Zo ziet mijn online bedrijf eruit (4 onderdelen)

Als je mij vijf jaar geleden had verteld dat ik vijf jaar later 100% online ondernemer zou zijn, had ik je waarschijnlijk glazig aangekeken. Ik crosste op dat moment in rap tempo het hele land door van opdrachtgever naar opdrachtgever. Het ontstaan van mijn online bedrijf hoor je in de podcast aflevering van mindfulness juf naar podcast expert. Deze aflevering neemt je mee in de praktijk. Want inmiddels is het 4 jaar later en bén ik 100% online ondernemer. Maar wat komt daar nu precies bij kijken? Voor starters leuk om eens te horen hoe een online business er in de praktijk werkt. En voor gevorderde ondernemers een kijkje in mijn keuken: wat speelt er precies en hoe regel ik het allemaal achter de schermen? Je hoort dat er enorm veel speelt, maar dat ik afgelopen jaar nog nooit zoveel vrije tijd heb gehad én zo’n hoge omzet. Hoe ik dat doe? Dat hoor je in deze podcast aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *