Tegenslagen – Realtime kijkje in de keuken van mijn Podcast Summit

Komende week organiseer ik het Podcast Summit. Nu kan ik wachten tot het Summit voorbij is en dan alle lessen met je delen, maar ik denk dat het waardevol is om op dit moment, in het heetst van de strijd, want morgen begint het Summit, de belangrijkste lessen met je te delen als het gaat om tegenslagen. Want als je denkt dat alles smooth verloopt, dan heb je het mis.

Afgelopen week had ik nog een dag waarop ik elk moment in huilen kon uitbarsten. Afzeggingen, te laat aanleveren, foute afspraak: werkelijk alles wat mis kon gaan, ging mis. In deze aflevering deel ik heel open en aan de vooravond van het Podcast Summit hoe ik met tegenslagen omga en krijg je drie ingrediënten hoe jij kunt omgaan als het tegenzit.

Tipje van de sluier: ik ben niet van de ‘school’ van tjakkaaaa en door. Er is ook een andere weg. Ook als je jezelf in de weg zit 😉 Heel veel luisterplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *