Podcast Summit

Podcast Summit 4 oktober 2022

In navolging van het uitverkochte Podcast Summit Live in april dit jaar vindt op 4 oktober a.s. een gloednieuw Podcast Summit Live plaats tijdens Dutch Media Week.

Ontdek nog meer geheimen & strategieën achter het maken van en geld verdienen met je eigen podcast van succesvolle podcast makers en -experts.

Podcast Summit 2020

Ontdek de geheimen & strategieën achter het maken en geld verdienen met je eigen podcast van podcast makers en -experts tijdens het allereerste Nederlandstalige Podcast Summit. Het Summit vond plaats in de week van 9 t/m 13 november 2020. De opnames van de interviews met meer dan 20 gasten zijn nu nog te verkrijgen:

Podcast Summit - Female edition 2021

Laatst telde ik in de podcast top 100 dat er maar 16 (!) van de 100 podcast gemaakt worden door enkel vrouwen.

Het interessante is: in de praktijk zie ik zoveel vrouwelijk podcast talent. En alhoewel ik absoluut niet tegen mannelijke podcast makers ben, fascineert deze disbalans me: Waar zijn deze talentvolle vrouwelijke podcast makers in de top 100?

Met de Female Edition van het Podcast Summit wil ik hier voorgoed verandering in brengen. Ik vind dat het tijd is om hier voorgoed verandering in te brengen en de charts te laten bestormen door mooie, krachtige, bijzondere, anders dan andere en vooruitstrevende vrouwelijke podcast makers, want die zijn er namelijk in overvloed!

Deze editie is geen pamflet tegen mannelijke podcast makers, maar wel een uithangbord van toffe vrouwelijke podcast makers én vrouwelijke rolmodellen die vanwege hun werk of rol een krachtige boodschap hebben waardoor vrouwen geïnspireerd raken om ook hun eigen unieke stem te laten horen.

Podcast Summit - Live 2022

Yes! Dat was een gave Podcast Party!

Op 22 april 2022 vond het Podcast Summit Live plaats met gasten als Giel Beelen, Dionne Slagter en Igor Beuker. Het Podcast Summit is speciaal voor ambitieuze podcast makers die hun eigen nummer 1 podcast succesvol willen (her-)starten.