Dagen
Uren
Minuten
Seconden
The switch - Logo - kleur 600x313

"Krijg mijn COMPLETE 'SWITCH' Business-Breakthrough-Blueprint waarmee ik de afgelopen jaren mijn DEFINITIEVE BUSINESS DOORBRAAK van dolende en altijd drukke ZZP’er naar goedverdienende en vrije ondernemer maakte."

Als je mij vijf jaar geleden had verteld dat ik vijf jaar later 100% online ondernemer zou zijn, had ik je waarschijnlijk glazig aangekeken. Ik crosste op dat moment in rap tempo het hele land door van opdrachtgever naar opdrachtgever. Ik husselde erop los om nieuwe klanten te krijgen en was altijd druk in de weer met… ja, met wát eigenlijk?

De jaren erop maakte ik de Switch. Dit is wat er toen gebeurde:

En nee, ik kan je vertellen: dat was niet ingewikkeld. Sterker nog, het was heel simpel:

Ik maakte geen ingewikkelde funnels

Ik vroeg geen exorbitante prijzen

Ik stelde geen keiharde en onhaalbare doelen

Ik was niet continu gefixeerd op meer meer meer

Ik voerde geen ellenlange salesgesprekken

Ik deed geen dingen die niet bij me pasten

En nee, ik was dagelijks geen uren op social media

Vóór de Switch

Voordat ik de Switch maakte, zag mijn leven en business er heel anders uit:

Ik werkte ‘uurtje-factuurtje’, de ene keer had ik weinig klanten en was ik vol aan het ‘husslen’, waardoor ik de maand daarop veel klanten had en geen tijd meer had om nieuwe klanten te krijgen. Het was keihard werken. Meer verdienen? Meer werken. Ik wilde de switch naar online maken maar ik had er simpelweg de tijd niet voor. Ik was voor mijn gevoel continu aan het husslen of aan het werken met klanten.

Met als gevolg dat ik telkens weer het gevoel had: “Ik doe maar wat”. Geen idee had welke richting ik opging, behalve nadat ik weer een guru volgde die me een nieuwe richting opwees die ik dan 2 dagen volgde om vervolgens compleet ‘lost’ achter te blijven.

Daardoor had ik continu gebrek aan inspiratie, aan energie. Had telkens het idee dat ik in een soort ‘tussenfase’ zat, terwijl ik geen idee had wanneer die fase was begonnen en weer eindigde.

Ik was altijd maar druk.

Dus ik verdiepte mij in het verhogen van mijn productiviteit door tools te gebruiken als Trello en Asana, de pomodoro techniek en de Miracle Morning met om 5 uur opstaan.

Conclusie: ik werkte alleen maar meer en harder.

En eerlijk is eerlijk? Ik raakte keer op keer totaal de weg kwijt. Ik vroeg me aan het eind van de dag af wat ik nu eigenlijk had gedaan. En aan het begin van de dag had ik geen idee wat ik nu ook alweer van plan was. Ik voelde me vaak richtingloos en daardoor enorm gefrustreerd.

De methodes waren misschien doelgericht, maar ik werd er niet gelukkig van. Ik had een baan voor mijzelf gecreëerd. Ik zag in dat ik in een soort overlevingsstand terecht was gekomen waarin ik mezelf gevangen hield. Continu van doel naar doel en van to-do naar to-do afvinkend.

Met als gevolg dat ik me helemaal leeg, energie-loos en totaal zonder inspiratie voelde:

Op doorzettingsvermogen en wilskracht haalde ik vier jaar geleden mijn eerste ton binnen. Yeahhhh cheers! Die avond proostte ik op het succes. Maar de volgende dag lag ik op apegapen. En dat lag niet aan de champagne van de avond ervoor 😉 Ik had mezelf compleet uitgeput met al het husselen, social media en continue maar jakkeren naar het volgende doel.

Het jaar erop bereikte mijn omzet en (vooral) energie niveau een jammerlijk dieptepunt.

In de zomer van dat jaar waren we op een camping in Nederland. Als je mij een beetje kent, weet je dat kamperen nu niet bepaald mijn hobby is… Maar geld voor meer was er op dat moment niet.

Het regende die week enorm en we waren dagenlang gekluisterd aan onze geleende caravan. Toch hadden we helemaal geen zin om naar huis te gaan.

Want we wisten dat als we thuis zouden komen, er enveloppen van de bank lagen te wachten met de vraag wanneer we de hypotheek zouden betalen. Niet 1, maar meerdere, kan ik je vertellen. Die natte zomer in de caravan markeert een dieptepunt in mijn ondernemerschap waar ik nog vaak aan denk.

Niet alleen omdat het voelde als een rock bottom moment. Want ik wist 1 ding zeker. Dit moest anders. Dit WILDE ik anders.

Dat was het moment dat ik de SWITCH maakte.

Nu, vier jaar later, kijk ik terug op het meest succesvolle jaar wat ik ooit gedraaid heb als ondernemer. Wederom een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Ja, het is tof dat ik een record omzet draai. Te gek! Ik ben heel dankbaar voor alle klanten die ik daardoor heb mogen helpen. Waar ik echt een verschil voor heb kunnen zijn. Ze bellen me op, sturen me berichtjes en bedanken me. Waardoor ik me een rijk mens voel, zeker niet alleen financieel.

Maar het meest succesvolle aan afgelopen jaar was toch wel dat ik me meer happy, gemotiveerd en vol energie en drive voel dan ooit.

En nee, dat heb ik niet te danken aan me ‘stretchen’, door ‘uit mijn comfortzone’ en ‘in mijn kracht te staan’ 😉 Ook niet door om vijf uur ’s ochtends fris en fruitig affirmaties op te zeggen. Dan lig ik namelijk nog te slapen 😉 Bij deze het bewijs: uitslapen maakt je zeker geen slechte ondernemer 😊

Eerlijk is eerlijk: het duurde even voor ik de SWITCH maakte. Lange tijd heb ik me aangepast. Ik zag dat de meeste mensen om me heen het ‘wel goed zo’ vinden. Hun leven gaat ‘zijn gangetje’. Een soort middenmoot. En dat is prima! Als jij blij bent, ben ik blij. Maar ik merkte zelf dat ik er niet meer blij van werd. Dat het me als een te kleine jas niet meer paste. Te ingetogen. Te nietszeggend. Te klein. Te kleurloos. Sinds ik de SWITCH maakte, heb ik eindelijk ruimte gegeven aan mijn grenzeloze ambitie. Is er een niet te temmen creatieflow op gang gekomen. Een niet in te dammen enthousiasme. Ik pas me niet meer aan. Ik houd me niet meer in. Ik ben helemaal ok met mezelf. Sinds ik die SWITCH maakte, is mijn groei unstoppable.

Steeds vaker kreeg ik de afgelopen tijd de vraag: “maar Mirjam HOE heb je dat dan gedaan?” en “Hoe kun je met zo’n simpel verdienmodel zoveel verdienen?” en “wat moet ik doen om ook minder te werken, meer inkomsten te krijgen en meer vrijheid te ervaren ZONDER harder te werken?”

Ik kan er kort over zijn:

Ik heb 'de SWITCH' gemaakt.

De

Switch:

De afgelopen jaren maakte ik de definitieve Switch naar meer inkomsten en impact. Fantastisch! Toch deed in 2021 een nieuwe en voor mij alles veranderende ontdekking. Ik ontdekte dat het mogelijk is om én heel veel mensen tegelijk te helpen én prachtige financiële doelen te halen én dat te doen door volledig jezelf te zijn: De Switch!

Half januari 2022 open ik mijn nieuwe programma wat De Switch gaat heten. Omdat ik zie dat er ondernemers zijn die zich herkennen in mijn verhaal. Ondernemers die ook net als ik grenzeloos ambitieus zijn, maar tegelijkertijd ‘maar wat doen’.

Ondernemers met veel talent, met prachtige producten en diensten, waarbij het verkopen lastig gaat en stabiele inkomsten uitblijven. Waardoor het telkens als een soort sprint voelt richting de volgende maand. En structuur, richting en strategie ontbreekt. Het ‘grotere plaatje’, zeg maar. Waardoor ze zich regelmatig richtingloos en zonder energie voelen. Chagrijnig en kortaf worden. Niet lekker in hun vel zitten.

Voor die ondernemers is de SWITCH.

De SWITCH is voor jou als jij in 2022 ook grenzeloos wilt groeien. Maar wel zonder:

Schrijf je zeker voor de SWITCH:

In het SWITCH-programma onthul ik onder andere:

Je gaat eindelijk de SWITCH maken, waardoor je UITZONDERLIJKE EN KRACHTIGE stappen zet die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden en je structureel MEER IMPACT EN INKOMSTEN krijgt, zonder harder te werken.

Dit doen we niet in de SWITCH:

Sterker nog:

Jij kunt ook net als ik de code kraken van jouw ideale business. Waarin je meer inkomsten en klanten krijgt, waarin je je klanten écht goed helpt, maar tegelijkertijd zelf wél vrijheid ervaart. Mijn strategie heeft zich inmiddels bewezen. En deze strategie deel ik stap voor stap in SWITCH.

Dit programma is kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit, zonder harder te werken. Ook als je nu het gevoel hebt dat je maar wat ‘aanklooit’ of teveel ballen in de lucht houdt. Je groeit, waardoor je eindelijk:

Kortom: een bedrijf dat werkt voor jou in plaats van andersom 😊

The switch - Logo - kleur 600x313

PILOT

Uiteindelijk zal de SWITCH een Business Programma worden van zo’n 2.500 – 5.000 euro. Maar de SWITCH is nu nog niet klaar. Ik heb daarom besloten dat ik de SWITCH in januari als pilot aanbied aan een aantal ondernemers die de SWITCH willen maken.

Klanten die al langer met me werken, herkennen deze manier van werken. Zo heb ik mijn hele business opgebouwd: met knetter waardevolle pilot programma’s waar jij voor een sterk gereduceerd tarief aan kunt deelnemen en super goed in geholpen wordt. Tegelijkertijd leer ik van jouw feedback en optimaliseer en verbeter het programma steeds meer en meer. Win-win!

Exclusief voor jou:

2021 was voor mij een freakin’ goed jaar en ik heb gewoon mega veel zin om mijn beste strategieën met de allereerste deelnemers in dit programma te delen. Daarom vraag ik nu nog geen duizenden euro’s om mee te doen, maar slechts een kleine vergoeding van 695 euro aan de eerste deelnemers van de SWITCH.

En ja, eerlijk is eerlijk, het is best ‘weird’ om na een jaar waarin ik zelf record-investeringen aan coaching deed (22.657 euro om precies te zijn) nu mijn nieuwe coachingsprogramma voor een exorbitant laag bedrag aan te bieden.

Toch ga ik iets geks doen. Want je las al even dat de eerste ronde van de SWITCH een pilot is. Wat inhoudt dat nog niet alle puntjes op de i staan. Maar jij krijgt wel mega veel waarde mét een super dikke korting. Daarom heb ik besloten om pilot-deelnemers nog eens een extra korting te geven van maar liefst 200 euro.

Dat betekent dat jij nu kunt meedoen aan de SWITCH Pilot voor een eenmalige investering van maar 497 euro.

Maar dat is nog niet alles. Ik heb besloten om jou twee super waardevolle bonussen te geven. Als je je nu nog even aanmeldt, krijg je deze bonussen erbij cadeau:

BONUS #1

Je krijgt niet alleen een fikse korting, maar ook veel persoonlijke aandacht als Pilot-deelnemer aan de SWITCH: er zijn 5 coach sessies via Zoom waarin we met de Switch-deelnemers bij elkaar komen en jij mij persoonlijk al jouw strategische vragen kunt stellen, zodat je wat je hebt geleerd in de SWITCH sessie meteen kunt inzetten voor jezelf.

BONUS #2

Bij dit pilot-aanbod geldt als exclusieve extra dat je een jaar lang toegang krijgt tot de opnames én updates van dit programma, ook als de prijs na de Pilot omhoog gaat.

Dit is wat je precies krijgt:

Start

Online bijeenkomsten op: 13, 18, 20, 25 en 27  januari 2022 van 9:30 – 12:00 uur. Alles wordt opgenomen, dus je hoeft niet live aanwezig te zijn.

Switch Sessies

5 sessies over o.a. online verkopen, winnende webinars, digitale producten maken, pricing, slim social media inzetten, goede content maken, doeltreffend adverteren, innovatieve e-mailmarketing, simpele funnels, converterende copywriting en succesvolle salespages.

Coach Sessies en Q&A

5 coach sessies via Zoom waarin we met de Switch-deelnemers bij elkaar komen en jij mij persoonlijk al jouw strategische vragen kunt stellen, zodat je wat je hebt geleerd in de SWITCH sessie meteen kunt inzetten voor jezelf.

Gratis Updates

Wanneer je besluit om je even aan te melden, krijg je bovendien GRATIS toegang tot alle updates van de SWITCH komend jaar.

"Ik heb me meteen ingeschreven voor de SWITCH! Ik voel dat het tijd is voor een definitieve SWITCH, zit al langer aan te hikken tegen een beslissing die ik telkens uitstel en ik weet zeker dat de SWITCH me de doorbraak geeft die ik nodig heb."
Maaike Knoester
Maaike Knoester
Trainer-coach voor assistants Coreon
"Tuurlijk doe ik mee met de SWITCH! Ik wil geïnspireerd worden door alle stappen die Mirjam heeft gezet en ben nu al benieuwd welke doorbraken dat voor mij zal betekenen."
Cheryl Porcelijn
Webdesigner CPrecision
"Soms denk ik gewoon te ingewikkeld en jij krijgt me in een paar simpele stappen weer terug in de flow. Dat geeft me rust, vertrouwen en vooral weer enorm veel zin en energie! Ik weet gewoon dat als ik dit doe met jou in januari ik weer als een speer ga🔥 Dus ik kan niet wachten!"
Marleen Bosmann
Lifestyle expert Food I Love

Na de SWITCH heb jij eindelijk:

Kortom: van verkrampt doelen nastreven en iemand ‘worden’ naar ontspannen creëren en compleet jezelf zijn.

Heel eerlijk? Toen ik voorheen termen hoorde als ‘easy ondernemen’, ‘online geld verdienen’, ‘meer vrijheid’ en ‘moeiteloos’ dacht ik echt: “jaja… maar HOE DAN?” Ik miste concrete tools en iemand die me ook nog eens stap voor stap aan de hand nam.

Daarom krijg je in de SWITCH niet alleen de praktische tools HOE ik dat gedaan heb, maar zitten er ook nog eens VIJF Extra coach sessies via Zoom waarin we met de Switch-deelnemers bij elkaar komen en jij mij persoonlijk al jouw strategische vragen kunt stellen, zodat je wat je hebt geleerd in de SWITCH sessie meteen kunt inzetten voor jezelf.

Tijdens de SWITCH onthul ik stap voor stap mijn geheimen aan jou. Praktisch en to the point. Fluff-Factor onder nulpunt.

Ook in 2021 verdubbelde ik mijn omzet, plezier en ambitie wederom (ruim 😊).

Het worstelen en ploeteren is vervangen door lekker in de flow met de leukste klanten werken die er zijn.

Ik werk minder dan ooit en mijn omzet is hoger dan ooit.

Ik heb aan het eind van de dag energie, in plaats van een leeg en ‘kapot’ gevoel na een dag husselen.

Ik voel me aan het eind van de week voldaan, omdat ik veel mooie klanten heb mogen helpen.

Ik kijk aan het eind van het jaar dankbaar terug, omdat ik meer heb mogen geven, op een manier die bij mij past, zonder mezelf weg te geven.

Ik ben voor mijn gevoel een ander persoon dan een paar jaar geleden: ik voel zoveel vrijheid in mezelf en om me heen, waardoor ik zoveel meer kan geven.

Ik ontdekte een belangrijk principe als ik terugkijk, wat ik jou stap voor stap leer in SWITCH, namelijk:

Hoe meer je volledig jezelf wordt, hoe makkelijker het wordt om geld te verdienen. Zonder dat je het najaagt (doe ik ook niet 😊).

Daar had ik wel even wat jaartjes voor nodig om achter te komen, to be honest 😉

Maar inmiddels heb ik de code gekraakt voor een fijn leven én prachtige purpose driven business. En dat gun ik jou ook, omdat je als je de SWITCH maakt zoveel meer voldoening, inkomsten en plezier krijgt!

Die code, inclusief concrete strategieën en praktische tools, deel ik in de SWITCH stap voor stap met jou. Praktisch en to the point. Fluff-Factor onder nulpunt. Mijn complete Business Blueprint, zonder ook maar iets achter te houden.

Ook als je nu het gevoel hebt dat je maar wat ‘aanklooit’ of teveel ballen in de lucht houdt: Dit programma is kort en simpel, krachtig en doeltreffend, waardoor jij nu eindelijk exponentieel groeit, zonder harder te werken.

En nee, dat doen we in de SWITCH niet door méér te doen of ingewikkelde, fancy toestanden aan je bedrijf of to do’s toe te voegen (my worst nightmare😱) Juist niet. Je bedrijf wordt simpeler. Maar super efficiënt. Zodat je precies weet wat je te doen staat.

Er is geen verdere investering aan materiaal of software nodig om mee te doen aan de SWITCH. De SWITCH kost je geen tijd, maar levert je tijd op, omdat je ontdekt hoe je super snel keuzes maakt en een veel eenvoudigere business krijgt. Plan je vrije dagen maar vast in voor 2022!

Veelgestelde vragen

Je krijgt exact mijn ‘SWITCH’ Business-Breakthrough-Blueprint waarmee ik de afgelopen jaren mijn definitieve business doorbraak maakte van dolende en altijd drukke ZZP’er naar goedverdienende en vrije ondernemer maakte. In online bijeenkomsten op: 13, 18, 20, 25 en 27  januari 2022 van 9:30 – 12:00 uur.

Alles wordt opgenomen, dus je hoeft niet live aanwezig te zijn. In deze SWITCH-Sessies krijg je stap voor stap al mijn strategieën over online verkopen, winnende webinars, digitale producten maken, pricing, slim social media inzetten, goede content maken, doeltreffend adverteren, innovatieve e-mailmarketing, simpele funnels, converterende copywriting en succesvolle salespages.

Je krijgt niet alleen een fikse korting, maar ook veel persoonlijke aandacht als Pilot-deelnemer aan de SWITCH: er zijn vijf extra Coach Calls waarin we bij elkaar komen met de Switch-deelnemers en waarin je je vragen persoonlijk aan Mirjam kunt stellen, zodat je switch na switch na switch maakt. De coachsessies zijn via Zoom en aansluitend aan de Switch-sessies op 13, 18, 20, 25 en 27 januari 2022.

Kortom: een geheel stappenplan, implementatieplan en alle geheimen van mij als selfmade, 100% online ondernemer om van hard werken naar slim werken en van husselen naar automatisch en van ingewikkeld naar super simpel te gaan.

Uiteindelijk zal de SWITCH een Business Programma worden van zo’n 2.500 – 5.000 euro. Maar de SWITCH is nu nog niet klaar. Ik heb daarom besloten dat ik de SWITCH in januari als pilot aanbied aan een aantal ondernemers die de SWITCH willen maken.

Klanten die al langer met me werken, herkennen deze manier van werken. Zo heb ik mijn hele business opgebouwd: met knetter waardevolle pilot programma’s waar jij voor een sterk gereduceerd tarief aan kunt deelnemen en super goed in geholpen wordt. Tegelijkertijd leer ik van jouw feedback en optimaliseer en verbeter het programma steeds meer en meer. Win-win!

In januari draai ik de SWITCH voor de allereerste keer als Pilot. Als je me al wat langer kent, weet je dat ik graag iets extra’s en misschien ook wel geks doe voor mijn klanten. En ja, eerlijk is eerlijk, het is best ‘weird’ om na een jaar waarin ik zelf record-investeringen aan coaching deed (€ 22.657 euro om precies te zijn) nu mijn nieuwe coachingsprogramma voor een exorbitant laag bedrag aan te bieden.

Zeker! Je kunt elk moment opnieuw beginnen en de SWITCH bied je een krachtige boost om dat samen met mij te doen. Met mijn programma maak je uitzonderlijke en krachtige stappen die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Daardoor krijg je structureel een groter bereik, meer impact en inkomsten krijgt, zonder harder te werken.

De reden waarom ik SWTICH heb ontwikkeld, is dat het mij ook is gelukt om de SWITCH te maken, en mijn complete Business Breakthrough Blueprint deel ik met je in SWITCH. Echt stap voor stap, zodat het super easy en vanzelfsprekend voor jou wordt om deze stappen ook te zetten. Als ik het kan, kun jij het zeker!

Op 13 januari starten we met een eerste online bijeenkomst van 9:30 – 12:00 uur. Alles wordt opgenomen, dus je hoeft niet live aanwezig te zijn. Daarna zijn er bijeenkomsten op 18, 20, 25 en 27  januari 2022 ook van 9:30 – 12:00 uur.

Nog even op een rijtje voor wie de SWITCH met name geschikt is:

  • Als je je business zo wilt inrichten dat je podcast er een winstgevend en tijdloos onderdeel in is
  • Als je meer klanten wilt helpen, maar niet harder wilt werken
  • Als je de switch wilt maken naar (meer) online verkopen
  • Als je de switch wilt maken van uurtje/ factuurtje-systeem naar ondernemer
  • Als je anderen nu met name 1:1 en persoonlijk helpt
  • Als je al online werkt, maar merkt dat de verkopen stroperig gaan
  • Als je diensten aanbiedt als bijvoorbeeld tekstschrijver, coach, kapper, fotograaf, marketing specialist, hovenier of personal trainer
  • Als je merkt dat je voor belangrijke keuzes staat waar je maar niet uitkomt, bijvoorbeeld over een samenwerking, investering of prijs

Ik zou je de vraag willen voorleggen: moet je per se technisch zijn om online te ondernemen? Ik denk het niet. Sterker nog, zelf ben ik compleet niet technisch en toch ben ik 100% online ondernemer. Ik zie klanten en collega’s die nog nooit een website hebben gebouwd en toch enorm succesvol zijn online.

Dus ik weet inmiddels: nee, je hoeft ZEKER niet technisch onderlegd te zijn om succesvol online te kunnen ondernemen!

Ja. Als je ondernemer bent, kun je de kosten aftrekken, want het zijn kosten die je maakt voor het bedrijf. Ook als je binnenkort je bedrijf gaat starten dan is het aannemelijk dat je deze training voor je bedrijf hebt aangeschaft, dan is het volledig aftrekbaar, ook de BTW.

Alle sessies worden opgenomen en je houdt een jaar lang gratis toegang, ook als er updates komen van het programma, en die kans is heel groot 😊

100%. Alle sessies worden opgenomen en je kunt nog een jaar lang alles terugkijken in je eigen tijd en tempo.

100%. Alle sessies worden opgenomen en je kunt nog een jaar lang alles terugkijken in je eigen tijd en tempo.

Graag stel ik je de vraag: hoe zou je het vinden om hulp te krijgen van een 100% selfmade online ondernemer om je SWITCH te maken? Waardoor je JUIST als je niet lekker in je vel zit, wél de drive hebt om eindelijk moeilijke keuzes te maken of door te pakken als het tegenzit. Bijvoorbeeld over een nieuw product wat je wilt maken of een samenwerking waar je liever mee wilt stoppen.

Je krijgt in de SWITCH stap voor stap al mijn strategieën waardoor je nu eindelijk doorbreekt naar meer inkomsten en impact. Niet door harder te werken of meer te doen. Maar juist door te versimpelen, je business lekker lean in te steken, waardoor niet alleen je business maar ook je leven lichter en makkelijker voelt. Dat voelt een stuk lekkerder, toch?!

Jazeker! Tenminste, als je net als ik het heerlijk vindt om je te laten inspireren door selfmade ondernemers en stap voor stap de juiste strategieën wilt, zodat je die ook voor je eigen bedrijf gaat implementeren.

Op een manier die bij JOU past, zonder slinkse trucjes of tijdrovende strategieën. Maar juist door te versimpelen, je business lekker lean in te steken, waardoor niet alleen je business maar ook je leven lichter en makkelijker voelt. Leun tijdens de SWITCH lekker op mijn energie en vibe en laat je meevoeren in een compleet andere manier van ondernemen dan je gewend bent!

In de SWITCH deel ik stap voor stap wat mij heeft geholpen om jaar na jaar mijn omzet te verdubbelen zonder harder te werken (steeds minder eigenlijk 😊). Een belangrijk onderdeel hierin is van offline naar online werken. VOOR MIJ.

Misschien is jouw manier van versimpelen juist om af te komen van de gedachten dat online programma’s de heilige graal zijn, en past 1:1 werken veel beter bij je. TOP! Dat is wat je gaat ontdekken tijdens SWITCH. Een manier van werken en leven die bij JOU past. Waar JIJ blij van wordt. Wat jou energie en vrijheid geeft. Een business waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Zonder opgelegde grenzen van jezelf of anderen. Een bedrijf dat werkt voor jou, in plaats van andersom. Dát is de SWITCH die jij gaat maken. En ik ga jou daarbij helpen. We doen het samen!

Wat is het verschil tussen de SWITCH en andere business programma’s?

Ik zie om me heen dat het ondernemerschap gaat over ‘meer’ doen, veel doen, harder werken en ‘knallen’. Eens, het gaat er misschien voor zorgen dat jij je doelen behaald, I’ve been there. Ook de andere kant wordt vaak belicht: mediteren, journalen en affirmaties bijvoorbeeld. Die kant ken ik ook heel goed 😉

Tegelijkertijd heb ik inmiddels na 10 jaar de ervaring dat het niet zozeer gaat om weer een volgend trucje of een nieuwe techniek, maar dat het draait om wie jij als ondernemer bent en dat jij een unieke groeistrategie hebt. Zonder harder te hoeven werken, te ‘knallen’ of een vast ochtendritueel. De code om wél een business te creeëren die bij je past waarin je helemaal jezelf kunt zijn, heb ik inmiddels gekraakt en die geef ik aan je door in SWITCH. Met als basis deze pijlers: simpel, winstgevend en gezond. Met een duidelijk fundament en strategie. Dat ontdek je stap voor stap in SWITCH, can’t wait!

Hé hoi! Wat leuk dat je er nog steeds bent! En tof dat je helemaal tot hier hebt gelezen.

Tof dat je helemaal tot hier hebt gelezen! Nu we hier toch samen zijn, denk ik dat je me inmiddels wel een beetje hebt leren kennen en durf ik je een vrij directe vraag te stellen (als je denkt: liever niet, klik dan nu weg 😃).

Mijn vraag aan jou is: stel, je maakt de SWITCH niet. Je blijft de dingen doen die je al deed. Op een manier die je al kent. Of je probeert nog weer eens wat nieuws. Maakt goede voornemens voor 2022.

Hoe ziet jouw bedrijf en leven er dan over een jaar uit?

Goede voornemens zijn iets anders dan een commitment. En dat is precies wat anders is aan de SWITCH. In de SWITCH maak je een definitieve doorbraak. Naar meer inkomsten, impact en rust. Ondernemen vanuit vrijheid en vertrouwen. Groeien vanuit een diep commitment. Een commitment die elk goed voornemen doet verbleken.

Het is mogelijk, echt. Natuurlijk zijn er veel guru’s die anders beweren. Ze prediken over discipline en doorzettingsvermogen. Keihard doelgericht knallen. I’ve been there! En het maakte me totaal ongelukkig, dat weet je inmiddels. Ik heb lang gezocht naar een manier die wél bij me past. Die wél werkt voor mij. Maar ook zeker voor mijn bedrijf. Waardoor de groei van mijn bedrijf de afgelopen jaren door het dak ging.

In de SWITCH deel ik mijn methode stap voor stap en ontdek je dat het mogelijk is. Waardoor jij jouw eigen code voor exponentiële groei eindelijk kraakt.

Ik ben er meer dan klaar voor om doorbraak na doorbraak met jou te maken naar meer inkomsten, impact en rust. We doen het samen! Are you ready?