Ontdek de Formule waarmee je in 3 simpele stappen je eigen podcast start zonder technische Shizzle.

Laten we eerlijk zijn. Het starten met iets nieuws gaat niet altijd even makkelijk.

Je bent niet de enige enthousiaste en ambitieuze ondernemer die daar tegen aanloopt.

Daarom nam ik speciaal voor jou deze Audio Masterclass op waarin je hoort hoe ik zelf vanuit het niets mijn podcast startte, inmiddels meer dan 200.000 luisteraars kreeg en er een 6-figure business aan koppelde.

Audio

Masterclass

In deze gratis video hoor je:

Inmiddels hielp ik duizenden podcast makers in spé met het starten van een eigen podcast.

Ik schreef een boek over podcasten, organiseerde meerdere (live) Podcast Summits met onder andere Giel Beelen én gaf het allereerste Nederlandstalige Podcast Magazine in Nederland uit. Ik weet als geen ander hoe je tóch in no-time je een eigen podcast start:

Mijn Populaire Podcast Start Formule én al mijn kennis en ervaring deel ik in deze ultra praktische Audio Masterclass.

Meld je nu gratis aan en je kunt ‘m direct beluisteren:

Start je eigen podcast zonder technisch gedoe

in 3 simpele stappen

Ook deel ik ultra praktisch hoe jij in no-time jouw eigen razend succesvolle nummer 1 podcast uitdenkt, opneemt en lanceert in 3 simpele stappen!