Super Snelle Podcast

Start Formule

Begin in 3 simpele stappen je eigen podcast zonder technische shizzle

Laat nu even je gegevens achter en je krijgt direct GRATIS toegang:

Na je inschrijving ontvang je direct een link naar de gratis audio training en vervolgens ontvang je ook met enige regelmaat inspiratie via de mail over podcasten en ondernemerschap. Lees hier de privacy verklaring.

Laten we eerlijk zijn. Het starten met iets nieuws gaat niet altijd even makkelijk. Je bent niet de enige enthousiaste en ambitieuze ondernemer die daar tegenaan loopt.

Daarom ontwikkelde ik de Super Simpele  Start Formule. Ontdek in mijn audio Masterclass hoe jij mét deze formule wel eenvoudig jouw podcast start waarmee jij dat bereik en impact geeft die jij verdient.

Hoor hoe de formule mij inmiddels meer dan 200.000 luisteraars opleverde en hoe ik er een 6-figure business aan koppelde.

In deze gratis Audio Masterclass hoor je:

Na je inschrijving ontvang je direct een link naar de gratis audio training en vervolgens ontvang je ook met enige regelmaat inspiratie via de mail over podcasten en ondernemerschap. Lees hier de privacy verklaring.

Inmiddels hielp ik duizenden podcast makers in spé met het starten van een eigen podcast. Ik schreef een boek over podcasten, organiseerde meerdere (live) Podcast Summits met onder andere Giel Beelen én gaf het allereerste Nederlandstalige Podcast Magazine in Nederland uit. Ik weet als geen ander hoe je tóch in no-time je een eigen podcast start:

Podcast

Start Formule

Mijn Populaire Podcast Start Formule én al mijn kennis en ervaring deel ik in deze ultra praktische Audio Masterclass.

Ook deel ik ultra praktisch hoe jij in no-time jouw eigen razendsuccesvolle nummer 1 podcast uitdenkt, opneemt en lanceert in 3 simpele stappen!

Meld je nu gratis aan en je kunt ‘m direct beluisteren.

Na je inschrijving ontvang je direct een link naar de gratis audio training en vervolgens ontvang je ook met enige regelmaat inspiratie via de mail over podcasten en ondernemerschap. Lees hier de privacy verklaring.

Start je eigen podcast zonder technisch gedoe in 3 simpele stappen