Van modepopje naar gevestigde business coach door haar podcast: Interview met Suzanne van Schaik

Podcast Masters Podcast logo

Niet te doen, dit interview met Suzanne van Schaik zit vol Golden Nuggets als je je eigen podcast wilt starten MAAR ook als je al een podcast hebt!  

Suzanne is business coach en startte anderhalf jaar geleden haar eigen podcast. Sindsdien is er zoals ze zelf zegt “een ‘voor’ en ‘na’ mijn podcast.” Ervoor werd Suzanne gezien als een te jong, bloggend modepopje. Nu, anderhalf jaar na de start van haar eigen podcast, wordt ze gezien als 1 van de beste business coaches van Nederland die met haar klanten baanbrekende successen behaalt. 

In een gloednieuwe aflevering van de Podcast Masters Podcast hoor je over haar spectaculaire groei doordat ze haar eigen podcast startte. Nee, niet met een flashy tune of prachtig audiogeluid. Maar wel gewoon door al wandelend haar lessen en ervaringen te delen. Simpel, dat is waar Suzanne in haar bedrijf én haar podcast voor staat. 

Suzanne is in haar werk als high end business coach een pionier, maar ook in haar podcast. Ze durft persoonlijk, recht voor z’n raap en controversieel te zijn. Daarmee bereikt ze met haar podcast 3x per week honderden potentiële klanten. Hoe ze dat doet? 

Je hoort het in een inspirerend interview met Suzanne van Schaik in een gloednieuwe podcast aflevering.

Veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *