De deuren van de Switch zijn momenteel gesloten. Wil jij de switch maken?

Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en je krijgt als eerste de beste deal als de deuren weer open gaan:

Krijg mijn complete ‘Switch’ Business-Breakthrough-Blueprint waarmee ik de afgelopen jaren mijn definitieve business doorbraak maakte van dolende en altijd drukke ZZP’er naar goedverdienende en vrije ondernemer maakte.

Als je mij vijf jaar geleden had verteld dat ik vijf jaar later (nu dus 😉) 100% online ondernemer zou zijn, had ik je waarschijnlijk glazig aangekeken. Ik had geen focus, deed steeds wat anders en ik had niet het idee dat ik een echt bedrijf aan het opbouwen was. Steeds maar weer achter potentiële klanten aanrennen brak mij op. Ik was altijd druk in de weer met… ja, met wát eigenlijk?

De jaren erop maakte ik de Switch. Dit is wat er toen gebeurde:

En nee, ik kan je vertellen: dat was niet ingewikkeld. Sterker nog, het was heel simpel:

Ik maakte geen ingewikkelde funnels

Ik vroeg geen exorbitante prijzen

Ik stelde geen keiharde en onhaalbare doelen

Ik was niet continu gefixeerd op meer meer meer

Ik voerde geen ellenlange salesgesprekken

Ik deed geen dingen die niet bij me pasten

En nee, ik was dagelijks geen uren op social media

Ik heb een succesvol bedrijf waar ik helemaal mijzelf kan zijn.

Vóór de Switch

Voordat ik de Switch maakte, zag mijn leven en business er heel anders uit:

Ik werkte ‘uurtje-factuurtje’, de ene keer had ik weinig klanten en was ik vol aan het ‘husslen’, waardoor ik de maand daarop veel klanten had en geen tijd meer had om nieuwe klanten te krijgen. Het was keihard werken. Meer verdienen? Meer werken. Ik wilde de switch naar online maken maar ik had er simpelweg de tijd niet voor. Ik was voor mijn gevoel continu aan het husslen of aan het werken met klanten.

Met als gevolg dat ik telkens weer het gevoel had: “Ik doe maar wat”. Geen idee had welke richting ik opging, behalve nadat ik weer een guru volgde die me een nieuwe richting opwees die ik dan 2 dagen volgde om vervolgens compleet ‘lost’ achter te blijven.

Daardoor had ik continu gebrek aan inspiratie, aan energie. Had telkens het idee dat ik in een soort ‘tussenfase’ zat, terwijl ik geen idee had wanneer die fase was begonnen en weer eindigde.

Ik was altijd maar druk.

Dus ik verdiepte mij in het verhogen van mijn productiviteit door tools te gebruiken als Trello en Asana, de pomodoro techniek en de Miracle Morning met om 5 uur opstaan.

Conclusie: ik werkte alleen maar meer en harder.

En eerlijk is eerlijk? Ik raakte keer op keer totaal de weg kwijt. Ik vroeg me aan het eind van de dag af wat ik nu eigenlijk had gedaan. En aan het begin van de dag had ik geen idee wat ik nu ook alweer van plan was. Ik voelde me vaak richtingloos en daardoor enorm gefrustreerd.

De methodes waren misschien doelgericht, maar ik werd er niet gelukkig van. Ik had een baan voor mijzelf gecreëerd. Ik zag in dat ik in een soort overlevingsstand terecht was gekomen waarin ik mezelf gevangen hield. Continu van doel naar doel en van to-do naar to-do afvinkend.

Met als gevolg dat ik me helemaal leeg, energie-loos en totaal zonder inspiratie voelde:

Op doorzettingsvermogen en wilskracht haalde ik vier jaar geleden mijn eerste ton binnen. Yeahhhh cheers! Die avond proostte ik op het succes. Maar de volgende dag lag ik op apegapen. En dat lag niet aan de champagne van de avond ervoor 😉 Ik had mezelf compleet uitgeput met al het husselen, social media en continue maar jakkeren naar het volgende doel.

Het jaar erop bereikte mijn omzet en (vooral) energie niveau een jammerlijk dieptepunt.

In de zomer van dat jaar waren we op een camping in Nederland. Als je mij een beetje kent, weet je dat kamperen nu niet bepaald mijn hobby is… Maar geld voor meer was er op dat moment niet.

Het regende die week enorm en we waren dagenlang gekluisterd aan onze geleende caravan. Toch hadden we helemaal geen zin om naar huis te gaan.

Want we wisten dat als we thuis zouden komen, er enveloppen van de bank lagen te wachten met de vraag wanneer we de hypotheek zouden betalen. Niet 1, maar meerdere, kan ik je vertellen. Die natte zomer in de caravan markeert een dieptepunt in mijn ondernemerschap waar ik nog vaak aan denk.

Niet alleen omdat het voelde als een rock bottom moment. Want ik wist 1 ding zeker. Dit moest anders. Dit WILDE ik anders.

Ik ontdekte dat de sleutel tot het succes is: geheel mijzelf zijn

Dat was het moment dat ik de SWITCH maakte

Nu, bijna vijf jaar later, kijk ik terug op de meest succesvolle periode die ik ooit gedraaid heb als ondernemer. Vorig jaar sloot ik mijn jaar wederom af met een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor. En ook dit jaar liggen we omzetwise weer lekker op koers, ondanks dat ik in het eerste kwartaal nogal wat gezondheidsuitdagingen had.

Ja, het is tof dat ik een record omzet draai. Te gek! Ik ben heel dankbaar voor alle klanten die ik daardoor heb mogen helpen. Waar ik echt een verschil voor heb kunnen zijn. Ze bellen me op, sturen me berichtjes en bedanken me. Waardoor ik me een rijk mens voel, zeker niet alleen financieel.

Maar het meest succesvolle wat ik zelf vind en voel, is toch wel dat ik me meer happy, gemotiveerd en vol energie en drive voel dan ooit.

En nee, dat heb ik niet te danken aan me ‘stretchen’, door ‘uit mijn comfortzone’ en ‘in mijn kracht te staan’ 😉 Ook niet door om vijf uur ’s ochtends fris en fruitig affirmaties op te zeggen. Dan lig ik namelijk nog te slapen 😉 Bij deze het bewijs: uitslapen maakt je zeker geen slechte ondernemer 😊

Eerlijk is eerlijk: het duurde even voor ik de SWITCH maakte. Lange tijd heb ik me aangepast. Ik zag dat de meeste mensen om me heen het ‘wel goed zo’ vinden. Hun leven gaat ‘zijn gangetje’. Een soort middenmoot. En dat is prima! Als jij blij bent, ben ik blij. Maar ik merkte zelf dat ik er niet meer blij van werd. Dat het me als een te kleine jas niet meer paste. Te ingetogen. Te nietszeggend. Te klein. Te kleurloos.

Sinds ik de SWITCH maakte, heb ik eindelijk ruimte gegeven aan mijn grenzeloze ambitie. Is er een niet te temmen creatieflow op gang gekomen. Een niet in te dammen enthousiasme. Ik pas me niet meer aan. Ik houd me niet meer in. Ik ben helemaal ok met mezelf. Sinds ik die SWITCH maakte, is mijn groei unstoppable.

Steeds vaker kreeg ik de afgelopen tijd de vraag: “maar Mirjam HOE heb je dat dan gedaan?” en “Hoe kun je met zo’n simpel verdienmodel zoveel verdienen?” en “wat moet ik doen om ook minder te werken, meer inkomsten te krijgen en meer vrijheid te ervaren ZONDER harder te werken?”

Ik kan er kort over zijn:

Ik heb 'de SWITCH' gemaakt.

Ontdek in

Switch:

hoe je helemaal jezelf wordt en juist daardoor super succesvol wordt.

De afgelopen jaren maakte ik de definitieve Switch naar meer inkomsten en impact. Fantastisch! Toch deed ik niet zo lang geleden een nieuwe en voor mij alles veranderende ontdekking. Ik ontdekte dat het mogelijk is om én heel veel mensen tegelijk te helpen én prachtige financiële doelen te halen én dat te doen door volledig jezelf te zijn, zonder harder of meer te werken. Sterker nog, het eerste kwartaal van dit jaar werkte ik minder dan ooit vanwege gezondheidsuitdagingen.

Toch zie ik het vaak anders. Ik zie en hoor dan ondernemers die net als ik grenzeloos ambitieus zijn, maar tegelijkertijd het idee hebben dat ze op dit moment teveel werken, te vaak ‘maar wat doen’ of tegen een plafond aanlopen van mogelijkheden en bereik. Die nu bijvoorbeeld voornamelijk of alleen maar 1:1 met klanten werken. Of die eenzaam op een zolderkamertje allerlei strategieën uitproberen die ze van allerlei ‘experts’ te horen krijgen.

Ondernemers met veel talent, met prachtige producten en diensten, waarbij het verkopen lastig gaat en stabiele inkomsten uitblijven. Waardoor het telkens als een soort sprint voelt richting de volgende maand. En structuur, richting en strategie ontbreekt. Of een strategie hebben bedacht of uitvoeren die niet (meer) goed voelt. Omdat ze uit hun jasje groeien. Of niet bij ze past. Waardoor ze zich regelmatig richtingloos en zonder energie voelen. Chagrijnig en kortaf worden. Niet lekker in hun vel zitten.

Voor die ondernemers is

De Switch

De SWITCH is voor jou als jij ook grenzeloos wilt groeien. Maar wel zonder:

Schrijf je zeker in voor de SWITCH:

In de SWITCH-methode onthul ik onder andere:

Je gaat eindelijk de SWITCH maken, waardoor je UITZONDERLIJKE EN KRACHTIGE stappen zet die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden en je structureel MEER IMPACT EN INKOMSTEN krijgt, zonder harder te werken.

Dit doen we niet in de SWITCH:

Sterker nog:

Jij kunt ook net als ik de code kraken van jouw ideale business. Waarin je meer inkomsten en klanten krijgt, waarin je je klanten écht goed helpt, maar tegelijkertijd zelf wél vrijheid ervaart. Mijn strategie heeft zich inmiddels bewezen. En deze strategie deel ik stap voor stap in SWITCH.

De vier stappen van de Switch-methode zijn kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit, zonder harder te werken.

Kortom: een bedrijf dat werkt voor jou in plaats van andersom 😊

Business-programma

Mijn programma de Switch is een business-programma die je niet alleen een exponentiële groei in inkomsten, maar ook in impact geeft. ​​Je ziet het vast en zeker om je heen: business-programma’s zijn prijzig. Waarom? Eigenlijk heel simpel: investeren in een goed business programma levert je geld op. Een goed business-programma werkt als een verdubbelaar: je doet er 1 euro in en er komt minimaal 2 euro uit.

Pilot

Uiteindelijk zal de Switch een Business Programma worden van zo’n 2.000 – 4.000 euro. Maar op dit moment is de Switch nog niet helemaal klaar, momenteel neem ik de video’s op en leg ik de laatste hand aan het werkboek. Deze zullen in de definitieve Switch komen.

Kortom: de inhoud van de Switch staat als een huis, maar er moeten nog wat laatste puntjes op de i gezet worden. De definitieve lancering van de Switch is dit najaar gepland. Maar er staat ook al heel veel WEL in de Switch. Zo kun je wekelijks aansluiten bij hele interessante calls over bijvoorbeeld strategie, funnels en het verdubbelen van je sales.

​​Daarom heb ik besloten om de Switch nu voor een allerlaatste keer als pilot aan te bieden.

Klanten die al langer met me werken, herkennen deze manier van werken. Zo heb ik mijn hele business opgebouwd: met knetter waardevolle pilot programma’s waar jij voor een sterk gereduceerd tarief aan kunt deelnemen en super goed in geholpen wordt. Tegelijkertijd leer ik van jouw feedback en optimaliseer en verbeter het programma steeds meer en meer. Win-win!

Zoals ik al zei: business-programma’s zijn prijzig. Maar deze pilot van de Switch geeft jou de mogelijkheid om nu nog voor een vet lage pilot investering meedoen met de Switch, namelijk: 79 euro per maand (excl. BTW).

Commitment

Als je besluit een jaar met me te gaan werken, wil ik je graag belonen voor het commitment dat je geeft. Stel je voor waar je nu over een jaar staat! Te gek dat je die stappen samen met mij gaat zetten. Je investering voor een jaar is nu maar 790 euro per jaar, dus je krijgt 2 maanden gratis. Bovendien ontvang je een hele gave bonus cadeau:

Bonus: Mastermind middag

Dit krijg je cadeau als je voor een jaar instapt: LIVE Mastermind middag op woensdag 24 augustus a.s. Tijdens deze mastermind bijeenkomst kijken we terug op de afgelopen maanden en blikken we vooruit naar de komende maanden, zodat jij precies weet waar je naartoe gaat. Focus is key! Deze mastermind is het moment om grote groeistappen te zetten, van elkaar te leren en je te laten inspireren door een heerlijke uplifting vibe, zodat je aan het eind van de dag vol inspiratie vertrekt. Uiteraard is er alle ruimte om aan mij jouw persoonlijke vragen te stellen die ik live zal beantwoorden.

DEFINITIEVE INVESTERING SWITCH 2.000 - 4.000 euro

Switch-pilot investering:

nu maar 79 euro p/m 🤩

Dit is wat je precies krijgt in de Switch:

Switch-Training

Het hart van de Switch zijn vier modules met video’s, stappenplannen en templates. Daarmee creëer jij een krachtige strategie die helemaal bij jou past, je maakt een onweerstaanbaar aanbod, je gaat winstgevend verkopen en je ontwikkelt een onverslaanbare mindset, zodat jij in 4 stappen een simpel, winstgevend bedrijf neerzet met onbegrensde impact:

Module 1

Van los zand naar krachtige strategie. Een krachtige strategie start met een stevig fundament. Waarin jij ontdekt wat voor bedrijf jij nodig hebt om daarmee een onbegrensde impact mee te kunnen maken. Dit is de basis voor de andere modules.

Module 2

Van vaag product naar onweerstaanbaar aanbod. Nadat je een heldere en krachtige strategie hebt geformuleerd ga je aan de slag met waar ik het het vaakst mis zie gaan: een onweerstaanbaar aanbod. In deze module ontdek je hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt, waardoor klanten geen ‘nee’ meer kunnen zeggen tegen hetgeen jij aanbiedt.

Module 3

Van structureel te weinig inkomsten naar moeiteloos verkopen. Hoe anders zou jouw bedrijf en leven eruit zien als je moeiteloos kan verkopen? Hoe je moet verkopen en met name online verkopen ontdek je in de derde module, zodat je van nieuwe leads moeiteloos nieuwe klanten maakt zonder dat je voelt dat je ‘aan het verkopen bent’.

Module 4

Onverslaanbare mindset. Hoe zorg je dat je niet blijft hangen, dat je groeistappen blijft zetten, dat je doorgaat waar anderen stoppen, dat je stopt waar anderen doorgaan. Hoe krijg je je onverslaanbare mindset zodat je van je bedrijf een succes maakt en belangrijker hoe je je bedrijf succesvol houdt.

Extra

Toolbox. Met onze toolbox kan jij zonder moeite pakkende e-mail campagnes opzetten, winstgevend adverteren op Facebook, waardevolle weggevers online zetten en de mooiste online programma’s maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Loop je toch vast? Geen probleem, technische specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden, zodat je snel weer verder kunt.

Dagelijks kan je bij ons terecht met je vragen. Wij zijn er om je te helpen. Dat doen we als volgt:

Online coach sessies

Mirjam helpt je graag in haar online coachsessies waarin ze je helpt en meedenkt over vragen die hebt over bijvoorbeeld een toffe nieuwe weggever. Of de planning van je lancering. Of het vol krijgen van je webinar. Ook de andere deelnemers van de Switch zijn er om met je mee te denken. Doel: niet zelf blijven twijfelen of ‘vastdenken’, maar samen snelle én gedegen stappen zetten in je groei. We’ve got this!

Strategische marketing sessies

Sander helpt je graag in zijn online strategische marketing sessies waarin hij je helpt en meedenkt over alle slimme marketing strategieën. Bijvoorbeeld het koppelen van je weggever op je site. Maar ook het maken van een steengoede weggever, killer e-mailsreeks of onweerstaanbare advertenties. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. En het is ook nog eens veel leuker! De strategiesessies met Sander geven je nieuwe energie en stap voor stap info, zodat online marketing leuk wordt én winst oplevert. Let’s do this together!

Gastcalls

De beste specialisten helpen je graag in hun GastCalls over bijvoorbeeld sales, klantreis, adverteren op Google, funnels en mindset. Hebben we een expertise niet in huis? Mis je een topic? Geef het aan en we regelen een expert die ons van A-Z alle insides leert. Super waardevol om van alle verschillende expertises te leren: succes gegarandeerd!

Community

24/7 kun je ons en de mede-Switchers al je vragen stellen over ondernemen, marketing of mindset. Loop je vast in je lancering? Twijfel je over de naam van je product? Vraag je je af of de prijs van je nieuwe training goed gekozen is? In de community vind je specialisten en like minded enthousiaste en ambitieuze mede-Switchers én natuurlijk zijn wij als experts er ook regelmatig te vinden om je verder te helpen. De community is een warme en actieve omgeving waarin we samen leren en groeien. Let’s connect!

Dit zeggen Switch-deelnemers:

"Voordat ik meedeed met de Switch wist ik dat het tijd was voor een definitieve verandering in mijn bedrijf, maar ik merkte dat ik steeds bleef uitstellen. De Switch heeft me de doorbraak gegeven waar ik allang tegenaan zat te hikken. De Switch gaf me het duwtje om ‘mijn bedrijfje’ als mijn onderneming serieus te nemen. Sinds ik die switch gemaakt heb, voel ik mij echt ondernemer en trek ik meer en meer ideale klanten aan. De samenwerking met hen stroomt moeiteloos, dat is echt heel fijn!”
Maaike Knoester
Maaike Knoester
Trainer-coach voor assistants Coreon
"Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik de Switch bij je heb gevolgd. De lessen en tools in de Switch zijn van enorme waarde en ik heb daardoor stappen gezet die me eerder niet lukten. Ik ben veel meer mijn eigen koers gaan varen en heb bijvoorbeeld gekozen voor het stoppen van een samenwerking en een andere strategie. De Switch is voor mij een echte SWITCH geworden! Er breekt een nieuwe periode voor me aan waarin ik duidelijkheid, daadkracht en blijheid voel.”
Diana Castelijns
eigenaar Anaïd
"In het verleden heb ik diverse boeken geschreven en ondernemingen gehad. Media 2019 nam ik een sabbatical en begin 2022 kwam de Switch op mijn pad. Precies op het juiste moment. Door het programma werd ik bewuster van de vraag 'welke impact wil en kan ik bieden'. Door de Switch heb ik ontdekt dat online werken daarin een prachtig middel is. Door de Switch heb ik ingezien dat het beter is om nog even te wachten en het goede neer te zetten, dan ergens te beginnen wat gebaseerd was op het oude vertrouwde en een veilige manier. Stap voor stap ontdek ik nu hoe ik die impact concreet ga maken."
Helena Naardenhove
Eigenaar meerdere bedrijven + auteur

Na de SWITCH heb jij eindelijk:

Kortom: van verkrampt doelen nastreven en iemand ‘worden’ naar ontspannen creëren en compleet jezelf zijn.

Waardoor jij exponentieel groeit in inkomsten.

Heel eerlijk? Toen ik voorheen termen hoorde als ‘easy ondernemen’, ‘online geld verdienen’, ‘meer vrijheid’ en ‘moeiteloos’ dacht ik echt: “jaja… maar HOE DAN?” Ik miste concrete tools en iemand die me ook nog eens stap voor stap aan de hand nam.

Daarom krijg je in de SWITCH niet alleen de praktische tools HOE ik dat gedaan heb, maar kun je dagelijks terecht in de community en zijn er wekelijks coachsessies, Q&A’s en GastCalls via Zoom waarin we met de Switch-deelnemers bij elkaar komen en jij persoonlijk al jouw strategische vragen kunt stellen, zodat je wat je hebt geleerd in de Switch-training meteen kunt inzetten voor jezelf.

Tijdens de SWITCH onthul ik stap voor stap mijn geheimen aan jou. Praktisch en to the point. Fluff-Factor onder nulpunt.

De afgelopen jaren verdubbelde ik mijn omzet, plezier en ambitie wederom (ruim 😊).

Het worstelen en ploeteren is vervangen door lekker in de flow met de leukste klanten werken die er zijn.

Ik werk minder dan ooit en mijn omzet is hoger dan ooit.

Ik heb aan het eind van de dag energie, in plaats van een leeg en ‘kapot’ gevoel na een dag husselen.

Ik voel me aan het eind van de week voldaan, omdat ik veel mooie klanten heb mogen helpen.

Ik ben voor mijn gevoel een ander persoon dan een paar jaar geleden: ik voel zoveel vrijheid in mezelf en om me heen, waardoor ik zoveel meer kan geven.

Ik ontdekte een belangrijk principe als ik terugkijk, wat ik jou stap voor stap leer in SWITCH, namelijk:

Hoe meer je volledig jezelf wordt, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen. Zonder dat je het najaagt (doe ik ook niet 😊).

Daar had ik wel even wat jaartjes voor nodig om achter te komen, to be honest 😉

Maar inmiddels heb ik de code gekraakt voor een fijn leven én prachtige purpose driven business. En dat gun ik jou ook, omdat je als je de SWITCH maakt zoveel meer voldoening, inkomsten en plezier krijgt!

Die code, inclusief concrete strategieën en praktische tools, deel ik in de SWITCH stap voor stap met jou. Praktisch en to the point. Fluff-Factor onder nulpunt. Mijn complete Business Blueprint, zonder ook maar iets achter te houden.

Ook als je nu het gevoel hebt dat je maar wat ‘aanklooit’ of teveel ballen in de lucht houdt: Dit programma is kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit, zonder harder te werken.

En nee, dat doen we in de SWITCH niet door méér te doen of ingewikkelde, fancy toestanden aan je bedrijf of to do’s toe te voegen (my worst nightmare😱) Juist niet. Je bedrijf wordt simpeler. Maar super efficiënt. Zodat je precies weet wat je te doen staat.

Er is geen verdere investering aan materiaal of software nodig om mee te doen aan de SWITCH. De SWITCH kost je geen tijd, maar levert je tijd op, omdat je ontdekt hoe je super snel keuzes maakt en een veel eenvoudigere business krijgt. Plan je vrije dagen maar vast voor de rest van dit jaar!

Lange termijn resultaten:

Misschien vraag je je nu toch nog af of het zin heeft om te investeren in mijn Business-programma De Switch. Ten eerste: ga je je investering eruit halen? Ten tweede: waarom zou Mirjam mij kunnen helpen met business-groei? Ten derde: zijn dit niet allemaal quick fixes of loze beloftes, wat zijn de resultaten eigenlijk op de lange termijn voor mij als ondernemer?

Daarom heb ik oud-klanten Marjolein, Rianne, Ingrid en Helen gevraagd hun ervaringen te delen nu ze na drie jaar terugkijken. Dit is wat ze zeggen:

"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
"Al anderhalf jaar was ik bezig als ondernemer toen ik drie jaar geleden voor het eerst plaatsnam aan de keukentafel bij Mirjam in Rotterdam. Zij is mijn eerste business coach en daar ben ik haar nog steeds enorm dankbaar voor. In een aangename en veilige omgeving en met een haarfijn gevoel voor wat er onder de oppervlakte zit, legde ze de pijnpunten in het ondernemerschap bloot, brachten we structuur aan, leerde ik de kracht van keuzes maken en zette ik de eerste dappere stappen buiten mijn comfortzone.

Zichtbaarheid en mijn stem vinden/ laten horen waren grote knelpunten. Mirjam daagde mij uit om hierin mijn stretch op te zoeken. Zo stond ik voor het eerst in een magazine, publiceerde ik mijn eerste blog op Linkedin en mocht ik dankzij Mirjam figureren in een fotoshoot. Ik durfde kansen te pakken en stappen te zetten die ik eerder niet had durven zetten. Inmiddels zijn we 3 jaar, 115 podcast afleveringen, 138 blogs en een eigen Live Event verder. Als Mindfulness en Intuïtief leiderschapscoach heb ik het gevoel dat ik echt een verschil heb kunnen maken in de levens van heel veel mooie mensen, omdat ik heb geleerd om uit mijn schaduw te stappen en in mijn waarde ben gaan staan.

Wat ik mooi vind is dat we in de afgelopen 3 jaar altijd een lijntje hebben gehouden, ik mijn successen met Mirjam ben blijven delen en dat ze al die tijd een inspiratie en motivator is geweest voor mij. Bovendien ben ik altijd haar vertrouwen in mij blijven voelen. Ik voel me daar ongelofelijk dankbaar voor!"
Helen van Dijk
Mindfulness trainer

Veelgestelde vragen

Je krijgt exact mijn ‘Switch’ Business-Breakthrough-Blueprint waarmee ik de afgelopen jaren mijn definitieve business doorbraak maakte van dolende en altijd drukke ZZP’er naar goedverdienende en vrije ondernemer maakte. Deze krijg via de volgende manieren:

Vier modules. Het hart van de Switch zijn vier modules met video’s, stappenplannen en templates. De vier modules: krachtige strategie, onweerstaanbaar aanbod, winstgevend verkopen, onverslaanbare mindset.

Uitgebreide toolbox. Met deze toolbox kan jij zonder moeite hele e-mail campagnes opzetten, adverteren op Facebook, weggevers online zetten en de mooiste online programma’s maken. In praktische video’s wordt stap voor stap voorgedaan hoe je dit voor elkaar krijgt. Zodat jij in 4 stappen een simpel, winstgevend bedrijf neerzet met onbegrensde impact

Online coach sessies. Ieder maand is er een online coachsessie met de deelnemers aan de Switch met Mirjam. Mirjam helpt jou live jouw Big Leap te maken als je even vast loopt of twijfelt ergens over.

Strategische marketing sessies. Minimaal ieder maand is er een online strategische marketing sessie met de deelnemers aan de Switch met Sander. Sander helpt jou live met slimme marketing strategieën: een steengoed weggever, kiler e-mails of onweerstaanbare advertenties.

Gastcalls. Regelmatig zijn er gastcalls van experts op verschillende gebieden van (online-)ondernemen, zoals funnels, adverteren met Google, SEO etc.

Community. In de trainingsomgeving kan je ons ook 24/7 vragen stellen over ondernemen, marketing of mindset. Bovendien heb je daar toegang tot onze waardevolle community met like-minded ondernemers, zodat je elkaar nog meer vooruit kan stuwen.

Kortom: de Switch is een geheel business programma zodat jij in 4 stappen een simpel, winstgevend bedrijf neerzet met onbegrensde impact.

Zeker! Je kunt elk moment opnieuw beginnen en de SWITCH bied je een krachtige boost om dat samen met mij te doen. Met mijn programma maak je uitzonderlijke en krachtige stappen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Daardoor krijg je structureel een groter bereik, meer impact en inkomsten krijgt, zonder harder te werken.

De reden waarom ik SWTICH heb ontwikkeld, is dat het mij ook is gelukt om de SWITCH te maken, en mijn complete Business Breakthrough Blueprint deel ik met je in SWITCH. Echt stap voor stap, zodat het super easy en vanzelfsprekend voor jou wordt om deze stappen ook te zetten. Als ik het kan, kun jij het zeker!

Als je je inschrijft, krijg je direct toegang tot de Switch met daarin de 4 modules, video’s, stappenplannen en de planning waarin je alle data voor de komende Q&A’s, GastCalls en andere coachings tot eind 2022 vindt. Ook krijg je direct toegang tot de community waartoe je 24/7 toegang hebt tot een waardevol en warm netwerk van net zulke enthousiaste en ambitieuze ondernemers als jij. Kortom: niets staat je in de weg om direct jouw switch te gaan maken, wij zijn er klaar voor!

Nog even op een rijtje voor wie de SWITCH met name geschikt is:

  • Als je meer klanten wilt helpen, maar niet harder wilt werken
  • Als je de switch wilt maken naar (meer) online verkopen
  • Als je de switch wilt maken van uurtje/ factuurtje-systeem naar ondernemer
  • Als je anderen nu met name 1:1 en persoonlijk helpt
  • Als je al online werkt, maar merkt dat de verkopen stroperig gaan
  • Als je diensten aanbiedt als bijvoorbeeld tekstschrijver, coach, kapper, fotograaf, marketing specialist, hovenier of personal trainer
  • Als je merkt dat je voor belangrijke keuzes staat waar je maar niet uitkomt, bijvoorbeeld over een samenwerking, investering of prijs

Ik zou je de vraag willen voorleggen: moet je per se technisch zijn om online te ondernemen? Ik denk het niet. Sterker nog, zelf ben ik compleet niet technisch en toch ben ik 100% online ondernemer. Ik zie klanten en collega’s die nog nooit een website hebben gebouwd en toch enorm succesvol zijn online.

Dus ik weet inmiddels: nee, je hoeft ZEKER niet technisch onderlegd te zijn om succesvol online te kunnen ondernemen!

In de community en tijdens de strategische calls kun je ook al je technische vragen stellen, zoals: hoe koppel ik een weggever op mijn website? Welk e-mail programma is het best? Hoe stel ik een webinar in? Welke software heb ik nodig voor het maken van een online programma? Al je technische shizzle is gecovered, we’ve got your back!

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf. Ook als je binnenkort je bedrijf gaat starten dan is het aannemelijk dat je deze training voor je bedrijf hebt aangeschaft, dan is het volledig aftrekbaar, ook de BTW.

Je behoudt toegang tot alles van de Switch, van training tot support zolang je abonnement loopt.

Zeker! Je kunt nu gewoon je abonnement starten door je eerste termijn (maand of jaar) te betalen. Daarmee heb je je verzekerd van dit lage pilot tarief. Dit tarief blijf je houden! Vervolgens stuur je een e-mail naar support@mirjamheger.nl waarin je aangeeft wanneer je wilt starten, vervolgens regelen dat de volgende afschrijving wordt uitgesteld.

 

Graag stel ik je de vraag: hoe zou je het vinden om hulp te krijgen van een 100% selfmade online ondernemer om je SWITCH te maken? Waardoor je JUIST als je niet lekker in je vel zit, wél de drive hebt om eindelijk moeilijke keuzes te maken of door te pakken als het tegenzit. Bijvoorbeeld over een nieuw product wat je wilt maken of een samenwerking waar je liever mee wilt stoppen.

Je krijgt in de SWITCH stap voor stap al mijn strategieën waardoor je nu eindelijk doorbreekt naar meer inkomsten en impact. Niet door harder te werken of meer te doen. Maar juist door te versimpelen, je business lekker lean in te steken, waardoor niet alleen je business maar ook je leven lichter en makkelijker voelt. Dat voelt een stuk lekkerder, toch?!

Jazeker! Tenminste, als je net als ik het heerlijk vindt om je te laten inspireren door selfmade ondernemers en stap voor stap de juiste strategieën wilt, zodat je die ook voor je eigen bedrijf gaat implementeren.

Op een manier die bij JOU past, zonder slinkse trucjes of tijdrovende strategieën. Maar juist door te versimpelen, je business lekker lean in te steken, waardoor niet alleen je business maar ook je leven lichter en makkelijker voelt. Leun tijdens de SWITCH lekker op mijn energie en vibe en laat je meevoeren in een compleet andere manier van ondernemen dan je gewend bent!

In de SWITCH deel ik stap voor stap wat mij heeft geholpen om jaar na jaar mijn omzet te verdubbelen zonder harder te werken (steeds minder eigenlijk 😊). Een belangrijk onderdeel hierin is van offline naar online werken. VOOR MIJ.

Misschien is jouw manier van versimpelen juist om af te komen van de gedachten dat online programma’s de heilige graal zijn, en past 1:1 werken veel beter bij je. TOP! Dat is wat je gaat ontdekken tijdens SWITCH. Een manier van werken en leven die bij JOU past. Waar JIJ blij van wordt. Wat jou energie en vrijheid geeft. Een business waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Zonder opgelegde grenzen van jezelf of anderen. Een bedrijf dat werkt voor jou, in plaats van andersom. Dát is de SWITCH die jij gaat maken. En ik ga jou daarbij helpen. We doen het samen!

Ik zie om me heen dat het ondernemerschap gaat over ‘meer’ doen, veel doen, harder werken en ‘knallen’. Eens, het gaat er misschien voor zorgen dat jij je doelen behaald, I’ve been there. Ook de andere kant wordt vaak belicht: mediteren, journalen en affirmaties bijvoorbeeld. Die kant ken ik ook heel goed 😉

Tegelijkertijd heb ik inmiddels na 10 jaar de ervaring dat het niet zozeer gaat om weer een volgend trucje of een nieuwe techniek, maar dat het draait om wie jij als ondernemer bent en dat jij een unieke groeistrategie hebt. Zonder harder te hoeven werken, te ‘knallen’ of een vast ochtendritueel. De code om wél een business te creeëren die bij je past waarin je helemaal jezelf kunt zijn, heb ik inmiddels gekraakt en die geef ik aan je door in SWITCH. Met als basis deze pijlers: simpel, winstgevend en gezond. Met een duidelijk fundament en strategie. Dat ontdek je stap voor stap in SWITCH, can’t wait!

Mocht je een andere vraag hebben, dan mag je altijd even een mail sturen naar support@mirjamhegger.nl en dan zorgen we dat je vraag zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Hé hoi! Wat leuk dat je er nog steeds bent! En tof dat je helemaal tot hier hebt gelezen.

Nu we hier toch samen zijn, denk ik dat je me inmiddels wel een beetje hebt leren kennen en durf ik je een vrij directe vraag te stellen (als je denkt: liever niet, klik dan nu weg 😃).

Mijn vraag aan jou is: stel, je maakt de SWITCH niet. Je blijft de dingen doen die je al deed. Op een manier die je al kent. Of je probeert nog weer eens wat nieuws. Maakt misschien zelfs alvast goede voornemens voor 2023. Want 2022 kun je wel afschrijven…

Hoe ziet jouw bedrijf en leven er dan over een jaar uit?

Goede voornemens zijn iets anders dan een commitment. En dat is precies wat anders is aan de SWITCH. In de SWITCH maak je een definitieve doorbraak. Naar meer inkomsten, impact en rust. Ondernemen vanuit vrijheid en vertrouwen. Groeien vanuit een diep commitment. Een commitment die elk goed voornemen doet verbleken.

Het is mogelijk, echt. Natuurlijk zijn er veel guru’s die anders beweren. Ze prediken over discipline en doorzettingsvermogen. Keihard doelgericht knallen. I’ve been there! En het maakte me totaal ongelukkig, dat weet je inmiddels. Ik heb lang gezocht naar een manier die wél bij me past. Die wél werkt voor mij. Maar ook zeker voor mijn bedrijf. Waardoor de groei van mijn bedrijf de afgelopen jaren door het dak ging.

In de SWITCH deel ik mijn methode stap voor stap en ontdek je dat het mogelijk is. Waardoor jij jouw eigen code voor exponentiële groei eindelijk kraakt.

Ik ben er meer dan klaar voor om doorbraak na doorbraak met jou te maken naar meer inkomsten, impact en rust. We doen het samen! Are you ready?

De deuren van de Switch zijn momenteel gesloten. Wil jij de switch maken?

Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en je krijgt als eerste de beste deal als de deuren weer open gaan: