Praktische informatie Podcast Summit Live 2022

Datum

Dinsdag 4 oktober

Locatie

Beeld en geluid, Media Parkboulevard 1, Hilversum

De deuren van de locatie gaan om 9:15 uur open. Kom lekker op tijd, zodat je kunt connecten met de andere aanwezige podcast makers (to be). Ook hebben we een leuke gadget bedacht om ervoor te zorgen dat je meer luisteraars voor je podcast krijgt tijdens het event 🙂 Om 9:45 uur gaan de deuren van de zaal open en start het programma, dus zorg dat je er voor 9:45 uur bent! Rond 4 uur is het Podcast Summit Live afgelopen.

Parkeren/ ov

De locatie is heel goed met openbaar vervoer te bereiken: Beeld en Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park. Daarnaast kun je ook met de auto komen. Er zijn 175 parkeerplekken beschikbaar onder het gebouw die tijdens de Dutch Media week gratis te gebruiken zijn. Als deze parkeergarage vol is, kun je je auto parkeren tegenover Beeld en Geluid voor een tarief van €1,50 per 50 min.

Eten en drinken

Bij jouw ticket is een lekkere vegetarische lunch met broodjes inbegrepen. Heb je een speciaal dieet? Mail ons dan voor donderdag 29 september, dan regelen we het voor je. Tijdens de pauzes is koffie/ thee en water inbegrepen.

Borrel

Na afloop van het Podcast Summit ben je van harte welkom om nog even na te borrelen. Het eerste drankje krijg je van ons.

Ochtendprogramma

Na een bijzondere opening (zorg dat je op tijd bent, dit wil je niet missen!) deelt Mirjam de 10 essentiële ingrediënten van een Next Level podcast, zodat jij een razend populaire podcast gekoppeld aan je business krijgt. Er zijn bijzondere podcast-makers aanwezig die hun persoonlijke en vaak verrassende ervaringen, valkuilen en successen met je delen. Daarnaast is er een Q&A ingepland waarin je al je vragen aan Mirjam kunt stellen.

Middagprogramma

De middag staat helemaal in het teken van Geld verdienen met je podcast. Van Mirjam hoor je eerst de 5 belangrijkste podcast verdienmodellen van dit moment. Daarna is er panel aanwezig met podcast-makers Hannelore Zwitserlood (Hannelore in je oren), Koen en Jaro (Lotgenoten Podcast), Wendy Kerssens (Wendy Kerssens Podcast), Martijn van den Berg (Zo word je steenrijk Podcast) en Eva de Visser (Rouze.me) om niet alleen de manieren te delen waarop zij geld verdienen met hun podcast, maar ook om al jouw vragen over geld verdienen met je podcast te beantwoorden. Hierna volgt een heel gaaf programma onderdeel wat we nog even geheim houden (vertrouw ons, dit wordt tof!) Tot slot is om 16 uur de presentatie van Mirjams nieuwe boek en een borrel. Aansluitend is er een borrel waarbij het eerste drankje op onze kosten is en daarna op eigen gelegenheid.

Zoals je ziet, is er de hele dag weer onwijs veel podcast informatie en inspiratie te halen volgende week! Deze keer neemt Mirjam een groot gedeelte van het programma voor haar rekening, omdat dat een wens was van veel deelnemers vorige keer. En is er is natuurlijk meer dan voldoende ruimte om te connecten met gelijkgestemden.