Praktische informatie Podcast Summit Live 2022

Datum

Vrijdag 22 april

Locatie

Beeld en geluid, Media Parkboulevard 1, Hilversum

De deuren van de locatie gaan om 9:15 uur open. Kom lekker op tijd, zodat je kunt connecten met de andere aanwezige podcast makers (to be). Ook hebben we een leuke gadget bedacht om ervoor te zorgen dat je meer luisteraars voor je podcast krijgt tijdens het event 🙂 Om 9:45 uur gaan de deuren van de zaal open en start het programma, dus zorg dat je er voor 9:45 uur bent! Rond half zes is het Podcast Summit Live afgelopen.

Parkeren/ ov

De locatie is heel goed met openbaar vervoer te bereiken: Beeld en Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park. Daarnaast kun je ook met de auto komen. Er zijn 175 parkeerplekken beschikbaar onder het gebouw voor een tarief van €1,50 pu/ max €9 per dag. Als deze parkeergarage vol is, kun je je auto parkeren tegenover Beeld en Geluid voor een tarief van €1,50 per 50 min.

Eten en drinken

Bij jouw ticket is een lekkere vegetarische lunch met broodjes inbegrepen. Heb je een speciaal dieet? Mail ons dan z.s.m., dan regelen we het voor je. Tijdens de pauzes is koffie/ thee en water inbegrepen.

Borrel

Na afloop van het Podcast Summit ben je van harte welkom om nog even na te borrelen. Deze borrel is op eigen rekening en duurt tot maximaal 18:15.

Ochtendprogramma

Na een bijzondere opening om stipt 10 uur maak je kennis met mijn kijk op Podcasten nieuwe stijl. Daarna heeft Dolly Heuveling van Beek een bijzondere bijdrage voor jou als deelnemer aan het Podcast Summit Live.

Middagprogramma

Het middagprogramma staat volledig in het teken van kennis en inspiratie opslurpen van de beste en leukste podcastmakers en -experts. Igor Beuker geeft ons een kijkje in de podcast toekomst. Van Zarayda Groenhart leer je hoe je een betere interviewer wordt. Giel Beelen onthult alle geheimen achter zijn succesvolle podcast Kukuru (én heeft een primeur!). Tot slot ontdekken we van populaire YouTuber Dionne Slagter hoe we van onze podcast een razend groot succes maken.

De interviews duren ongeveer een half uur en na dat half uur is er een Q&A waar je je vragen aan de gasten op het podium kunt stellen.