locatie
0
Top sprekers
0
Kennis & Inspiratie
0 %

Dit Podcast Summit Live is voor ambitieuze, onafhankelijke podcast makers (in spé) die:

Dit is wat je ontdekt tijdens het Podcast Summit Live:

Hoe (her) start je succesvol je eigen nummer 1 podcast

Hoe krijg je luisteraars

Hoe verdien je geld met je podcast op een manier die bij je past

Deze topsprekers leren je dat:

Giel Beelen

Sinds Giel kan herinneren, is hij verslingerd aan radio. Als dj werkte hij voor Radio 3, Veronica en momenteel bij Radio 2. Begin 2020 startte hij de podcast Kukuru waarin hij wekelijks gesprekken heeft over persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels is zijn podcast zo succesvol dat er een boek, seminars, producten en een theatertour aan gekoppeld is.

Dolly Heuveling van Beek

Dolly Heuveling van Beek is al sinds 2005 ondernemer en brengt thema’s als vrouwelijke energie, kracht, succes, genot, spiritualiteit en ondernemerschap samen. Ze startte in 2019 haar Magische Momenten podcast met wekelijks een nieuwe meditatie. Inmiddels staan er ruim 130 meditatie afleveringen in haar podcast met meer dan een miljoen streams.

Zarayda Groenhart

Zarayda is presentatrice en oprichter van Video Business School en host van de Zarayda podcast. Ze inspireert en helpt jaarlijks duizenden ondernemers op het gebied van (meer) zichtbaarheid. Jarenlang werkte Zarayda in de media, onder andere voor het BNN programma Spuiten en Slikken. Daarnaast maakt ze ook haar eigen podcast.

Dionne Slagter

Dionne Slagter

In 2011 startte Dionne haar razend populaire YouTube kanaal onder de naam OnneDi. Haar YouTube serie 'Leuk of Meuk' werd een grote hit. In 2021 startte ze de podcast 'Moordcast'. Hiervoor duikt ze samen met haar broer Henrik wekelijks in mysterieuze, waargebeurde moordverhalen. Daaraan is de YouTube serie 'Misdaad & Make-up' gekoppeld en presenteert ze het nieuwe programma 'True Crimes of the 90’s' op Discovery+.

Igor Beuker

Igor is al ruim twintig jaar actief als internationaal spreker en futurist. Hij heeft tientallen trends voorspeld en zien uitkomen. Vaak ziet hij iets als 5-10 jaar van te voren aankomen en 84% van zijn voorspellingen zijn uitgekomen. Als het om podcasten gaat, voorspelt hij: “Voice is de toekomst en podcasten een blijvertje.”

Het Podcast Summit Live vindt plaats op een prachtige, podcast waardige locatie aan de rand van het Mediapark te Hilversum:

Beeld en Geluid

Dit is wat je krijgt:

Jouw Host Tijdens het Podcast Summit

Mirjam Hegger

Het Podcast Summit Live is georganiseerd door Mirjam Hegger, podcast liefhebber en -maker van het eerste uur. Mirjam is eigenaar van de Podcast Masters Academy waarin ze samen met een team dagelijks honderden podcast makers (in spé) helpt hun podcast te (her) starten, luisteraars te krijgen en geld te verdienen.

Mirjam organiseerde twee keer eerder een online Nederlandstalig Podcast Summit waarin ze meer dan 50 podcast makers en -expert interviewde. Zelf podcast ze twee wekelijks in haar eigen podcasts waarmee ze inmiddels meer dan 100.000 downloads realiseerde. Daarnaast wordt ze regelmatig gevraagd door de media als podcast expert.

“Het is mijn missie om een ware podcast revolutie in Nederland en Vlaanderen te realiseren, omdat er nog veel meer mooie verhalen verteld mogen worden die nu nog verborgen blijven. Op 22 april neem ik je mee in mijn podcast wereld, zodat jij in no-time vol inspiratie jouw eigen nummer 1 podcast succesvol (her) start”

Het was een lang gekoesterde wens om tijdens het Summit de beste podcast makers en experts samen te brengen. Zodat we elkaar kunnen informeren én vooral inspireren met mooie podcast verhalen. Leren van fouten. Geïnspireerd worden door successen. Zodat ook jij met volle inspiratie je eigen podcast (her) start. En  wow, wat een fantastische dag was het!

Reacties van deelnemers aan de Podcast Summits georganiseerd door Mirjam Hegger:

Opnames

Bekijk alles terug wanneer jij wilt
150
47
  • Bekijk alles van het event terug wanner het jou uitkomt
  • Talks van internationale top sprekers

VeelGestelde Vragen

Geen probleem, er zijn ook online tickets verkrijgbaar, zodat je er toch bij kunt zijn. Daarnaast kun je als deelnemer aan het Summit 25 euro aan het goede doel doneren, zodat je de opnames krijgt en deze op een door jouw gekozen tijdstip kunt bekijken.

Het Podcast Summit Live vindt plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum, aan de rand van het Mediapark. Misschien ben je er wel eens geweest, Beeld en Geluid  is een heel bijzonder gebouw met veel ramen en licht: we gaan daar een fantastische podcast dag beleven!

De locatie is heel goed met openbaar vervoer te bereiken: Beeld en Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park 😊

Je kunt ook met de auto komen naar Beeld en Geluid. Er zijn 175 parkeerplekken beschikbaar onder het gebouw voor een tarief van €1,50 pu/ max €9 per dag. Als deze parkeergarage vol is, kun je je auto parkeren tegenover Beeld en Geluid voor een tarief van €1,50 per 50 min.

De dag zal voornamelijk plaatsvinden in de theaterzaal van het gebouw, want daar zijn de sprekers te vinden, maar ook buiten de zaal is er genoeg te beleven 😊 De zaal is een beleving op zich met verschillende kleuren lichtjes en een theateropstelling met lange banken met een echt huiskamer gevoel. Daardoor heb je het gevoel dat je heel dicht bij de sprekers op het podium bent. En ik kan je verzekeren: dat wíl je ook, want de sprekers zijn stuk voor stuk heel ‘likable’😊 De laatste details over het programma ontvang je via de mail.

Mijn intentie met het neerzetten van dit Podcast Summit Live is om ambitieuze podcast makers (in spé) bij elkaar te brengen op een prachtige podcast waardige locatie. Om op die manier van elkaar te leren, met elkaar te verbinden en inspiratie op te doen met top sprekers. Van het succesvol (her) starten van je podcast, tot luisteraars krijgen en geld verdienen met je podcast: dat is wat je kunt verwachten op 22 april én natuurlijk een fantastische dag met elkaar beleven!

Bij jouw ticket is een lekkere vegetarische lunch met broodjes inbegrepen. Tijdens de pauzes is koffie/ thee en water inbegrepen.

Ja tuurlijk, je bent van harte welkom! Mail ons even voor 17 november wat je dieetwensen precies zijn en we regelen het voor je.

Als je op de button ‘Ja, ik ben erbij’ klikt, kom je op een pagina waar je je ticket kiest en je gegevens invult. Vervolgens krijg je van ons een mail ter bevestiging van je deelname. Op 22 april werken we op de locatie (Beeld en Geluid te Hilversum) met een namenlijst: jij zegt je naam, we zoeken je op op de lijst en jij gaat naar binnen om een fantastische dag samen met ons te beleven!