Show me your friends – Hooked on Friday 33

In deze Hooked on friday hoor je onze ervaringen van een seminar van Dan Peña. Dan Peña heeft een quote ‘Show me your friends and I’ll show you your future’. Hoewel het een bekende quote is zette dit Mirjam wel weer aan het denken. Wat zou er gebeuren als er 5 mensen om je heen staan die je upliften? De les die Sander hieruit getrokken heeft gaat over ‘op ieder potje past een dekseltje’. Wat hij daar mee bedoelt hoor je in de podcast.

[smart_track_player url=”https://fourwaves.podbean.com/mf/play/v27n8b/p93_show_me_your_friends_-_Hooked_on_Fiday_33.mp3″ title=”Show me your Friends – Hooked on Friday” ]

Het bericht Show me your friends – Hooked on Friday 33 verscheen eerst op Four Waves.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *