SWITCH

Exclusive

Next Level business traject voor onbegrensde groei in vrijheid, inkomsten en impact

Jaaaa het is zo ver! De deuren van mijn gloednieuwe Switch Exclusive traject zijn nu tijdelijk geopend! Dit is de eerste keer in 3 jaar dat ik voor een langere periode ondernemers begeleid naar The Next Level. Ik kan niet wachten!

In september starten we, maar jij kunt nu (uiterlijk 15 juli) je interesse kenbaar maken. Daarna wordt de mastermind-groep samengesteld en de 1:1 startsessies gepland. Ben jij klaar voor the Big Leap naar meer inkomsten, fun en impact?!

De Switch Exclusive is een compact, diepgaand en tegelijkertijd super praktisch 4-maanden traject waarin jij groeit naar een simpel, winstgevend bedrijf met onbegrensde impact. Zonder harder te werken of jezelf te verliezen.

Maar wel:

“Hoe meer ik simpelweg mezelf ben, hoe harder en tegelijkertijd makkelijker, lichter en relaxter mijn bedrijf groeit.” - Mirjam

De Switch

is een programma waarin je dat ontdekt.

Maar de pagina waar je nu bent beland, is De Switch Exclusive. Dit is een exclusief traject voor een selecte groep ondernemers die versneld wil groeien. Door live coaching van Mirjam en onderdeel te worden van een mooie groep enthousiaste en ambitieuze ondernemers.

We doen dat in een krachtig 4-maanden Switch Exclusive traject waarbij we elke maand live bij elkaar komen én je daarnaast kunt aansluiten bij online calls rondom topics die jouw groei versnellen, zoals strategie, online marketing en mindset.

Daarnaast heb je direct toegang tot Mirjam via Whatsapp en geef ik je wekelijks terugkoppeling op je vragen. Tot slot ga je in dit traject deel uitmaken van een exclusieve Mastermind groep die door mijzelf geselecteerd is. Hierin zitten alleen likeminded, ambitieuze en enthousiaste ondernemers met gegarandeerd happy vibes gecombineerd met deep dives.

Het traject starten we met een online 1:1 Kickoff sessie waarin wij samen de richting van het traject uitzetten en jij jouw focus glashelder krijgt. Daardoor weet je precies wat je te doen staat zonder afgeleid te worden door andere toffe kansen en mogelijkheden.

De ondernemers die ik het best kan en wil helpen in de Switch Exclusive zijn:

Het lijken misschien veel punten, maar ik weet inmiddels precies wie ik het best kan helpen en met welke ondernemers ik de beste resultaten haal. Daarom ben ik liever meteen in het begin duidelijk, zodat je direct weet of het past. Ik wil er zeker van wil zijn dat er een perfecte match is in de groep, omdat we intensief met elkaar werken, zowel ik persoonlijk als in de groep. Ik ga all-in met deze Exclusive groep en ik wil zeker weten dat jij er hetzelfde instaat.

Is dit (nog) niet waar je staat op dit moment? Maar sta je wel te trappelen om een simpel en winstgevend bedrijf met een grootse impact op- of uit te bouwen? En wil je graag door Mirjam gecoacht worden? Dan is De Switch interessant voor je.

Herken je je wel in de beschrijvingen hierboven? Eerlijk is eerlijk: soms zal het nog niet HELEMAAL zijn waar je nu staat. Het gaat erom dat je er tenminste naartoe wilt. Je open opstelt. Wilt groeien. All-in gaat. Dan ga je gegarandeerd alles uit dit Switch Exclusive traject halen!

Dat ik in staat ben om de juiste ondernemers bij elkaar te brengen om ze te begeleiden naar mooie resultaten en dito doorbraken, heeft zich inmiddels bewezen. Afgelopen voorjaar bracht ik een mastermind-groep bij elkaar en dit is wat de deelnemers zeiden:

“Het succes zat 'm in de combi van een hele goede inhoud met supergoede begeleiding van Mirjam.”
Karin Kasius
“Het was vanaf de allereerste minuut en eigenlijk al voordat de mastermind begon een super warm bad.”
Rachel Levi
"Het heeft by far mijn verwachtingen overtroffen."
Marja Boxhoorn
“Bij likeminded ondernemers zijn is geen luxe, maar noodzaak."
Miriam Vree-van Straten

Miriam omschrijft het mooi in bovenstaande uitspraak en het sluit mooi aan bij het citaat wat je vast al eens eerder hebt gehoord: “je wordt het gemiddelde van de 5 mensen met wie je je omringt”.

Als ik zelf terugkijk op inmiddels ruim 11 jaar ondernemerschap, dan zie ik wat het daadwerkelijke verschil heeft gemaakt: investeren in waardevolle connecties door het opzoeken van likeminded ondernemers die net als ik dezelfde ambitie en drive hebben om te groeien. Dat zijn precies de mensen die ik bij elkaar breng in dit Switch Exclusive-traject.

Misschien vraag je je af: wat zijn dan precies de resultaten die ik kan verwachten? Ik heb inmiddels al vele ondernemers mogen begeleiden in hun groei, met mooie resultaten als gevolg. Zo begeleide ik een aantal jaren geleden onder andere Marjolein, Ingrid, Rianne en Helen. Nu, drie jaar later, vroeg ik hoe het met ze gaat en hoe ze terugkijken op ons traject. Wat heeft het ze eigenlijk opgeleverd op de lange termijn? Dit is wat ze zeggen:

"Drie jaar geleden werkte ik nog in loondienst en het was mijn grootste droom om daar uiteindelijk mee te stoppen en me volledig te richten op mijn bedrijf Lieve Moeders. Ondanks dat ik het spannend vond, besloot ik te investeren in een business-traject van Mirjam. Het traject heb ik ervaren als een schat aan informatie, zowel de online modules met bijvoorbeeld verkoopskills en ondernemersmindset als de betrokken begeleiding.

Daarnaast heeft het me connecties met andere like-minded ondernemers opgeleverd waar ik tot de dag van vandaag nog steeds op kan terugvallen. Al tijdens het traject besloot ik om minder te gaan werken. Mijn omzet verdubbelde waardoor mijn droom uitkwam en ik mijn baan in loondienst aan het eind van het traject heb opgezegd. Mijn 'hobby' destijds is nu drie jaar verder uitgegroeid tot een heel mooi winstgevend bedrijf waarin ik dagelijks van betekenis ben voor honderden lieve moeders. De basis hiervoor is gelegd destijds in het business-traject en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Marjolein Mennes
Eigenaar Lieve Moeders
“Al ruim 15 jaar ben ik ondernemer. Ik heb een praktijk voor remedial teaching. In de praktijk begeleid ik, samen met mijn 2 medewerkers, kinderen met leerproblemen. Drie volgde ik een business traject bij Mirjam. Ik had toen een idee of noem het ‘droom’. Ik wilde een opleiding op het gebied van lezen, spellen en dyslexie starten, zodat andere onderwijsprofessionals hun leerlingen nog beter zouden kunnen helpen. Maar ja. Ik heb een praktijk met 2 vestigingen. En die vroegen ook tijd. Hoe zou ik dit kunnen doen?

In het traject was er geen tijd meer om te piekeren, want na het maken van een gedegen plan, zat er maar 1 ding op: gewoon doen! Het resultaat was dat ik al tijdens het traject mijn eerste opleidingsgroep startte en deze zat direct vol.

Inmiddels zijn we 3 jaar verder, heb ik meerdere groepen in mijn opleiding gedraaid en staat mijn opleiding dus als een huis. Wat ik uit het traject heb meegenomen en nog steeds toepas, is dat ik veel beter weet waar ik energie van krijg (en wat me energie kost) en dat ik daar ook naar durf te luisteren. Ik heb nu een bedrijf wat bij mij past en waar ik me goed bij voel. Daar ben ik heel blij om.

Als je twijfelt om een business traject te starten bij Mirjam, bijvoorbeeld vanwege de investering: echt doen. Het levert je zoveel meer op dan je nu kunt bedenken."
Ingrid Raven
Eigenaar Kijk in de Praktijk
"Drie jaar geleden volgde ik een business-traject bij Mirjam. Op dat moment was ik al even bezig als ondernemer, maar had ik weinig focus en deed ik teveel dingen die me veel te veel energie kostten, zoals 1:1 werken met paarden en ruiters. Door het traject heb ik ontdekt wat veel beter bij mij past, hoe ik mijn marketing nog veel beter en gerichter in kan zetten en ook meer ondernemingsgericht denken, in plaats van uurtje/factuurtje. Inmiddels zijn we drie jaar verder en is mijn bedrijf uitgegroeid tot een platform waarin ik dagelijks honderden paardenliefhebbers inspireer. De basis voor mijn bedrijf zoals het er nu staat, is gelegd destijds in het traject, zeker mijn groei als online ondernemer. Daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor."
Rianne Dekker
Eigenaar Horse in Mind
"Al anderhalf jaar was ik bezig als ondernemer toen ik drie jaar geleden voor het eerst plaatsnam aan de keukentafel bij Mirjam in Rotterdam. Zij is mijn eerste business coach en daar ben ik haar nog steeds enorm dankbaar voor. In een aangename en veilige omgeving en met een haarfijn gevoel voor wat er onder de oppervlakte zit, legde ze de pijnpunten in het ondernemerschap bloot, brachten we structuur aan, leerde ik de kracht van keuzes maken en zette ik de eerste dappere stappen buiten mijn comfortzone.

Zichtbaarheid en mijn stem vinden/ laten horen waren grote knelpunten. Mirjam daagde mij uit om hierin mijn stretch op te zoeken. Zo stond ik voor het eerst in een magazine, publiceerde ik mijn eerste blog op Linkedin en mocht ik dankzij Mirjam figureren in een fotoshoot. Ik durfde kansen te pakken en stappen te zetten die ik eerder niet had durven zetten. Inmiddels zijn we 3 jaar, 115 podcast afleveringen, 138 blogs en een eigen Live Event verder. Als Mindfulness en Intuïtief leiderschapscoach heb ik het gevoel dat ik echt een verschil heb kunnen maken in de levens van heel veel mooie mensen, omdat ik heb geleerd om uit mijn schaduw te stappen en in mijn waarde ben gaan staan.

Wat ik mooi vind is dat we in de afgelopen 3 jaar altijd een lijntje hebben gehouden, ik mijn successen met Mirjam ben blijven delen en dat ze al die tijd een inspiratie en motivator is geweest voor mij. Bovendien ben ik altijd haar vertrouwen in mij blijven voelen. Ik voel me daar ongelofelijk dankbaar voor!"
Helen van Dijk
Mindfulness trainer

Ok, als je dit leest, ben je er nog bij 😊 Super gaaf, want dan ben jij klaar voor exponentiële groei die je zelf nog niet eerder voor mogelijk had gehouden!

Te gek, want als we inderdaad een match zijn, kan ik je als geen ander helpen om door het plafond heen te breken naar onbegrensde hoogtes!

Ready? Cool!
Dan is dit wat je krijgt in

De Switch Exclusive:

De investering voor de Switch Exclusive bedraagt 3.500 euro exclusief BTW. Je kunt er ook voor kiezen om per maand te betalen in 4 termijnen.

Je krijg je al direct bij aanmelding toegang tot de Switch waarin je de 4 modules met daarin alle lessen, video’s en opnames van eerdere calls en Q&A’s vindt.

Ready? Tof! Vul dan even de vragenlijst in, dan kijken we of er een match is.

Bonus 1

De Switch t.w.v. € 2000

Een jaar lang toegang tot De Switch-training in jouw persoonlijke leeromgeving waarin je met de Switch-methode jouw eigen doorbraken maakt.​

Een jaar lang Toegang tot de Switch-community waarin je 24/7 je vragen (ook technisch) kunt stellen aan specialisten op het gebied van strategie, online marketing en mindset.​

Een jaar lang toegang tot alle online sessie van De Switch met coachcalls, strategische marketing sessies en gastcalls.​

Met deze bonus ben je tijdens en na de Switch Exclusive verzekerd van de juiste hulp en expertise, zodat jij jouw stappen versneld zet.

Bonus 2

Persoonlijke Analyse van jouw Website door webdesigner Cheryl Porcelijn t.w.v. € 499

Dat je website voor jou en je bedrijf moet werken, hoeft niet (technisch) ingewikkeld of tijdrovend te zijn.
Ik laat je zien welke aanpassingen je kunt doen op je website, zodat jij erop kunt vertrouwen dat deze ontworpen is om je bedrijf te laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Deze Bonus is zo waardevol dat je je investering als VIP’er er meteen uit haalt. Want Cheryl geeft deze Website Analyse van normaal 499 euro nu cadeau aan jouw als VIP-deelnemer, waarmee jij gegarandeerd je bedrijf laten groeien met de klanten die jij graag wilt.

Bonus 3

Live Mastermind met Mirjam t.w.v. 695 euro

Tijdens deze live mastermind middag op 24 augustus a.s. komen we met een kleine groep ambitieuze ondernemers samen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en daadwerkelijk stappen te zetten.

Alleen kom je ver, samen kom je verder! En het is ook nog eens veel leuker. Ik kan niet wachten om je live te ontmoeten!

Untitled design(8)

Bekijk nu deze persoonlijke video van Mirjam

FAQ

De Switch Exclusive is een compact, diepgaand en tegelijkertijd super praktisch 4-maanden traject waarin jij versneld groeit naar een simpel, winstgevend bedrijf met onbegrensde impact. Zonder harder te werken of jezelf te verliezen. Om daar te komen, krijg je als Switch Exclusive deelnemer:

4 volledig verzorgde Live Dagen (specifieke locatie volgt) in september, oktober, november en december.

4 maanden lang heb je een direct lijntje met mij via Whatsapp, de Live dagen en de online coachingsessies.

Een jaar lang toegang tot De Switch-training t.w.v. 2.000 euro in jouw persoonlijke leeromgeving waarin je met de Switch-methode jouw eigen doorbraken maakt.

Een jaar lang Toegang tot de Switch-community waarin je 24/7 je vragen (ook technisch) kunt stellen aan specialisten op het gebied van strategie, online marketing en mindset.

Een jaar lang toegang tot alle online sessie van De Switch met coachcalls, strategische marketing sessies en gastcalls.

1:1 Kickoff sessie van 60 minuten met mij persoonlijk waarin we je focus voor het traject bepalen. Na deze sessie weet je exact wat je te doen staat.

De Switch is een online programma met daarin de online Switch-training, de Switch-community en online live groepssessies. Als deelenemer aan de Switch Exclusive maak je deel uit van een selecte groep die gaat voor versnelde groei. Je krijgt persoonlijke coaching + vier live dagen + toegang tot mij via Whatsapp.

Nee. Omdat ik zie dat er ondernemers zijn die dit jaar geen omzet draaien, maar voorheen meerdere succesvolle bedrijven hebben gehad. Of ondernemers die dikke omzetten draaien, maar compleet ongelukkig zijn of geen winst overhouden. Ik kijk liever naar je bereidheid om all-in te gaan en je eagerness om te leren. If you are ready, I am ready 😊

Dit is echt een persoonlijk coachtraject in de zin dat je bij me terecht kunt voor vragen én waarin we gebruik maken van de kracht van de groep. We starten dit 4-maanden traject samen (wij 2) met een 1:1 startsessie waarin je met de Switch-methode je richting en focus glashelder krijgt. In september, oktober, november en december zijn LIVE 4 live-dagen met de Exclusive deelnemers. Daarnaast heb je toegang tot mij via Whatsapp.

Je hebt tijdens dit traject dus echt direct toegang tot mij en kunt bij me terecht als je vastloopt. Tegelijkertijd wil ik ook duidelijk zijn: het is geen coachtraject waarbij je me elke vraag over de kleur van je logo of blogtekst voorlegt. Wel kan ik de juiste vragen stellen, zodat je ook na het traject veel steviger staat om die beslissingen voortaan zelf te nemen.

Daarnaast word je onderdeel van een fantastische groep like-minded ondernemers, geselecteerd door mij, die allemaal net als jij enthousiast zijn en ambitieus met maar 1 doel: groei! Om even aan te geven: je staat er echt niet alleen voor, we doen dit SAMEN. Hoe fijn is dat?!

Dat ligt eraan. Als je nog geen ondernemer bent, maar wel een simpel, winstgevend en impactvol bedrijf wil neerzetten, dan is de Switch beter geschikt. Ben je al wel gestart en ben je net als ik een quick starter met skin in the game, dan kun je veel uit dit traject halen. Met ‘skin in the game’ bedoel ik: je bent bereid om tijd, middelen, energie en aandacht te investeren in je groei. Zelf heb ik in mijn begintijd 20.000 euro geleend en dit volledig geïnvesteerd in mijn bedrijf, zoals in coaching, team en software. Ik wist namelijk zeker dat dit is wat ik wilde en daar ging ik volledig voor.

Nu zeg ik zeker niet dat ook jij 20k moet lenen 😉 maar het gaat mij om je instelling, je eagerness om te leren en all-in te gaan. Omdat ik zelf ook all-in ga, verwacht ik dat ook van de deelnemers aan dit traject. Of je nu starter bent of niet. Neem van mij aan dat ik de juiste selectie maak in de deelnemers, ik weet precies wie ik wel en niet kan helpen en daarin maak ik een heel duidelijke selectie meteen al bij de start van het traject.

In het verleden heb ik een diversiteit aan ondernemers mogen helpen. Van marketing specialist tot remedial teacher en van kookschool eigenaar tot influencer en personal trainer enzovoorts. Al deze ondernemers hebben 2 dingen gemeen: 1) ze zijn dienstverlener of verkopen deels fysieke producten 2) ze zijn super ambitieus om de volgende stap in hun ondernemerschap te zetten. Ze zijn eager, staan open, staan stevig in hun schoenen en zijn klaar voor de volgende stap. Het zijn toffe, bijzondere ondernemers die hun nek uitsteken op welke manier dan ook. Ondernemers die tegen een stootje kunnen, niet houden van oppervlakkige gesprekken, maar tegelijkertijd super praktisch zijn. Ze pakken hun plek in de markt, maar willen een nog groter bereik, zodat ze nog meer impact kunnen maken. Ze nemen hun bedrijf bloedserieus, maar kunnen ook zeker om zichzelf lachen. Happy vibes only!

Mijn intentie is zo’n 10-15 deelnemers, maar mijn uitgangspunt in dit traject is jouw groei faciliteren. Als ik het idee heb dat de groep te groot wordt om iedereen afzonderlijk genoeg waarde te geven, splits ik de groep op. In het verleden is gebleken dat ik goed aanvoel wanneer dit noodzakelijk is.

Dit traject is een investering in je bedrijf en is daarom geheel zakelijk aftrekbaar. De BTW mag je als ondernemer natuurlijk ook aftrekken.

Het is natuurlijk aan te raden om zo veel mogelijk live dagen en online coach sessies aanwezig te zijn. De online sessies worden opgenomen en kan je terugkijken. Bovendien kan je je vraag van te voren je vraag insturen, waardoor je er de volle waarde uithaalt.

Misschien vraag je je af of dit traject wel geschikt is voor jou. Of heb je een andere vraag die er niet tussenstaat. Stuur dan even een mailtje naar mirjam@mirjamhegger.nl dan krijg je z.s.m. antwoord.